:D :D :D :D :D :D novim našim trudnicama
Printable View
:D :D :D :D :D :D novim našim trudnicama
ovu vrijednu mamicu mogu samo potpisatCitiraj:
Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
:*
ružica- za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amyx-za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za sve ostale~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i šiškica-žao mi je :( :(
Joos čestitam ~~~~~~~~~~~~
Mali Mimi za bezbolnu punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zisu za najljepši dan :D :D :heart:
Citiraj:
TARA M prvotno napisa
X
Joss :D :D
zisu :heart: :heart:
a meni je danas nakon milion vađenja bete (koja još skoro pa duplo raste) i 3 uzv-a potvrđen blighted ovum :evil: i morat ću na kiretažu (ja se ipak nadam da ću noćas ili sutra sama prokrvariti jer se bojim kiretaže k'o samog vraga).
onda malo pauze pa u nove akcije. sama sebi mantram da je ovo "dobar znak". ma bit će jednom sigurno.
cure svima ~~~~~~~~~~~~ za što vam treba
eh i našoj vrijednoj marti želim još puno sretnih godišnjica i da sljedeću slavi s barem jednom bebicom u zagrljaju
Ajoj coolerice koji bed baš mi je žao, ali sigurno je to dobar znak bar je bilo nečeg, nadam se da nećeš na kiretažu ali i ako budeš morala mislim da stvarno nije strašno cure su nakon par sati hodale a i uspavaju te pa niš ne osjetiš :love:
zisu želim vam predivan prvi susret :heart: :heart:
Joss čestitam :D
coolerice žao mi je......
I mi smo u iščekivanju bete, ali bojim se da ni ovaj put ništa. Danas me nekako počeo boliti trbuh dolje nisko baš kao kad trebam dobiti stvari. :(
Joss vaugh fantastična beta čestitam od srca :heart:
zisu za prekrasan susret s tvojim anđelima :saint: :saint:
Gabi iz petnih žila za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
coolerica i Šiškica :love: žao mi je
ružicaSB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
mamicama koje su se uspjele javiit i poslati :* i mi šaljemo puse u velikim količinama natrag
:* [/b]
Tikice mislim da je za rozaliju to nemoguća misija nama otaje još da se trudimo do u 11 mjesecu jer već ja mislim u 12 startujem sa ontracepcijom. A draga ja ipak najvijam za prekosutra za tebe za brojku 111,11 pa on da ja sama gibam za MB.Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Usput danas sam bila kod ginekologa na pregledu i pohvalila me kakva sam ja kokica tako savršene jajnike oblik i matericu još nije kaže odavno vidjela. A kokici 37 godina (napunila ih prije 3 dana). Još samo da je plivače malo pokrenuti bilo bi super (MM je sada na tribestanu pa bumo videli ima li efekta).
coolerice žao mi je draga :cry: :cry: :cry: :cry: i ~~~~~~~~~~~~~~~~ da prokvariš da izbjegneš kiretažu. Drži se draga. :* :* :* :love:
Čestitam! :DCitiraj:
Joss prvotno napisa
Moje pitanje još stoji...gdje najbrži rezultati bete, a da nije privatni laboratorij?
Pliz, pliz, pliz!
Mmaslacak, u Petrovoj vadis ujutro, a nalaz je tek u14, na VV je nalaz iza 12, za ostale labose ne znam.
bolnica SD- ujutro vadiš a popodne oko 14 je gotov nalaz ako se nešto nije promjenilo možda bolje nazvati :)
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku ß
Ma to mi je super, jer nalaze u Domu zdravlja dobijem iza 17h.
Puno vam hvala!
joss, čestitam :D :D :D
Joss, čestitam :D !!! Neka nam trudnica sa SD-a čim više :)!!!
Joss čestitam :D :D
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar rast bete.
zisu draga ~~~~~~~~~ za sutrašnji susret sa princezama. :*
sretna35 malo kasnim ali i ja šaljem pusu :*
coolerica žao mi je za ovakav ishod, i moja 1. trudnoća je završila tako i nadam se da ćeš prokrvariti kako bi izbjegla kiretažu. I ako te to može utješiti ja sam na kraju uspjela. Zato glavu gore i juriš po bebaća. :love:
Joss čestitam na predivnoj beti :D :D
Šiškice,coolerica,luna,ici :love:
Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i mislimo na tebe
zisu :heart: :heart:
marti_sk sretna godišnjica braka,neka iduća bude uz vaše zlato
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da iduća beta pokaže savršeno duplanje
kadauna :* ,došla mi rodbina pa sam malo bila odsutna s rode
cure,valjda sam vas sve polovila,ako sam koju izostavila nije namjerno
Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
opet sam linčina pa bih potpisala ovo ako se naša sretna35 ne ljuti i njoj i njenom Vedranu šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret :*
svima nespomenutima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba :*
Joss :D :D pedivno!! čestitam!!!
marti_sk :D za nalaz tm i ~~~~~~~~~ za puno dobrih nalaza i još boljih rezultata
zisu ~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje princeze
tužnice, vama veliki :love: i ~~~~~~~~~~~~~ za skoro ostvarenje snova
i malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro svima i odmah nudim razbuđujuće napitke :coffee:
Joss :D :D :D vau kakva beturina, čestitam
zisu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret s tvojim princezama
coolerica i Šiškica :love:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve :* i pozdrav
Ameli, hvala za finu jutarnju :coffee:
coolerica :x :love:
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~+
Drago društvo :heart:
coolerica bas mi je, bas zao :(
mmaslačak i Gabi25~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
coolerice :taps:
Da pitam i ovdje :mrgreen:
Cure koje ste pile klomifen kako ste ga pile? Jednu tabletu ujutro i jednu navečer ili? Tnx :)
Kako ti je doktor rekao da piješ?
Nije mi ništa rekao. Ovo mi je treći put da ga pijem i do sad sam pila jednu ujutro i jednu navečer. Vidim da ima cura koje piju dvije odjednom :? :?
Ameli, hvala na kavici.
Draga, evo još malo za betu ~~~~~~~~~~~
Zisu, za najljepši susret ~~~~~~~~~~~~~~~
Evo ja sam konačno uspjela napisati svoju priču s poroda na istoj stranici.... a sad nazad k bebi ... :saint:
Moja preporuka ti je radi kako si i do sada i ne zamaraj se sa dvije odjednom, najbolje ti je tako, samo opušteno.
Pusa!
Na nalazu mi piše 2x1 a do sad sam uvijek tako pa me malo zbunilo. Tnx.Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
:*
kika83, nema veze da li pijes dvije odjednom ili jednu ujutro jednu navecer, oba nacina proizvode isti efekt, samo nastavi sto si i do sada.
piješ dvije odjednom - najbolje ujutroCitiraj:
kika83 prvotno napisa
Ja ću jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice od amyx :D ,da ostanu kod svoje mame u buši svih 9 mjeseci, detalje će javiti ona sama :D
I ja sam pila dvije (odnosno tri) odjednom, jer sam citala da je tako ucinak bolji.Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
U ostalom, sada bas razmisljam, i ostala stimulacija (Gonal, Menopur) se uzima u jednokratnoj dozi - ako to ima neke veze... :/
Sad sam zbunjena i neznam kako da pijem. Valjda bi mi naglasio da moram piti odjednom oba dvije? :? :? :? :?
Učini onako kako ti je tvoj doktor napisao, a to je 2x1
A da ja zovem sutra i pitam sestru? Možda bi ona znala kako da pijem :?Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
a nazovi, rećiće ti da učiniš onako kako ti je doktor napisao