experti za scout
koja je scout bolja?
maxi, easy II, mega?
Printable View
experti za scout
koja je scout bolja?
maxi, easy II, mega?
nisam expert, al' mi imamo maxi :mrgreen:
zato što se principessi sviđala...
ja bih ti savjetovala da prepustiš V. izbor,
a to kaj si se ti zapalila... :taps:
mi smo danas probavali herlitz
V nije dobro stajala
jedna roza joj se dopala, ali kad ju je stavila na leđa rekla je da joj ne paše
Andrija jos uvijek ima Herlitzov tvrdi ruksak koji sam mu kupila u prvom razredu. I namjerava ga nositi i dalje.
Kupila sam i Lovri Herlitzov, ali to cemo tek vidjeti kakav ce biti. Malo je velik za prvasica, nije tezak nego malo veci od onih novcanik-torbica koje se prodaju za prvasice, ali je tvrd na svim pravim mjestima.
hvala na info !
nekako i ja tako razmišljam...
kakva ti je ta iz metroa,koja boja,kod nas je neka plava sa dugmićima,mislim da nije za dečke.
skauticu ne bih...nekako mi preplastična,nekako tvrda(ima ih metro,interspar i tisak media...nisam uspoređivala cijene)
Da i na Didllina torbe daju 20% popusta,i meni rekli samo danas je popust,moja kuma bila drugi dan i njoj rekli isto :) trgovačke fore....
Jel gledao tko u Mulleru hama torbe,ja sam ih vidila u cc1 prije par mjeseci ,pa ne znam cijene.Kod nas u Zd još nema Mullera,otvara se tek pred kraj godine,a to mi kasnoako može netko otići tamo i vidjeti....zahvalna...:)))).
gdje ima najbolji izbor herlitzovih, nama su one najbolje, ali izbor u metrou i narodnim novinama kod đamije je slab
Moj glas ide apsolutno u smjeru herlitza. Omjer kvalitete i cijene nije bolji ni na jednoj drugoj torbi (barem od onih što sam ja proučavala). Na kraju školske godine smo kupili torbu za školu, tako da smo kupili prošlogodišnji model (strašno stvarno :mrgreen:) za nekih 130 kn ak se ne varam :o Mislim da su inače oko 400 kn. Toplo preporučam :yes:
Imamo sad ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=4742
A prošle godine smo imali ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=6065, kupili je slučajno u Zadru za stvarno neke sitne pare i rekli koliko traje traje (ionako će je MM nositi :lol:) . Samo taj model je izdržao jednu god jer sistem kopčanja nije dobar. Cijela torba, cijela njena težina je bila na kopčama koje su se držale s jednim malim dijelom. Tako da nam je to puklo na kraju godine. No na novijem modelu - ovaj gore - to su promijenili, i još je cijena u NN bila stvarno smiješna. Ako ćete kupovati herlitz, gledajte kakve kopče imaju - bitno je da nisu ti crveni trokuti.
naprosto se svake godine čudim našim cijenama- moj malac ima Lego torbu (5 dijelova) i platili smo je 70 eura, sada smo i curi kupili (samo Žensku varijantu), isto 5 dijelova i ista cijena.
Nama torba cijeli tjedan stoji u školi, a knjiga ima toliko da kada ju nosimo u školu i iz škole, nikada ju ne nose djeca već mi - i meni je preteška
Susjeda je kupila malom lego torbu. Sad će je mali koristiti 3. godinu za redom. No veliki joj je nedostatak bio taj da ne može stajati sama za sebe - prevrće se :/
naša se ne prevrće, baš je onako čvrsta. I nama će ovo biti treća godina korištenja
Nanoibeba, gdje ste vi kupili vaše lego torbe?
ko lovrina pernica :-)
Ja nikada ne bih dala velike novce za torbu - to nije potrebno; ima i jeftinijih torbi koje zadovoljavaju sve potrebe djeteta. Pogledala sam katalog koji je u tvom linku i shvatila da moja djeca imaju te modon ruksake koji sad već evo kreću u 3. i 4. razred, a koštaju manje od 300 kn. M. sam htjela ove godine kupiti novi ruksak, ali nije htio. Hoće samo svoje hot wheels. Cura mi ima njihov tirkizni ruksak s rozim leptirima, vrlo sličan ovom sadašnjem Butterfly dizajnu - ima je već tri godine i nosi dalje. Djeca mi nisu od onih koji čuvaju stvari, tako i to govori u prilog izdržljivosti ovih torba.
Ja isto nema šanse da ću dati neke velike novce za torbu. Bolje da za 2 godine uzme novu, nego da 6 godina mora nositi istu jer je bila jako skupa.
Ja i za ostale stvari nisam taj tip, pa ne želim ni njega učiti na to. Radije uzmem malo jeftinije(a da ima odlike kvalitetnog), pa promijenim kad mi dosadi. Vidim da je i on na mene, jer tko zna hoće mu se sviđati npr. torba sa zmajevima u 3.-4. razredu. A sada mu se sviđa.
Anchie, i F. je zapela za oko ovu koju ima i tvoj V. ;-)
Odustali od bionicla, definitivno, to je preskupo.
U Toysu u Grazu - znam da nije blizu, ali nama se potrefilo kada smo išli obući djecu u HM, torbe su bile na akciju.
Tamo je uvijek nešto od školskih torbi u ljetno vrijeme sniženo, tako da moja djeca mogu izabrati samo među onima koje su snižene jer nema šanse da školsku torbu platim 1000 kn.
Uz torbu smo dobili torbicu za šlape, koja se može pričvsrtiti na torbu, boćicu za odu, veliku pernicu i posudu za gablec, ali dodaci ovise od modela do modela
kupili smo torbu!!
nakon obilaska svih trgovina,trg.centara i knjižara.već sam bila luda...shvatili smo da one anatomske ruksak torbe kakve imju svi dućeni nam ne pašu,nekako su visoke i onaj poklopac dođe nam do pola glave,a one kockaste su nekako široke, odlučile smo se za nešto između.našla sam na stranicama NN novi katalog sa torbom koja nam paše i krenuli u potragu.naravno,u zd u NN neme nikakav izbor -niti jedna torba za prvašića :(.i slučajno ušli u još jednu kjižaru i našli ju.Curki se nije baš svidjela ali super stoji,ima anatomske ramenice i leđa ergo sistem,boja narančasto crvena,puno pretinaca i košta 390,00kn jer je iz prošlogodišnje kolekcije(naravno da nam to ne smeta)Evo ovakava samo druga boja(ovogodišnji model je oko 550kn)http://www.herlitz.de/webkatalog/her...00#11005683000
Kad smo došli kući shvatili smo da naramenice ,tamo di se spajaju imaju i tri nivoa spuštanja i rastu s djetetom,i da ovaj plastični trokut što služi za otvaranje ima ugrađen senzor i lampice i baterijicu i kad dijete hoda po noći upali se i blinka.Njenoj sreći nije bilo kraja kad je to vidjela.Curka sad obožava torbu :)Ona je ustvari htjela torbu na Diddl ali su stvarno skupe 729kn,a kvaliteta je kao onih od punooo jeftinijih.jesu nekako fansi šmensi ali ne znam što se plaća u toj cijeni..dizajn ili-
....
ova naša kupnja mi se stvarno činio najbolji omjer cijene i kvalitete
ima modela i za dečke i baš su lijepi
http://www.herlitz.de/webkatalog/her...00#11005709000
mi smo zapikirali se za street onu s crvenim autom, u Mercatoru je samo 50 kn viša nego kod nas u područnoj knjižari.
inače moji mudrijaši baš jučer kupili torbu ( kao hitno im je ) a,od jučer do nedelje u Mercatoru je 30% sniženja na torbe, ruksake i pernice
hamina?
baš sam gledala u mulleru, i po zagrebu i u brodu
ne samo da košta 799 kao i drugdje, nego su imali i akciju na jedan hamin model, bio je 200 kuna jeftiniji
bar znam koga ću vijati ako mala sljedeće godine poželi drugu torbu :mrgreen:
ti si gledala po zagrebu? :baba::-x
pa jesam u mulleru, znaš da sam rez taj sniženi model
ali kad sam ga jučer vidjela na hrpi haminih torbi, drago mi je da si je mogla izabrati onu koja se njoj sviđa
torba je noćas spavala na stolcu pored kreveta, looool
šteta što neće potrajati :mrgreen:
a taj muller ti je ko fol u zagrebu:-P
a jest da nije :lol:
ali u odnosu na brod može biti:-P
neš ti, muller je muller
htjela sam samo reći da nisu bili bezobrazno skuplji
i htjela sam zahvaliti teti aleks što je djevojčici našla torbu po volji :heart:
nakon dugog i iscrpljujućeg promišljanja :mrgreen:
Izvjestaj: nasa Scoutica prezivjela 3 godine bez ikakvog problema. Krecemo u 4. godinu koristenja.
700 kn mi se cinilo jaaaako puno love ali 700/4=175 kn po skolskoj godini je vise nego OK.
Evo da samo javim pošto sam ja eto sad kupila školsku torbu (jer su sniženja), ako netko želi ugrabiti torbu u pola cijene snižene su u Mulleru.
Dani, to ste kupili u Mulleru u CC1 ili onom na Trgu?
Baš sam gledala neki dan na Trgu, imaju Scout torbu sniženu sa 800 na 600 kn. Nekako sam u startu odredila da nećemo dati za torbu više od 500, a opet, torba se čini vrlo kvalitetna, pa sad ne znam...
ja scoot mogu samo preporuciti. super lagana, odlicna kvaliteta. ergometski je najbolje pasala na ledima. i zaista izdrzi 4 godine. korisno je pogledati web. kad smo je mi kupili imali su popust na boje proslogodisnje kolekcije. mislim da smo je platili oko 70 eura skupa sa troskovim slanja. ne znam kako je sa slanjem u hrvatsku, da li se placa carina...
ja bih riskirala 600 kuna.:mrgreen:
A što mislite da je bolji izbor: torba na leđa ili na kotačićima.
Moja predškolka je dosta sitna, ali i prilično smotana pa mislim
da bi ovu na kotačiće vjerojatno nakon 5 min. izgubila.
Meni se ne sviđaju te torbe na kotačićima, imam dojam da se dijete jako krivi u stranu dok vuče takvu torbu.
Bar tako izgledaju ova djeca koju viđam u susjedstvu.
ja ne bi one na kotačiće
a ako Andreju sviđa scoutica uzmite je
600 k za nju nije puno
meni je scoutica tiha patnja i žao mi je da je nismo uzeli
ali V ju nije htjela, rekla je da joj habina bolje leži na leđima
Tanja, ako će Andrej ići u boravak, ne treba mu nikakva posebna torba.
Donosimo je ponedjeljkom (mi), odnosimo petkom (opet mi).
Orka je svoju stavljala na leđa samo za slikanje.
Dva puta.
Tanja, ako će Andrej ići u boravak, ne treba mu nikakva posebna torba.
Donosimo je ponedjeljkom (mi), odnosimo petkom (opet mi).
Orka je svoju stavljala na leđa samo za slikanje.
Dva puta.