Sivka žao mi je.... :cry: što se tiče krvne grupe tebe i TM,postoje nekakvi testovi za tu kompatibilnost(valjda sam dobro napisala),pa pitaj dr.opce prakse ili gin.pa se malo posavjetuj s njima. mada nebi bilo loše da ih uradiš.
Printable View
Sivka žao mi je.... :cry: što se tiče krvne grupe tebe i TM,postoje nekakvi testovi za tu kompatibilnost(valjda sam dobro napisala),pa pitaj dr.opce prakse ili gin.pa se malo posavjetuj s njima. mada nebi bilo loše da ih uradiš.
Drage trbušaste cure imam jedno pitanjce...jel normalna bol u donjem dijelu leđa 10 dana nakon ET...mene tako bocka...kao da ću dobiti mengu???:?::?:
sivka draga žao mi je baš, a što se tiče krvne grupe mislim da nije to, mm i ja smo iste krvne krupe.....to se zna dogoditi, da dođe do oplodnje i onda se prestane dalje razvijati....drž se draga
Iva Mia mene su leđa rasturala, i stalno me je nekaj pikalo dolje, mislim da je to sve normalno i da se javlja u oba slučaja ( + i -).....nadam se da kod tebe bude ovo prvo:zaljubljen:
Sivka nasla sam neke topice i svezi rh krvne grupe,al neznam kak se tu stavljaju. ukucaj samo na googleu "Rh negativna".
Sivka žao mi je, znam da je to gore nego negativna beta, bila u toj koži, u prošlom stimuliranom i prokrvarila 7 dan poslije ET samo te nisam htjela bedirati prije s time. Ali to ne znači da ti bude to svaki puta tako. Mislim da krvna grupa s tim nema veze, jer i ja i mm smo 0, on -, ja +. A i ako ti imaš - to je problem u trudnoći, neznam kako je u oplodnji.
Iva Mia, a da ti sutra lijepo izvadiš tetu betu, pa ćemo ti onda reći jel to normalno!!!
Bugaboo, ja sam na bolovanju od ET. Bez ikakvih problema mi je dr opće prakse otvorio bolovanje, a sada kada dr B, potvrdi (valjda hoće) trudnoću, odem kod svog gin, koji napiše preporuku općem i na temelju toga mi otvori bolovanje.
Inače ja sutra idem na uzv, oko 9.
vinalina znači sutra gledaš bebija prvi put.....:zaljubljen: ili bebije:zaljubljen::zaljubljen:
Iva Mia budeš kakav testić nabacila ili ćeš biti prava disciplinirana cura ( ja to nikad nisam bila)
evo i mene..danas štoperica,petak punkcija to će mi biti 11dc.ima folikula od 17 do 19mm.tako mi je reko,više ne trebam stimulaciju,,nadam se da neće popucat do petka:-P....upaznala sam ines i popile kavicu:klap:...... sa još dvije curkice koje su bile kad i ja u 10mj u pokušaju... pozdrav veliki djevojčici iz karlovca :taps: drži se....zaključile smo da od nas četiri bar nekoj mora da uspije:yes:.......... sivka žao mi je,ja i mm isto imamo iste krvne grupe......iva mia od srca ti želim veliku betu.............................................. .............. svima drugima za sve:angel: kaj im treba....pozdrav
vinalina za tvoj prvi uvz..............................pusa(nemrem nać smajliće)
sivka,žao mi je...:love2:
Kao prvo vidim da se Kikla već pohvalila za kavicu....:klap: :heart:,
sivka žao mi je, iva mia ~~~~~~~~~~~~biti će velika beta,
a evo i mog izvještaja kaže dr. ima 4-5 kom na lijevom od 13 mm i na desnom nije rekao koliko samo da su manjinegdje oko 10 mm, endić 8/9 mm, tak da mislim ok, u petak opet uzv pa bumo vidjeli kako dalje,
svim curkama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba! :heart::love2:
ej curke...jel se za Petrovu treba naručiti za testiranje na HIV i Hepatitis ili samo možemo doći....do kad se vadi krv,tko zna???
Kiara 79 ne trebaš se naručivat, radi od 7.30 do 11 h, ja sam došla oko 7 h i bila među prvima na redu, e sad kažu da ak dodješ oko 10- 10.30 isto da nema gužve!
Zaboravila ja na naše dvije trudnice Šniki :heart:,
Vinalina:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv!!!!!
hvala ti ines31..:-)
meni i dalje nije jasno,,,,,,,i ja sam AIH radila poslije novoga zakona, i to 2x, u 12 mj. i neki dan.......a nikakve pretrage nisam radila
sivka :-(:-( zao mi je.........ja i neznam koja sam krvna grupa :roll:
Bozz jedanputa ideš kod psihologa da dobiješ potvrdu
Crvenkapice,,,draga a to ti je tako..budi sretna da si obavila 2 Aiha bez potvrda..imali su prilagodbu od 6 mj. neki su počeli raditi prije i tražiti potvrde,neki kasnije...a neki od sad...
joj zaboravila sam pitati koliko dugo se čekaju nalazi testova iz Petrove??????
cure moje drage, drzim vam fige svima! pusa velika!ines, sretno draga, nek te sto manje boli punkcija
marta, pa di si ženo,kak je to u trudnoći,objasni nama koje neznamo još...... baš sam si mislila jedan dan da te niš nema tu kod nas na forumu...
marta26 kako si nam čudo naše forumsko??? koliko brojiš tjedana sad?
Vinalina javi detalje UZV:-)
Ines za sto bezbolniju punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja vec 2 dana (danas mi je 6 dpt) nemam nikakve simptome, sve se bojim da se bebaci nisu primili, frendica sa VV mi rekla da je ona imala bolove i da je to normalno, a kod mene nista... Nadam se da ja samo drugacije reagiram jer nisam bila na jakoj stimulaciji (samo klomici i 3 gonala).
Hej Marta hvala, pa kako si nam?
Curke ja sam danas dr.B pitala za anesteziju kod punkcije i on je rekao da može (pitao me kao zašto, ja rekle da zbog straha) i eto nadam se da neće zaboravit, a podsjetiću ja njega!
Bugaboo ma to se mrvice smjestile već pa odmaraju , a koliko sam ja čitala o tome nekog boli, a nekog ne tak da ti to ne mora ništa značiti, uživaj i mazi bušu, bu sve ok!!!
bugaboo pokušaj što manje osluškivat simptome,jer netko ih ima netko ne. ja napr.uopće nisam imala nijedan simptom i već sam mislila da ništa od T,a ono + na testu i beta do neba!;-)
evo cure čitam vas i sad sam se opet zabrinula. ja idem na svoj prvi AIH sad u 3. mjesecu, tj. kad dobijem krećem sa klomifenom i onda 8 dan folikulometrija. meni gina na SD-u nije ništa rekla za ove pretrage za hepatitis i hiv. je li obavezno ako ona nije rekla da moram to obaviti? nije ništa rekla nit iza psihijatra niti išta. help, pomagajte. sva sam zbunjena
Znam da se ne bih trebala opterecivati simptomima, ali vec tjedan dana doma mirujem pa sam vec pomalo nervozna. Necu misliti na torticu, necu misliti na torticu...
U utorak vadim betu, pa me zanima treba li mi uputnica i za ambulantu tj. kontrolu jer mi je sestra J. rekla da kad izvadim krv u labu dodjem gore u ambulantu da se dogovorimo kako dalje?
Ja sam isto trebala ici na AIH i dr. mi je rekla da obavezno napravimo i MM i ja markere na hepatitis i HIV. Mislim da to trebas imati prije svakog postupka iako mene nitko tijekom samog postupka nije trazio te nalaze, niti su gledali bilo kakve papire osim njihove povijesti bolesti.
Mozda bi ti bilo najbolje da nazoves gore i da pitas sestre ili dr.
Ti uputnicu trazis od svog primarnog ginica, a tvoj MM od opce prakse.
Ja sam bila na dogovoru krajem 1. mjeseca i tada je dr. rekla da jos nista od tog P&P savjetovanja dok to oni ne organiziraju, ali su cure zadnjih par dana pisale da dr. B to sad ipak trazi da se obavi gdje god pa ce ti one moci bolje odgovoriti.
bugaboo ma joj, razmem te totalno,teško je ne razmišljati, nadati se!!! Joooj, draga moja, samo da upali, mora.....:heart:
vinalina javi kak je prošao prvi uzv.....nadam se sve ok:zaljubljen:
Iva MIa evo počinjem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju tetu betu sutrašnju:klap:
KIKLA123~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju, neka ne boli i neka bude puno jajca:heart:
hvala bugaboo, ja sam na prvom razgovoru bila 16.02. kod ginice T. ništa nije spominjala za te nalaze. danas ili sutra trebam dobiti m, pa onda već krenuti sa klomifenom od 3 dc. a ništa, idem zvati bolnicu da vidim da li treba., kako bih to već sad onda obavila. puno hvala
bugaboo nemoj brinuti, ja nisam imala ama baš nikakve bolove niti simptome, tek dan prije bete me bolio jajnik ali taj janik me bolio još od punkcije.
uživaj i mazi mrvice!!!!
:zaljubljen: Danas smo se prvi puta fotkali za album!
Jedan je :angel:, iako je dr, svom silom htio naći i drugoga. Ali mi smo zadovoljni i s jednim anđelom.
Super vinalina :-D :-D. Sretna sam zbog vas.:heart:
Vinalina super :-D:-D:-D Mrvica se lijepo smjestila:love2:
Mozda je ovo glupo pitanje, ali nije mi jasno ako se 1 primi gdje drugi ode, da li to znaci da treba prokrvariti ili???