-
Mi imamo pliko mini.
Stoje mi u autu tako da ih koristimo kad negdje idemo jer su prakticnija od nasih velikih kolica. Zadovoljna sam sa duzinom i sirinom kolica, malac je godinu dana i oko 11 kg i stane bez problema u njih i u jakni.. Upravo spava u njima ;-)
Kada smo u setnji "po selu" vozimo se m.c. Muri3 :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Evo nakon podužeg promišljanja i maltretiranja okoline sa pričama o kolicima,danas sam narucila Peg Perego Aria. Nisu kišobran (a trebaju nam kolica za zimu,ovu i sljedecu), pa mi se ova čine komotnija,a podjednako su lagana (ispod 6 kg) i jednostavna za sklapanje. No,i dalje su mi Pliko Mini puno ljepša.
-
kupujemo kišobran kolica..ono što me zanima je primjerice razlika chicco lightway i maclaren techno xt...razlika u cijeni je naravno duplo :(
-
Podizem temu, trebaju mi kisobran kolica hitno! Koja uzeti? Kakva su vam iskustva?
-
Mi smo uzeli Cam u Magic Baby. Lagana, sklopiva. Zadovoljni smo.
Jedino što boja nije narančasta kao na slici, već crvena.
-
vlasnici quinny zapp kolica, pliz pomoć/savjet!! planiram ih kupiti, ali s obzirom da puno šetam po nasipu (kamenčići i to), sad mi je palo na pamet da možda i nisu najbolji izbor za to...kako se ta kolica snalaze na grbavim terenima??? pretpostavljam loše...hmmm
-
Molim preporuku za lagana kišobran kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, i da su cijenom do 500 kn. Meni je stvarno previše dati 1000 i više kn za kišobran kolica. Težina mi nije ograničenje, ali bi da imaju kupolu.
-
Ima u Magic Baby dućanima jeftinih, npr. Bertonne, ok su, imaju sve, mi smo imali neka no name od nekih 400 kn i još su dobra...eno ih u podrumu.
-
Bas sam te i gledala dodu oko 320 kn s popustom. Samo bi trebalo dostavu rješiti jet ne mogu sad vozat se okolo. Je li itko imao brettone, kakva su ta, jesu stabilna i zauzimaju li puno mjesta kad se slože?
-
Dostava je besplatna u RH, piše na njihovoj stranici...
-
Cula sam da ljudi kazu da su ok i Freeon, ta imaju u Bubamari. Ne znam jesu li bolja nego Bertone, znam da imaju i jeftinijih i skupljih modela...
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk