Kaae prvotno napisa
Ako postoje nakaradne, demode cipele onda se sve svodi na isto - njima su japanke, piercing i roza kosa isto sto i tebi njihova obuca. I tko je u pravu?
I dalje mi smeta dlakava trbusina predavaca na postdiplomskom. Jeb'ga, rekao bi netko... poput mene, valjda. Smeta mi, iako uopce ne zagovaram stroga pravila i neizbjezan dress code. I dobijem slom zivaca skoro svako jutro kad se oblacim za posao i pomislim na to da su odjevni predmeti od trapera zabranjeni. Skroz mi je to bezveze i previse zadire u moju kreativnost. Petkom se smijemo tako obuci. I onda kad pogledam oko sebe, drago mi je da je tako jer, opet, prljava majica i dlakava trbusina vire iz svakog kuta. I uzasno mi je sto sam tako licemjerna, a opet mi je drago da postoje bar neka pravila. Jer gdje ih nema, s vremenom nastane kaos.
I nitko mi ne moze reci da je ugodno primiti hranu od, recimo, prljave osobe. Tko uziva u tome ili mu je to zanemarivo?
Inace sam jako kreativna i nekad davno sam imala rozu kosu. Ali prerasla sam taj stupanj kreativnosti i sad ima dana kad ujutro navucem najobicniju majicu/kosulju i neke dosadne hlace. I nista se kreativnosti ne dogodi. Ama bas nista, jos je tamo.