tikki bit će super, ne sumnjam!
mare moja lipa mare...sve će bit savršeno :)
dani kad je transfer? Već bio?
Printable View
tikki bit će super, ne sumnjam!
mare moja lipa mare...sve će bit savršeno :)
dani kad je transfer? Već bio?
Transfer je bio pred 5 dana :)Citiraj:
Sumskovoce;1804930 [B prvotno napisa
mare 157, od srca za djecicu da se prime i rastu skupa sa tvojim stomakom !!!!!! :) :) :)
evo i ja bila u utorak na ultrazvuku !
dr. zadovoljan ,ide kako smo planirali ,ima folikula ,ali nisu bas veliki ,endometrij 8 dan 8 mm ,u petak ponovo ultrazvuk i tad bi bila i stop inekcija ,a subotu ili nedjelj bi bila punkcija.
propisao mi i bromergon da pijem ,jer mi prolaktin visok ,pa sam jutros kad sam daval inekcije pala u nesvijest i to prvi put u zivotu!
zvala dr. i kaze nije strasno da se to desava i da moram nastaviti sa terapijom .
ima li tko slicnao iskustvo?
pomalo sam zabrinuta ,je i veceras moram popiti ,pa ne znam hocu li i sutra pasti u neznanje
Evo i mene, dugo me nije bilo, ne znam tko je u kakvoj fazi, pa svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba. Ne znam jel ovo tema za to, ali ja prošli ciklus čekajući postupak na SD čudom Božjim ostala spontano trudna ( beta sa 4+2 99 IU/L, sa 4+6 461IU/L), ali odmah počela krvaruckanja, morala strogo mirovati, utrogestani...da bih danas sa 5+4 jako prokrvarila sa grčevima, u maternici se ni vidi GV, sutra vadim betu i molim Boga da pada, u suprotnom dr. sumnjaju da bi mogla biti vanmaternična:cry:
mury ,moze biti da se jos ne vidi plod ,ali ne daj boze da je vanmatericna!
necu te strasiti ,ali ja sam imala dvije vanmatericne .
drzim fige
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju dječicu
Mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ drži se draga i ne gubi nadu
Bezbroj skakutavih vibrica za Bab i transfer njezinih blastosjajnih embrijica sutra!!!!Bab:heart:
:-D~~~:-D~~~:-D
ps.znam da su ipak samo 2,ali tko zna,mozda i 3.uskoci
Bab, a i svima kojima to treba evo od srca šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!
Javljam vam da je naša draga Mare157 danas imala tranfer i sad je na čuvanju svoje dvoje dječice! :-D:-D:-D
Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!:-D:-D
Andream, iskreno, ja još uvijek puno toga učim u hodu, a nadam se da neću predugo "hodati" :) Samo sam napisala ono što mi je dr. rekao i napisao na papir s detaljima o postupku, vjerujem mu i vjerovat ću da zna što i kako radi ;) a nadat se da će scenarij bit najbolji mogući ...
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Nora77, 1. IMSI, Adebar
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Juliette, 28.01.
Tikica69, 05.02.
AuroraBlu, 05.02.
Tantolina, 07.02.
Dada-55, 07.02.
Miba, 07.02.
Alma_itd, 08.02.
Niki, 09.02.
Mojca, 10.02.
Vala mala, 11.02.
Maja_st, 11.02.
Dani82, 17.02.
Mare157, 17.02.
Đurđa76, 17.02.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Linalena, 03.02.
Bab, 03.02.
Slatkica
Ela28
pirica
Amyx
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Andream, 04.02.
Palčicazg 04.02.
Ivka13, 04.02.
Seka35, 05.02.
Vedre, 05.02.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
Maja Lena
LilyOfTheValley
TrudyC
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Lua, taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
zeena, kitty, eva133, tikki, pea, Ruža82, medena8, slava77, NINA30,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2. mjesec:Vita22, zlatta, Maybe baby, plavuša 007, tikica, Sali, lela77, tally, pinny, spa, Vanchriban, maslina1973,
3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1, corina II, TOMISLAVA,
4. mjesec: Šumskovoće, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, klikica, goga69, mare77, venddy, glossy, milla2,, tlatincica, nety,
Prolječe: Iberc, Mia Lilly,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, Vala mala, Venddy, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo, Dona, Charlie, deniii,
Sretno svima, u svima fazama postupaka i života uopče! Vani je prelijep dan! Okitimo ga šarenim, čarobnim betama!!!
Mare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za malene istrijančeke :) Šaljem ti ogoram :*
evo za mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GIZMOS:heart:
evo i za sve vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja se prijavljujem na listu kao čekalica bete (18.2)
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~za danas
tikica~~~~~~~~~~~~~~~
dani82,innu,mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrene bete :-D:-D:-D
svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
ciao cure!!!
ma sve se nešto premišljam......može jedno pitanje? vadite li odma betu ili prvo testić pa ako je + onda?!
Cure jedan velika pusa za sve vas i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas i za našu seku35 kojoj je možda sutra punkcija pa dajmo i za nju malo naših sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bokić svima...evo samo da prijavim da sam danas dobila na čuvanje jednu krasnu blasticu. Nadam se da će narast u prekrasno djetešce. Svim čekalicama koječega šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ da nam se sve zelje ostvare. Pusa svima
Sretno Bab!!!!:-D:-D:-D
Sretno svima, čekalicama koječega, a posebno čekalicama bete! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Evo da ja prijavim, 5dc 5 lijepih folikula na desnom jajniku i 3-4 manja na lijevom :klap: (do sad mi nije govorio koliki su, ja nisam pitala pa tako ni danas...). Danas i sutra po 3 menopura (pikalica), uzv ponovo u subotu... Sve se lijepo odvija, vjerujem se da će se tako i nastavit !!! :-)
:* svima!
Bab, od srca za tvoju blasticu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jooooooooooooooooooooooooooj kroz 10ak dana test ili beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GIZMOS kako si me samo uhvatila ;-) danas napravljen et (2 dan) 2 embrija (4st i 6st) beta 18.2.
innu za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~
sali za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za dvije mrvice~~~~~~~~~~~~
bab za jednu ali vrijednu blasticu~~~~~~~~~~~~~~~
prica i za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima kojima treba~~~~~~~~~~~~~~~~~
pirica i Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ da vaši lijepi embrijići postanu prekrasne bebice
i ovdje za andream i sutrašnju akciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~neka malenoj M donese brata ili sestricu
svima u svim fazama postupaka puno sreće
I ja se pridružujem aktivistima. Ulovili danas jednu stanicu, pa budemo vidjeli dalje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno jakih vibrica kome treba :heart:
drage moje,
ja sam od danas službeno pikalica i krećemo po našu bebicu:zaljubljen:, pa ako me se može dodati na listu
krenuli smo s jednom ampulom gonala dnevno pa ćemo vidjeti kako će ići jer se doktor boji hiperstimulacije pa ću dolaziti svaki dan
ljubim vas sve i šaljem brod pozitivnih vibri svima:heart:
Tikica69 brdo vibrica za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
Svim čekalicama bete ~~~~~~~ do neba!