http://newsletter.rammstein.de/2009-.../rammstein.jpg
Evo ih na okupu! A i vidi se tko je najveća dojilja:-D :mrgreen:
Printable View
http://newsletter.rammstein.de/2009-.../rammstein.jpg
Evo ih na okupu! A i vidi se tko je najveća dojilja:-D :mrgreen:
Ajme, ja sam onda čisti muškarac!
Ha ha ha, evo, došla sam tek na drugu stranicu i umirem od smijeha, smijem se k'o inspektor Draguljče.
Eto, ja ne razumijem taj stav Mame od formata. NIsam nikada razmišljala zašto ih je tako malo, a jako mi bude drago kada vidim da se uključi i neko muško ;-).
MM nije registran na Rodi iako, kad god nešto traži, uvijek mu je prva info s Rode.
Nije ni na motori, gole ženske i to, ali je na forumima o gitarama, pojačalima...
Zna puno o svemu, kad god stigne, zajedno smo kod doktora... ma, što pričati. Roditelji smo oboje. Istina, ja sam kod kuće pa sam više s malom. Osim toga, tata ima poma, ali mema pipe - tako kaže moja kćera.
:lol:
i potpis. I ja sam užasno radoznala.
He he, a tebe znam!
Ja ništ' ne skrivam, sve u potpisu.
Ja Nenu zamišljam drugačije.
E i Davor mi je nepoznanica. Ne znam kako bih njega oblikovala u svojoj glavi.
E ovo mi je super topic! I linkovi! Al stvarno! Kesim se već duže vrijeme.
Eh, i mujica, zamišljam ja njega, zamišljam!
:klap:
Ja bih naprosto obožavala da ih je hrpa na ovom forumu i da možemo imati za pročitati svašta i iz muškog kuta. 100% sam znala nagovarati MM da se registrira, ali neće. Iako zna pročitati tu puno toga pa komentiramo međusobno. Da je MM držao glavu na auto forumima i češkao jajca dok sam se ja bavila trudnoćom, rađanjem i noćnim šetnjama po kući uspavljujući naše dijete nisam sigurna da ne bi dobio kompjuterom po ćunki. Ali on to zna pa mu strah nije dopustio tako riskirati.
A sad za autoricu i istomišljene. Zamislite šta pomisli bilo koji muškarac kad prvi put skuži da mu se je pomaknuo NJEGOV MACH 3, a sami ste u stanu. Krepavala sam od smjeha kad mi je slikovito opisivao taj trenutak.
...i da... 99% forumaša cijelog svijeta zapravo nisu ono što su na forumima. (karikirani postotak, namjerno).
pa naravno da je papak svaki muškarac na rodi. Recimo puno je normalnije da muškarac treba biti MUŠKARAC pa da onda shodno tome, visi na SMOKVI. I jedan i drugi su puni sisa i pipica, ali mislim da niti jedan MUŠKARAC ne bi smio sebi dozvoliti saznati čemu je to ustvari namjenjeno. Također mislim da bi se svaki koji sazna da iz sisa curi mlijeko:-o i da iz pipice padaju djeca za koju isto mislim da nikako ne bi smjeli saznati zašto do toga dolazi, odmah trebao javiti na psihijatriju.
Na smokvi će recimo iz slika saznati puno muževnije stvari, (da povežem auto tematiku (muževno) i sise i pipice) a to je da cijeli auspuh ako se baš potrudi i bude "muškarac" stane u žensko spolovilo pa čak i u anus ako upre.
Zapravo bi "rodin forum" trebalo zabraniti jer je izuzetno opasan "u usporedbi sa drugim forumima";-)
I zabraniti pristup "visuljcima" za njihovo dobro, a automatski i za dobrobit cijele nacije" zbog opravdanog straha da će ponestat automehaničara i slično.
Također bi im trebalo zabraniti upisivanje medicinske škole, ili posao njegovatelja u staračkom domu, jer općenito stanje brižnog nježnog ponašanja namjenjen je pi*kama (duševnim). Svakog muškarca trebalo bi poslati na prvu crtu bilo kojeg rata u svijetu da vidi kako je kad pršti krv, jer če ih to očeličiti... i svaku ženu koja samo i pomisli da uzjaše za vrijeme sexa odmah na kolac. Pa kakva je to žena.
Joj bolje da prestanem jer ću dobit opomenu. Mislim pa gdje živimo? U Pakistanu? Žena=pećina muškarac=toljaga. Ja Tarzan, ti Jane? zapravo je i tarzan bio pi*ka, ali ne smijem sad više objašnjavati.
Majko moja kako sam se uznamirila.
isuse nenaa, ti si malo zabrijala
pa ovo je samo zezancija
Ma i moje je zafrkancija, sa umjetničkim psovkama.
Ne mislim to baš tako oštro. samo namjerno karikiram. Inače sam ne ozbiljna pa sve treba protumačiti kao sprdanje. Ne na autoricu, niti na nikoga osobno nego se sprdam na svjetonazor žena-kuća muško-birtija.
pročitah samo naslov i uvodni post ali ne i vaše komentare
-mogu reć da o tome uopće nisam razmišljala dok ti nisi postavila ovo pitanje, uopće mi nije bilo ćudno što komuniciram s muškarcima na ovo forumu i što na nemu sudjeluju...
-ali sad si me stavila u nedoumicu
-fakat ne znam što bih pomislila da moj MM komentira na ovakvim forumima
-mislim da nije isto pomaganje MM oko kućanskih poslova,odgoju djeteta, sudjelovanja u trudnoći i čitanje članaka o tome na Rodi, netu itd....ali sudjelovanje na takvim forumima mi je u najmanju ruku da se složim s tobom-čudno
-inače svaka čast Davoru ;-)
Vidiš, ovo razmišljanje kako su Rode ipak nešto "više" je i razlog zašto tzv "obična populacija" smatra nekom vrste sekte, ograničenim krugom prepametnih, tj. prepotentnih,prefilozofski nastrojenih i nametljivih žena. Samo citiram razmišljanja "običnih, nižih žena" koje ne pripadaju tom kako kažeš "višem" krugu.
Vidiš, tema ti funkcionira kao test ličnosti. Kad tad se otkriješ.
Meni je apsolutno ok da i muški članovi pišu po forumima koji su "kao" rezervirani za teme žena. Ok, sumnjam da će pisati na nekim specifičnim temama, ali roditeljstvo je definitivno nešto u čemu sudjeluju i žena i muškarac podjednako (ili bi barem trebali tako sudjelovati :-)) U prilog tome ide i činjenica da se na forumu vrte teme koje su možda i više orijentirane "muškima" ili koje nemaju veze s spolom, samo ih mi možda ponekad dijelimo na "muške" i "ženske". Znam 2 muškarca tu s foruma i oba su mi super i ne može se reći da su "ženskasti". MM ne čita ovaj forum, ali u vrijeme trudnoće sam ga izvještavala o ovom ili onom što sam pročitala ili na forumu ili portalu i uvijek je želio čuti i više... I vjerujem da mu na znanju o trudnoći, porodu i dojenju može pozavidjeti svaka buduća mama :P
Moj suprug nije onaj pećinski muškarac kojemu je problem išta raditi oko kuće i djece... štoviše, puno mi pomaže, zna jako, jako puno o dogoju djece, ali nekako ga ne mogu zamisliti da se registrira na forum i aktivno sudjeluje. Znam da zna bacit oko na neku temu, čak mi zna poslati link, ali to je ono tipa zanima ga kako djetetu skinut temp. pa u google napiše temp. i izbaci mu Rodu pa on malo zaviri... ali baš da bi bio aktivan na Rodi, teško... Ja sam osobno totalno za jednakost muškog i ženskog ali opet, budući da muški uglanom nemaju potrebu javno iznosit svoja mišljenja... ne znam što bi mislila da se registrira na Rodu.. iako nije da ne podržavam tih par muškaraca koji jesu registrirani, ali nije mi baš uobičajeno... ali sto ljudi sto ćudi... zašto ne... ne bih ih ja baš nazvala ženskastima ali niti baš tipičnim muškarcima...
nenaa, prvo sam bila :-o, a onda :lol:
naj se uzrujavat
i da, što je MACH 3?
zar to toliko košta...haha...ja samo znam gdje stoje prije konzumacije. MM kao macho frajer koji ne čita rodu, je mislio da se mi žene rađamo glatke, pa kad je prvi put (naravno nakon svadbe) vidio sva moja dlakava polja počeo se raspitivat pošto je najam kombajna. A tamo dobro da se skoro nije izgubio pa da su ga GSS morale spašavat. Koliko postoje "ne muževne" stvari po kojima se kod ns muškarci djele na ove i one, tako bome i mi dame imamo hrpu nekih "minusa" zbog kojih da ih mučačosi vide, ni jedan se ne bi ženio.
ha ha ha, sad će još ispasti da se MM ne brije
brije se, brije, ali valjda s Gilleteom, ili kak se već piše
ja imam svoje britvice i mislim da bi me, ne znam što da mu uzmem britvicu, ne voli ni svoju grickalicu dati
neš ti muško
da, nisam skužila to oko MACHa, kako se sam micao... sad me isprdaj, ali nisam skužila
i mislim da muški nisu baš takvi da ne znaju što mi gdje imamo
i ne smatram to minusima
pa Mach3 je Gillette :nemaš_pojma: :nono:
kamo srece da nam je vise muskog roda na rodi i slicnim forumima. svijet bi postajao jedno ljepse mjesto.
ajme nenaa, stvarno je bilo nužno da budeš toliko eksplicitna? Poštujem tvoj stav, ali majko mila, ti gnjus opisi i to uz helou kiti .... molim te najavi ko na discoveryu, ono "osjetljivi nek zaobiđu jer ćemo biti eksplicitni"
ja nisam kriva nikome što se on ne osjeća pametnim,
mislim što drugo reći...
svagdje postoje svakakvi ljudi,
na forumu, u komšiluku
u obitelji, nastavi dalje
i ja kad god mi zagusti ukradem britvicu i povučem
niz svoju lijepu vretenastu nogu
a što ću, kad stoji na mašini
a mašina mi kraj kade
a kada daleko od špajze
a ja u špajzi držim britvice
sad kad sam vam sve lijepo rekla o rasporedu
prostorija u mom stanu idem leći,
¨
i da, moj muž ne tipka na rodi
al se ni ne ljuti kad maznem britvicu
čudan neki muž!
Ni moj ne tipka, ali pita: što kažu te tvoje danas. Pričam mu o zabavnim ili pametnim temama, neću baš o onim koje nisu "muške". Ipak, moram mu objasniti što to radim dva sata na rodi. Kako me to može zabavljati? A meni draže od filma, serija, supertalenta, pa čak i kraljevskog vjenčanja:mrgreen:
Nije bilo nužno, ali baš mi je bio takav dan. Nadam se da netko nije osljepio. Ja ne podnosim te fore muško-ženski svijet, osim kad se radi o teškim poslovima. pa npr. nikad ne bih iskrcavala pun šleper svinjskih polovica ili rudarila, jer ipak sam žena. To nije za nas:mrgreen:
meni je čudno da se ova tema nije zaključala jer rijetko ko od vas u stvari odgovara na pitanje iz prvog posta, sveli ste temu na muško ženske podjele, feminizam i banalnosti, a pitanje nije bilo ;je li vam čudno da vam muž pomaže ok djece, kućanskih poslova, općenito oko roditeljstva-već jel vam je malo čudno što muškarci pišu-ne je li čitaju ovaj forum-već pišu i sudjeluju u njemu?
Puno vas koje se nemožete načuditi tome pitanju imate doma muževe ne samo koji vam ne pomažu u nićemu već ne bi nikada prismrdili ovakvom forumu a kamoli ga moderirali.I ne vidim što je u tome loše ako je vama tako u braku dobro-svako nek si pravi kako mu odgovara, btno je da su ljudi u braku zadovoljni i sretni a ne da su dio ili nužno da odskaču od nekih stereotipa, da bi udovoljili nekom većinskom ili manjinskom svejtonazoru.
Poznavajem jako puno muškaraca i žena koji zajedno obavljaju sve i oko svega se dogovaraju u braku, očeve koji su super roditelji i brinu o svojoj djeci jednako dobro kao i njihove majke, ali nikad ne bi pisali na forumu poput ovog.
Kao što njih ne smatram "zadrtim-brđanima, seljačinama i balkancima", tako ni ovo koji moderiraju i sudjeluju na ovakvim forumima nisu nužno super dobri očevi ni muževi, kao niti papci- već eto su samo malo čudni u smislu što ih toliko intersiraju rasprave s tuđim ženama (ne muškarcima) na forumima o roditeljstvu.
ja sam istovarala šleper i to dupli svaki tjedan na poslu kad smo dobivali robu za dućan i sve moje kolegice, ja sam imala 55kg i imam 160cm i vjeruj mi ni jedan muškarac koji nam je pokušao pomoć u tome nije nam bio ni blizu....od robe u kutijama, vješalicam do željezni šipki (preteških) i svog namještaja, željeznih polici za dva ogromna dućana, drvenih zidova koje smo same montirale prije otvaranja dućana itd. ne vidim zašto to nije za ženu...naradiš se ko konj kao i na svakom fizičkom poslu...preko student servisa sam radila u tvornici u INI...vruću sam plastiku vadila golim rukama jer ne podnosim rukavice...radila sam 1000 komada u noćnoj smjeni dok su muškarci radili 500....ali ovo nije tema
što mislite o ženama na više muškim forumima?
Ne znam. Moram priznati da do sada uopće nisam razmišljala o muškima na više ženskim forumima, niti o ženama na više muškim forumima. Valjda zato što to smatram normalnim, nikad mi nije zapelo za oko, niti sam se zapitala. Možda i zato što imam muža koji kuha, peče kolače, šiva haljine i torbe za svoje kćeri i još štošta - pa mi ne bi bilo čudno niti da piše na ženskom forumu. :-)