Mali-mis, baš mi je drago da je sve dobro ispalo, čestitam, a sada mirno i sretno!
Sretno i ostalim čekalicama i svima kome treba!!!
Printable View
Mali-mis, baš mi je drago da je sve dobro ispalo, čestitam, a sada mirno i sretno!
Sretno i ostalim čekalicama i svima kome treba!!!
Cure hvala vam na dobrim zeljama <3
Danas sam se vratila na posao nakon dva i po tjedna bolovanja i bas sam sretna, napokon sam se malo makla od neta i citanja svega i svacega, te sjedenja dome i razmisljanja o svemu i svacemu :-)
Sad sam bas onako zapala u nirvanu i mir me je totalno preplavio nakon svih briga i iscekivanja.
Zelim vam svima ugodnu vece i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kojima trebaju.
mali-mis čestitke od srca i neka dalje bude bezbrižna trudnoća!!!!
Marnie ~~~~~~~~ iz sve snage
mali-mis baš lijepo da si se smirila, uživaj u svojoj sreći, čestitam :-D
Mojca prekrasno, kako vrijeme leti
cure u postupcima ili niskom startu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da malo podignem prašinu u klubu i prijavim se kao šmrkačica suprića od danas...
Svima ~~~~~~~~~~~~
Andream, za sretno šmrkanje, pikanje i sve redom... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Sad sam pročitala što sam napisla, zvuči ko da si na teškim drogama.) :lol:
Jutro drage moje, mene je jutros uhvatila strašna šizzzzza i nervoza!
Idem danas na izvanredni uzv, jer ću puknut.
A još jučer sam bila totalno cool... još se i hvalila time.... rekla frendici kak je trudnoća čudesno stanje.
Malo morgen. To je najnepredvidljivije stanje. :unsure: Bar kad sam ja u pitanju... uf.
Mojca, ne brini, i ja sam pomislila na tešku narkomaniju čim sam napisala šmrkanje...
I znam da je stereotip stereotipa, ali samo laganini i bez uzrujavanja, vjerujem da će UZV biti standardno dobar.
Mojca :love2:
Mojca i Andream ~~~~~~~~~~~ :heart::heart:!
(Aurora* obzirom da sam u niskom startu, ja te poslušala ;-))
Mojca super :love2:!
baš pomislaih danas jel' andream krenula i eto ti krenula, pa sretno draga moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Mojca super da je uzv dobar :-)
Andream sretno s "drogiranjem" ciji rezultat ce biti kvalitetne js~~~~~~~~~~~~~~~~
andream :klap:
Mojca :love:
~~~~~za saru u niskom startu i sa dobrom pripremom :-)
Ja se borim protiv bakterija :mrgreen:
Hvala curke moje. Sljedeći čet izvješćujem situaciju, a do tada ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima nama.
Mojca, super, sad još malo i eto te već na polovici puta.
e da se ja komadi malo javim, sve sam vam pročitala i šaljem puno puno zagrljaja i poljubaca
meni počela ludnica na poslu i malo stignem ćirnuti a kamoli i skoncentrirati se i pisati
Uglavnom nadam se da ću polovicom 6og u stimulirani na SD (kako bi u jesen u sloveniju), obećaju da će mi doći lijekovi. E i mene sada zeza M, kasni eto od ponedjeljka. Stalno me frka da ćemo zbog kojeg dana kasnije fulati postupak još prije ljeta. Valjda kasni zbog biokemijske (ak je to bilo s betom 8,8) zadnji put nakon "zaleđenih" i utrića, no sada već fakat dugo. Čini mi se da mi se nekako PMS jako rastegao a nije više tak jak, uff hebate starim
mali-mis cestitam!
andream sretno! :heart:
Mojca super da je sve ok, kako vrijeme leti... neka do kraja bude skolska trudnoca! Uzivaj u svakom trenutku! Jesam li propustila, ili nisi objavila - znate li tko vam stize?
gricanka :kiss: vama i malom frajeru!
Aurora* sjecas li se kad sam ja imala dvije bebice u avataru? I evo, stvarno u kratkom razmaku dobili dva plavooka decka... :zaljubljen: A tko bi rekao tada... Ima nesto u tome da sudbinu djelomicno sami stvaramo.
tiki_a tebi posebna :kiss:
Svim kokama u klubu ~~~~~~~
Hvala cure, da... još malo pa na pol puta... :) Fakat to brzo ide... :) Jedva čekam da beba počne lupati, pa će valjda čekanje između dva uzv-a biti lakše.
Enya, taj misterij je još neotkriven. :)
Tiki_a, drmaj po kiselom, izbaci slatko, pa će bakterija prije otići.
Linalena, da menzes dođe... ~~~~~~~~~!
Svima vibrica za svega lijepoga! ~~~~~~~~~~~~~~~~
joj preslatki su mi ti vaši trudnički avatari :zaljubljen:
andream, linalena (iš,iš kalimero i to je nepravda) bacajte se u potragu trudničkih avatara i krenite s vizualizacijom :yes:
mojca i ja sam htjela pitati da li se brojčano povećavaju dečki ili cure u klubu. Javi nam kad saznaš. Dečki su u prednosti pa ja navijam za curu, ali nije nužno. Bit će damica među đentlmenima
mali-mišek mirnu trudnoću želim
AuroraBlu, viki :kiss: mislimo na vas
Mojca, super :)!
Cure, svima sretno!!!
Mojca, super da je sve u redu :-).
andream~~~~~~~~~~
sara38~~~~~~~~~~~za niski start i linaleni da m konačno dođe :-)
cure, znate li gdje se može kupiti merional (a da nije Mađarska)?
Marnie, na betinom forumu:-), a i ovdje možda neko poklanja.....
Bojim se da njega nema u hrv. i slo. ljekarnama, ne znam zašto. Jedino ovako po forumima itd. Ako je za tebe, neki savjet (Maribor, pino, još neki dr-ovi - meni dan) je da cure naših godina ne startaju s njime, nego s gonalilma, barem prvih 5 dana, a poslije je svejedno, može i merional, iako mi je jedan dr rekao da je on "nedobar" za naše godine zbog visoke razine nečeg, koju nema niti menopur (zaboravila više točno čega).
Hvala cure. Ma, to je bio prijedlog dr.-a, ali moramo još točno utvrditi s kakvom stimulacijom ćemo ići. Prvo moram riješiti cistu (opet :roll:). U životu nisam imala ovoliko cisti kao u ovih zadnjih par mjeseci...ali bar znam da s stvaraju od brevactida i da nije nešto gore :-).
Opet? :( A u smokve! Iš cisto, iš!
:love2:
Andream ~~~~~~~~~ za uspješan postupak!
Enya i tebi :kiss: i sad tek vidim tvoj potpis i kužim kako sam propustila čestitati na prinovi, pa to činim sada, dok se uskoro ne vidimo na kavici s kolicima :love2:
Mojca ... maleni je super, kontrole OK, svakodnevno dobiva na težini i ima radar koji se aktivira čim se udaljim iz radijusa 2 m (efikasniji je od elektronske narukvice za policiju)
~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju mirnu i opuštenu trudnoću :love2:
AB, Vikki ... i ja često mislim na vas :heart: :heart:
Koke... mah, mah
Bok curke, javljala sam se davno, ali redovito vas pratim i navijam za sve nas u najboljim godinama. Čestitam svim curama koje su u međuvremenu trudne i postale mame. Ja ne pišem ali redovito, već godinu dana, pohodim SD. Naredala sam 12 postupaka što stimuliranih što prirodnjaka i još uvijek ništa. Imala sam jednu betu 16 u studenom i to je to. No nisam odustala premda sam malo pala. Da sam u školi, sad bih tako rado zmarkirala, ali moram dalje. U ponedjeljak sam ponovno na SD, prirodnjak, pa da vidimo hoće li biti štogod od punkcije u svibnju. Lovim tu stanicu, onu pravu, the one, ako dođe. Do tada saga Staričica i staničica se nastavlja.
Bubzi, Staričica i staničica:-), dobra......:-), držim fige i javi nam kako je i kako ide. Ako nam se sad prvi put javljaš, a pretpostavljam da da-dobro došla! Kako reagiraš na stimulacije ili idete samo u prirodnjake?
Bubzi tvoj potpis obećava :heart:
gricanka veselim se setnji s bebama!:heart: (skoro sam napisala "s babama":lol:)
Bubzi sretno i nema odustajanja sve dok postoji stanicica!
Cure ~~~~~
Bila sam u stimulacijama (gonali, menopuri), slabijim stimulacijama (klomifeni i femara). Najbolje mi je sa femarom. Dobijem ''čak'' dvije stanice, a to je za mene uspjeh. Sada više ne razmišljam o stimulacijama. Idem na femaru i kako bude. Idem dok me doc Bauman ne otkanta, naravno trudnu, na drugi odjel:)
Bubzi dobrodošla i nema odustajanja!
Marnie da se što prije riješiš cisti i kreneš u postupak!
Mrzim te ciste, šamar na početku.
Inače, ja sam skužila da uživam u postupcima, čak da sam malo i ovisna, tako da volim da bar traju neko vrijeme, bar do punkcije.
Ima još jedna dobra stvar vezana uz postupke, uvijek "pokupim" neku novu prijateljicu. :love2:
Prijavljujem 1dc, nadam se da sam 21dc 10.6 na 1.folikulometriji za moj drugi stimulirani. Uvjerili me da ćemo dobiti lijekove do tada a i da će još raditi. Pozdrav s mora, pesek se kupa a meni fali moj termofor da grijem bušu bolnu
Svima velka pusa i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~
linalena sretno!
I ako još ne spadam u ovaj klub nekako ste mi prirasle srcu i ne mogu bez vas. Šaljem vam veliki virtualni zagrljaj;-)
Evo da ipak napišem post danas, da se bar netko javi.
Ja startala s gonalčićima i već dobrano osjećam probadanja, znači nešto bi se moglo dešavati?
Sonja, tvoj potpis je stvarno vrijedan poštovanja za trud, to su sve bili stimulirani postupci?
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~
I potpisujem za AB, Vikki i Tikicu - cure, mislimo na vas...
cure mislim na sve vas i čudim se zatišju na topicu, odmah sam dojurila nakon andreaminog posta da ne bih nešto propustila
andream sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro svima u klubu, kuham jutarnju :coffee:!
Jučer je pao prvi ubod - decapeptyl, 21. dan ciklusa...
Andream sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
AB, sretan rođendan želim!
I ja se pridružujem čestitkama, sretan rođendan Aurora B!
Sara, drago mi je da imam društvo u postupku, sretno i tebi ~~~~~~~~~~~~