nana zar nema u mađarskoj neka štoperica za kupiti jesi o tom razmišljala ?mozda da skoknes preko
Printable View
nana zar nema u mađarskoj neka štoperica za kupiti jesi o tom razmišljala ?mozda da skoknes preko
samo ovitrel a tamo je jeftiniji nekih 100kn neg tu. a trenutno nemam para za ovitrel
planiramo stavljati sve sta mozemo na stranu za maribor
Možda je glupo pitanje i možda ne spada ovdje, ali mene zanima da li se lijekovi za stimulaciju kod IVF-a posebno plaćaju ili su uključeni u cijenu onih 6 postupaka koji idu na teret HZZO-a?
Cure jel ima netko viška LH trakica.
Čekamo stimulirani, pa se bacamo na kućnu radinost.
Destiny Child ako ideš u postupak na teret hzzo-a onda ti oni plaćaju ljekove i zato se broji tih 6 postupaka
i ja sam u potrazi za LH ako ima tko
I meni trebaju Lh trakice ako tko ima viška. Imam kutiju duphastona ako kome treba.
tlukaci5 nemogu ti odgovorit na pp očisti inbox
nana, obrisano!
Poklanjam nešto više od dvije kutije Utrogestana-može na pp pa tko se prvi javi...
ako su free ja bi
Laky, ovo je bilo brzo. Poslat ću ti pp.
Imam i ja malo više od kutije..
laky ak dolaziš na VV tj. u Zg.. rado ću ti ih prosljediti ..
dolazim 24.9 ako bude sve po planu jer u zadnje vrijeme mi planiranje i realizacija nije jača strana
Trebala bih klomifen pa ako netko ima.... Tnx
Upravo sam stigla iz ljekarne i rekli su mi da klomifena nema u HR.
nazovi ljekarnu na VV. Ja sam tamo kupovala.
Da nema ga, ali ga moraju naručiti!! evo baš moj slučaj je bio da sam pitala kod nas u ljekarni (čakovec) i rekli su da ga nema, da ga ne mogu naručiti i onda mi se javila jedna cura iz Varaždina koja radi u apoteci i ona mi je naručila u svojoj ljekarni - mislim da je to iz Austrije- Clomiphen (Arcana). tak da se može naručiti al očito da negdje nema volje da se nam ide na ruku!!!
ja sam nasla jednu apoteku tu u gradu koja ga izdaje na plavi recept i ako nekom treba nek mi e javi samo je bitno da bude papirnati recept koji ja njima odnesem i za 3 dana stigne
Pa i kod mene u Pž, bez problema sam nabavila na plavi recept besplatno Klomifen....samo se čeka par dana... A na VV košta 125kn i imaju ga odmah. I u Bosni je 25kn...i imaju ga odmah.....Provjereno...
i ja imam kutiju utrogestana, ako kome treba saljite pp!
Ostalo mi je 13 kom Femare. Vrijede do 8/2015. Ako kome treba, šaljte pp.
Ako netko treba merionale, neka se javi...
Imam 10-ak komada LH trakica, vrijde do 10. mjeseca ove godine. Pošaljite mi pp s adresom, ja vama trakice. :)
Mimah imaš pp. :-)
Trakice su podijeljene! Sretno, cure!
Poklanjam 3 kutije utrogestana :)
u potrazi za femarom ako ima tko molim da javi:)
I dalje u potrazi za Lh trakicama.. :-)
Utrogestani poklonjeni jučer, žao mi je Darkica.
Cure ako koja od vas ima 5 kom. klomifena da mi proslijedi bila bi jako zahvalna jer u Puli mi ljekarna neće naručiti.
Ako kome treba kutija i pol utrogestana javite se.
Estrofem potražujem......ako netko ima, molim vas....
Nakon uspješne trudnoće, nakon IVF sada već u 31 tjednu s blizancima, ostalo mi je neotvoren paket LH trakica 50 kom te test trakice za dokazivanje trudnoće 15 kom također neotvoren.
Utrogestan, te Infolic (PCSO) meni pomogao ,također sve neotvoreno.
Sve informacije na PM.
Pozzzz
Također imam Duphaston (dabroston) 1 i pol kutiju.