U isto vrijeme kad i kava je rukometna utakmica... Ostajemo ili Metropolis?
Printable View
U isto vrijeme kad i kava je rukometna utakmica... Ostajemo ili Metropolis?
Stižem:
1. tigrical
2. olivera
3. coolerica
4. kiki30
5. cranky
6. Argente
7. Kikica1
8. OKNP
9. nina32
10. Aurora*
11. phiphy
Khm, a gdje je taj Metropolis?
Tigrical, ajde mi pošalji svoj br. mob. na PM pa da se čujemo ako bude promjene plana.
smo na kraju u metropolisu? :-)
Čekamo tigricul da odluči
U Crikvenici sam i stalno mi daje neku gresku. Ostajemo kod dvorane, osim guzve sta nam mogu rukometasi?! Ja kupim OKPN.
Argente ili tko je on line daj moj broj phiphy, ne mogu na pp s mob-a. Tnx
riješeno
ja vodim i priljepčića..ljudi se uvijek polome u, za mog muža, najzgodniji trenutak:roll:.. al znate da je ona anđelak nećemo ni primjetiti da je tamo :lol:(samo da ne uleti rukometašima u teren i ja ću biti sretna)
coolerica, tvoj najveći problem je što mi od tvog anđelka ne primjetimo tebe...
Dakle, sve je riješeno, eto i najavljeno sunce je došlo! Ma, MM dignuo frku da je baš u 17,00 utakmica i da će biti gužve i nek' se prebacimo negdje drugdje, pa ja automatski stavila, ali mislim da je i prošli put bila utakmica, pa je bilo sve o.k. Ako bude gužva za parking, uvijek možete na kružni, kao ona jedna forumašica iz policije...
Vidimo se!
cure,baš mi je jako drago da sam vas upoznala!! :-D
bila je dobra ova kavica, ja zadovoljna, doći ću opet samo ćemo se svi rotirati a ne samo neke :lol:tako da i mi pohvatamo sve priče:-)
olivera i kiki30, naučile ste kako to ide, rotiranje je zakon!
Curkama mah-mah!
A vama koje niste bile ovaj put :-P
drage moje drago mi je da sam vas sve upoznala
vidimo se u nekom drugom cirkusu
Komadi, čujem da na FB ima fotografija s druženja. Tko bi mi poslao svoje real ime i prezime da pošaljem friend request i vidim nas na fotkama? :naklon:
Ja ću ti, ja imam slike sa svih druženja do sada. Šaljem PP.
tigrical, češ poslat i meni mada nisam bila na zadnjoj kavi?
Naravno. Poslala!
Sve smo na FB povezane. Cure vole gledat moje slike s plaže...8-)
kako sam ljubomorna na onaj trbuh s pločicama..........moj je ko u trbušne plesačice (šlaufičasti).