MC, a u kojoj dobi misliš da je dijete sposobno samo donijeti odluku o svojoj religiji?
Printable View
MC, a u kojoj dobi misliš da je dijete sposobno samo donijeti odluku o svojoj religiji?
tangerina, ja bih rekla 16 godina. odnosno, ja nekako opcenito mislim da su djeca/ljudi sa 16 godina sposobni donositi svoje odluke. u svakom slucaju nadam se da ce moji biti i da ja necu imati (previše) problema s tim odlukama.
Draga Marsupilami, ne moram razumijeti život da bi ga poštivala i borila se za njegovo dostojanstvo.
Ako ćemo o propagandi, jedini koji vrše propagandu ovdje ste vi. Imam i dokaze. Pogledaj avatar i potpis od otvaračice ove teme.
Križ okrenut naopačke sa stisnutom šakom na vrhu koja kao da poziva u borbu protiv Crkve. Potpis koji govori da fetus nije živo biće koje ima ljudsko dostojanstvo.
Ajme pinguica :lol:
:lol:
Kažem ja, sve je u oku promatrača. Dokazano. Previše puta.
Da sam ja "netko" na ovom forumu ti bi bila bannana zbog ovih riječi koje duboko vrijeđaju cijeli MPO svijet.
Ali pošto nisam, pozivam moderatore da reagiraju, barem opomenom jer ovo je strašno.
Brini se ti draga za svoju dušu, nas ostavi na miru da se nosimo sa svojim križevima.
Pinguice, pa daj stvarno pusti ljude! Možemo biti vjernici, nevjernici, vegetarijanci i mesožderi, ali mislim da ipak nakon neke diskusije moramo biti u mogućnosti i stanju i u širini duha sagledati tuđu perspektivu i naći u njoj neki smisao i razumjeti ljude koji drugačije misle. U svemu ima određene logike, dobrih strana i vrednota, i na koncu - osobnih razloga koje možda nismo u stanju sagledati, ali moramo poštivati.
U puno stvari se možemo drastično neslagati, ali u najmanju ruku možemo pokazati empatiju za svakoga i elementarno poštovanje.
Ja posve mogu razumjeti užas roditelja koji neće vjeronauk, a dovedeni su u situaciju u kojoj jesu zbog vjeronauka u školama. Žao mi je zbog toga, i ja bih rado da svatko upozna vjeru, ali i Bog pušta čovjeka na miru da odabere za sebe što će učiniti (ono, slobodna volja), pa prema tome moramo i mi.
Ajmeeee opet otislo sve u kupus... Obzirom da s mobitela ne mogu brisat postove i dijelit opomene zasad zakljucavam temu pa cu je vratit kad budem pri kompu i kad se strasti malo smire
Pinguice, tvoji postovi su zbilja - za ne komentirat!
Neću ih brisati, neka ostanu kao uspomena na tebe, bar dok te neće biti na forumu, a neće te biti prilično dugo :alexis: