Jako lijepe vijesti :-D
Printable View
Jako lijepe vijesti :-D
Drago mi je, Diči, da ste kući i da je sve OK. Pozdrav Petru i svima vama
Super da ste doma, uživajte u praznicima!
Mrak mrak da ste kući! Sretno dalje!
Jana je radila MR s 3,5 godina, i nisu je morali uspavati. MM je bio s njom, mislio je da će mu se glava raspuknuti, ali ona je bila super. Mislim da je rađen na Rebru, nisam više ziher.
Dici ako ti treba podrska ili savjet oko klizmi, slobodno me zovi.
Za MR se naruci u Klaicevu, oni imaju aparat i rade sa tako malom djecom kroz plitku anesteziju, mi smo cekali oko 6 mjeseci, ali mozda su sad vec uhodani pa i to sve ide brze ... obzirom da na Rebru imaju mogucnost isto snimanja MR, da su vam drugi pokazatelji hitni obavili bi oni to jos dok je bio na odjelu, tako da vjerujem da nemas razloga za zurbu. Jednostavno je to takav protokol kad imas dijete sa karakteristicnim EEG nalazom i popratnom dijagnozom tipa konvuluja, upala mozdane ovojnice ili slicno.
Super da ste doma, polako sad.
super da ste stigli :)
konačno bolje vijesti!
Super vijesti, baš mi je drago :)
mazite se, pazite, uživajte u blagdanima i činjenici da ste na okupu!
sigurna sam da ćeš preko ovih kontakata koje su ostavile cure naći neki MR u kratkom roku...
Evo me...maloprije smo se vratili iz Privatne Polklinike dr.Sabola sa super vijestima. Jako je zadovoljan eegeom koji je Petru također načinjen kod njega jutros nakon budne noći i veli ni traga nikakvoj upali mozga a
kamoli epilepsiji. Da slobodno pokažem njegov nalaz na Rebru kad budem u proljeće na kontroli a on će veli i u Petak razgovarati sa dr.Lehmanom i prenijeti mu svoje mišljenje a za kojeg kaže da je njegov učenik!
Super smo sretni i zadovoljni i vrijedilo je svake kune a i on je bio sretan što nam to može reći. Malo je sa mnom prokomentirao taj odjel gore na Rebru i samo se smijao, veli da je svojedobno i on gore radio i sve zna... I sad ti budi pametan sa tim našim zdravstvom...a umalo završili na narkoticima...Hvala ti dragi bože :)
dr. Sabol je vrhunski stručnjak, drago mi je da vam je dao dobre vijesti.
I mi smo bili kod njega sa curom kada su nam u Vinogradskoj bolnici dijagnosticirali hipertoniju i Dystoni sindrom, uz preporuku 4h vježbanja dnevno! Naravno, nije bilo ništa od toga, on je rekao da je razvoj potpuno uredan, što se i pokazalo ispravnim nalazom.
Super! Sad vam predstoji sretan Božić :)
Bravo za Petra i dr. Sabola! Uživajte!
super diči :-D
divne vijesti diči! :klap:
dici :-D:-D
Odlično! Super vijest!!!
Bravo za Petra :)! Uzivajte sada :)
Super vijesti!
(i mi smo fanovi dr. Sabola :heart:)
:-D dici drago mi je da se sve zavrsilo sad uzivajte :heart:
p.s. mene je ova prica dirnula jer sam ja sa 5 godina zavrsila par mjeseci u bolnic zbog sumnje na pocetak upale modane ovojnice a nekako tek sad iz perspektive rpditelja shvatam kako je moglo biti mojoj mami i tati
odlične vijesti!
Diči, oooodličnooo!!!!
Vjerujem da ti je sad srce na mjestu :heart:
:klap: Super!
:-D
:klap::heart:
odlične vijesti!! i nama je dr. Sabol "spasio život"!!
ah, mnogima je on olakšao roditeljstvo
bravo za Petra i sve dičiće!
Draga Diči divno je pročiati ove vijesti...Vjerujem da nas je večina bila uz vas, neki su vjerojatno kao i ja samo čitali i čekali ovakve vijesti.
Bravo i baš mi je lijepo čitati da je sve ok i da je Petar super! Sretni Vam blagdani, zaslužili ste se sada odmoriti. :heart:
krasne vijesti za blagdane :heart:
Kako je lijepo pročitati sretan kraj!
Uvijek sa strahom otvaram ovakve topice.
Pozdrav malom, hrabrom Petru!
Super vijesti!!! :-D
:-D
odlične vijesti, svima nam je jako drago zbog vas!
Sad tek čitam: Diči draga koje prekrasne vijesti!!!! Baš mi je drago zbog vas!!!!!! Uživajte, odmarajte, zaslužili ste svu sreću svijeta!!!!
Prekrasne vijesti, baš mi je drago!
Hvala vam stvarno svima na podršci i lijepim rječima...bez texta sam...ugodni vam i veseli blagdani i Sve naj u Novoj! puseeeee
diči, tako mi je drago da je sve u redu :-D
:-D!!!
Ma bravo! Uživajte!
:hand:
uh diči, bravo za vas, uživajteeeeee!!!!!