Pa evo sama si rekla ime je tajna, a tajne se mogu pogađati ali se ne otkrivaju. Ma znaš tu priču o Cvilidreti...
Printable View
Pa evo sama si rekla ime je tajna, a tajne se mogu pogađati ali se ne otkrivaju. Ma znaš tu priču o Cvilidreti...
sabaleta, skroz te potpisujem.
čar nicka i jeste da se ne zna tko se iza njega krije.
i draže mi je ovako: kad vidim Vodenjak, odmah mi je pred očima isprana sličica tužnoga klauna, neki poster koji je oastao na asfaltu i po njemu pada kiša... a u pozadini djevojka duge plave valovite kose, plavih tužnih učiju, visoka... kako gleda u taj poster i ne poduzima ništa...
a Zinka mi je totalno crna, odrešita i snažna...
Ne dirajte i ne odgonetavajte nam nickove!
Pustite nas da živimo s Trnoružicama i Crvenkapicama!
Ja sam onda totalno neinventivna
Slažem se apricot, tim imenom me nitko ne zove pa kao da ga nisam ni rekla. Htjela sam se nadovezati na ono gore napisano da takva imena ipak postoje i u stvarnom životu, malo čudna ali ipak postoje. Rijetki znaju da imam dva imena i kako glasi to drugo ime, a teško da će ga na forumu saznati ;)
Citiraj:
apricot prvotno napisa
Rasplaka me ova apricot, ovo je tako lijepooo :love:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Onda ja više ne želim biti ana.m nego štrumpfeta :PCitiraj:
apricot prvotno napisa
:lol: pa budiCitiraj:
ana.m prvotno napisa
nisi jedina :mrgreen:Citiraj:
mara prvotno napisa
A i ja tu negdje, samo sam malo skratila ime... Je da me prije nitko nije tako zvao, osim male djece jer im lakše. I Stella svima govori da se mama zove MinaCitiraj:
andrea prvotno napisa
Curke, kako možete bit neinventivne kad su nikovi u pitanju? Meni jedan nije dosta, da se može ja bih svaki tjedan imala drugi nik. Što mogu tako sam nestalne prirode :lol:
A kako sam ga izabrala: moj nik je izabrao mene, ja sam samo ugasila mozak i prepustila se :mrgreen:
Evo ja sam bila totalno neinventivna za vlastiti nick (drugo nekorišteno ime), ali sam zato bila jaaako inventivna u prijedlogu za ime potecijalne curice (zapravo sam ugasila mozak) - pa je ime mojoj kumi dobro poslužilo kad se prepustila... :mrgreen:
8)Citiraj:
sabaleta prvotno napisa
Tvoj nick k'o i Davorov sin.
Moj nick je proizašao, naravno, iz mog imena, ali mi je u jednom razdoblju života (kojeg se s radošću sječam) to bio i nadimak... Vrlo neinventivno :P
Dille tek sam sad skužila. Još razmišljam što sin. Mislila sam na sinus i kosinus :?Citiraj:
dille prvotno napisa
Morat ću ipak uključiti mozak.
prva 3 slova moje djece-spojeno
Mene je MM prijavio na RODU pod ovim nickom :x , kao bas mi pase taj nick (ono dok su me brijali hormoni), a meni se poslije nije dalo prepravljati, pa je i ostao :lol:
Obozavam HARIBO gumene bombone, pa je tako odluka pala da nick bude haribo.
MM me zbog toga zove "moj gumenjak" :mrgreen:
Moj nadimak ili ime su bili zauzeti, pa sam odabrala "svoje ime" kako ga je interpretirao moj dragi nečak kad je bio jako mali I dugo sam bila njegova Kia :heart: