Ah, sad mi je lakše, nisam jedina!:-)
Sad cu uvest pravilo - nema nikakvih ozbiljnih razgovora od 10 - 20 DC. Super, svađat ćemo se za vrijeme M i PMS. A mozda to ni nije tako super, jadan on :oklagija:
Printable View
Ah, sad mi je lakše, nisam jedina!:-)
Sad cu uvest pravilo - nema nikakvih ozbiljnih razgovora od 10 - 20 DC. Super, svađat ćemo se za vrijeme M i PMS. A mozda to ni nije tako super, jadan on :oklagija:
E pa sa 22 godine bračnog staža moram vam reći da je glupo sebe zakidati zbog svađe. MM i ja smo znali šutjeti po par dana nakon svađe, al' bi svejedno pao keks (kad bi meni došlo :lol:) i obično bio žešći nego inače :lol:
Ne kaže se badava: poslije svađe, sve je slađe!
:lol:
sve je tako, al guja kad se probudi - jede sve oko sebe
LISTA ZA 24.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ODBROJAVALICE:
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutroooo !
Smijem li vas počastiti kavicom ?
Ajme koje ludo vrijeme, koma.
Već je skoro i dan!
Mami, hvala na kavici, baš mi treba.
Hmm, kod nas je vrijeme čisto pristojno, nisam čak ni grijanje upalila. Iako priznajem da je danas jedan od onih dana kada se nabrijem da ću srediti kuću, isprobati novi recept, ići u teretanu, a od svega toga evo mene već dva sata uz komp..:oops:
Gdje su svi? Simptomići, testići?????
Biljezim se za 1 DC, nazalost.
Nisam ocekivala nista, ali eto postojala je potajna nada.
Prosli mjesec mi je ciklus bio 35 dana, a ovaj 24. Sad uopste ne znam kako da racunam plodne dane.
Cure nisam čitala ranije postove, nemam baš vremena komentirati..
pokušala sam naručiti saveonetest trudnoće, ali ne mogu...piše kao da ih nema...dal je neka od vas naručivala u skorije vreijeme?
Vecer cure!
ja cu kavicu sa zakasnjenjem.
danas imala prekeasan dan s mojim curama u spa. Bas mi je trebalo malo relaksacije. A i jedna od frendica trudilica je napokom T nakon 1 g pokusavanja. Eto, makar ta lijepa vijest.
Kitty, ako ne mjeris bazalnu , ni druge metode ne kosistis, najsigurnjije je da se keksas svaki drugi dan od 10 dc do 25 dc. Ako imas dugi ciklus O bi mogla biti i tako kasno, a ako je kratki ciklus onda oko 12-14 dcbi trebalo biti.
Ostatak ekipice na listi? Neki obecavajuci simptomcic?
Malo da zavibram!
Jutro cure!
Nadam se da ste dobro provele vikend..meni je prošao u :njam: i :pivo:
Za 5-6 dana treba stići M..jučer sam isto imala neka probadanja..cice mi bujaju i bole..standard.
kitty:love2:..novi ciklus, nova nada!
lulu-mama mene ta živčanilost u jednom danu uhvati pa pospusti, baš imam oscilacije..al nije da se baš mogu kontrolirati, svaka sitnica mi smeta, kao osa sam..i naravno najviše se istresem na mm.
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima! Stvarno dugo nismo imale novo odbrojavanje...
LISTA ZA 25.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dcODBROJAVALICE:
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro svima!
Kitty, ~~~~~ za slijedeći ciklus.
I svima malo ~~~~~ ~~~~~~~!
Samo 3 gornjodomke..ja u ovaj ciklus ne polažem nade..a što je s vama mura i šiškica?
Pa da, vidiš, nitko se ne javlja. Čak ni s umišljenim simptomima :lol:
Baš tužna atmosfera. :-x
luda sam i živac , gonim svoje nalaze, zovem jednu bolnicu, drugu... Moram se naruciti za biopsiju endometrija a cekam nalaze koji nikako da dođu, ufff!!!:-x!
sorri, inace vam zelim prekrasan snježni dan!
Jutro curke, bas je snjezno i bijelo, idealno za Bozicno jutro :lol: ovako se nezna koje je vise god.doba
~~~~~~~~~~~~ nasim ljubicicama i nek nas iznenade
Moja m vec gotova, proleti s vihorom
Idemo dalje u nove pobjede :kiss: svima
Jutro curke :)
Nadam se da vas nije zameo snijeg pa da se zato nitko ne javlja :lol:
Ja sam O imala opet na 10dc :o pokrili jesmo ;) i sad čekam... Ništa ne želim očekivati, ne želim se opet iznova razočarati pa pokušavam biti cool s naglaskom da pokušavam :lol:
Svima šaljem ~~~~~~~ a posebno našim ljubičicama da nas obraduju kojim plusićem ~~~~~~~
vucica, ja sam u ovoj drugoj T bila živčana ko pas, pogotvo na početku, dok sam već bila T, ali nisam znala (dapače, bila sam ziher da nisam T kolika količina živčanoće je bila prisutna u meni, ono, padale su glave; oduvijek sam mislila da je trudnoća blažano i zdrogirano stanje, kakva mi je bila prva) ;).
dakle, malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ u tvom smjeru neće škoditi :*.
Mucica, također ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ste dobro i detaljno pokrili :*.
Ja se nadam da neće zamrijeti ovaj dio foruma..:-( Znači svuda pada snijeg? Kod nas je jugo, 16 je stupnjeva, čeka se da kiša padne kao iz kabla..
ljubi sads opet u nove pobjede pa šaljem ti ~~~~~~~~~~~!
snupi nadam se da ćeš sve uspjeti izgoniti..i da će ti nalazi ubrzo doći!
mucica:fige: da ste pokrili O iako je bila ranije..
lulu-mama ja neću ni umišljati, ionako su svaki put isti ili slični simptomi..nikako da se pojavi neki novi..a kao i mucica ništa ne očekujem.
Bar da nas obraduju mura i šiškica...javite se cure!
franny tako kažeš znači..živčanilo na vrhuncu..ma kod mene je svaki put PMS obojan živčanilom..Ove moje trudne prijateljice uopće nisu živčane, ma niti jedna..a ni nemaju neke ispadne ponašanja..očito je svatko drugačiji. Ja ću sigurno imati8-)
Pozdrav cure! Ja još nemam PMS niti ga očekujem još bar 2 tjedna, a rado bih živčanila s vama :lol:
Opskrbila sam se čajevima, natačem se već 5 dana i fizički oporavak je super. Za onaj drugi će trebati još vremena... tek je prošlo tjedan dana...
No, čim procurim, stavljate me na listu, čisto zbog psihološkog efekta, a brzo poslije i za ozbiljno :)
Do tada ~~~~~~~ za neki novi plusić i novo odbrojavanje!
šaljem ti veliki :love2:
carmina želim ti da nam se što prije vratiš na listicu! Samo tako i dalje hrabro i pozitivno..to je ono što vuče čovjeka naprijed.
imam dva pitanja... zasto ne mogu naručiti test trudnoće sa saveone test, ima li netko neku drugu stranici gdje mogu naručiti?
i da li znate predstavlja li ipl uklanjanje dlacica nadusnice rizik za potencijalnu trudnoću?
Veče !
Least možeš sa njuškala, a za ovo drugo nmam pojma.
carmina burana, svaka ti čast, samo tako naprijed!! btw,kaj imaš 5ero djece?? ako sam dobro pobrojala u potpisu.
Jutroooo !
Carmina super, tako i treba , samo se ti vrati na listu !
Kavica, čaj , kakao, pa tto šta voli, poslužite se.
Vani je koma, ovo ne prestaje padat a ja idem vadit hormone štitnjače, bš me zanima kako ću stići .
Dobro jutro!
Kaj bu ovo Božić ili Uskrs? :)
Da Franny, dobro si pobrojala... a svejedno nemam više koga maziti, najmlađi dečki su u pubertetu pa ih je sram, a ne osjećam se starom da bih bila baka (iako bi baš bilo guba da najstariji, koji se nedavno oženio, istovremeno dobije i dijete i sestru/brata). Zato bi i htjeli još jednog ptića u svom gnijezdu jer su ovi veliki već počeli odlaziti :(
MAMI 2 sigurno se brzo vraćam na listu, neću izazivati svoje ovarijske rezerve. Evo, jutros sam počela mjeriti BT s obzirom da se već prije prve M nakon ...:(... može dogoditi O (čisto da znam kaj se događa...), a prije T mi je sve bilo uredno i školski.
Cure, nema odustajanja, vani je bljak, taman fino za zavući se u krevet i napasti muževe (bar koja od vas, kad ja još ne smijem) :) pa uskoro objaviti pluseke!!!
:kiss: svima!
Jutro cure!
Kod nas na moru je kiša..al vidim da gore ne staje snijeg..stvarno je vrijeme ludo.
carmina svaka ti čast na tolikom broju djece..stvarnoo ti je vesela kuća onda.
mami2 nadam se da ćeš uspjet stići na odredište i izvdit te hormone.
least ni ja nemam pojma jel to predstavlja rizik za potencijalnu trudnoću.
Kod mene ništa nova..sinoć bila na gimnastici, pa me je poslije dolje malo propadalo..vjerojatno pred M koja treba doći za 4 dana..cice su mi bolne na dodir sa svih strana. Što je s murom i šiškicom..ni traga ni glasa od njih.
LISTA ZA 26.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ODBROJAVALICE:
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro cure!
Hvala na kavici.
Ovdje napokon osvanulo sunce. Možda odem i na trčanje danas.
A jučer sam fino pokupila neki virus na kompu :evil: - sad se moram boriti da ga skinem nekako. Za poluditi!
Ajme vidi nam gornjeg doma..nikad manje ljubičica..
piki, tiki di ste vas dvije..što ima kod vas novoga?
lulu-mamasretno na trčanju..:mrgreen:
Pozdrav curke! Evo me konačno. Čitam vas stalno ali nemam puno za prijaviti.
carmina burana stvarno šalješ pozitivnu vibru, svaka čast draga!
Ovo razmetanje snijega je već prevršilo svaku mjeru! Još malo pa bumo svi nabavili majice s natpisom Mujo (u Kanadi); prikladno!!!
~~~~~~~~~~~~ svima za što treba!
Meni od simptoma samo lagano bolne grudi. Ne nadam se puno ali ipak, možda...
ja isto nemam ništa posebno za izvjestiti...danas mi je tek 12dc, ali s obzirom na muža koji me zadnjih dana jaaako ljuti, nisam ni sugrna da li ćemo pokriti...:roll:...jučer sam imala neka probadanja u križima lijevo (mislim da je bubreg). baš je bila intenzivna jaaako oštra bol. bila sam na sastanku i toliko je bilo nepodnošljivo da sam skoro ustala i izašala. izdržala jesam, ali sad se brinem da li su kamenci ili neka upala ili samo umorna leđa:roll:
eto, ništa pozitivnog od mene...sorkač. valjda je i vrijeme krivo za raspoloženje!
Stigla ja na odredište bez problema, sve funkcionira u gradu , izvadila krv, nalaz za 7 dana ali ću ga dići 09.04. kad idem kod doktora na kontrolu.
Carmina to je super , oduvijek sam si htjela tako veliku obitelj.
Lulu super za trčanje, ja nikako da se pokrenem samo pričam kako ću od sutra vježbat.
piki tako je i kod mene..uopće se ne nadam!
kudri nadam se da će te muž prestati ljutiti inače :storma: i nadam se da su ti samo umorna leđa, a ne nešto drugo.:love2:
mami2~~~~~~~~~~ za dobar nalaz!
Ostalima također ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
piki, vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja cu malo zavibrati gornjodomkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kudri, tebi je 12 dc? Hm..kak je na listi 13? Ups!