Ali apri, to je vrhunska nutricionistička znanost ... od prije 20 godina :(
Šteta što mlađe generacije nutricionista nemaju pravo glasa.
Ali apri, to je vrhunska nutricionistička znanost ... od prije 20 godina :(
Šteta što mlađe generacije nutricionista nemaju pravo glasa.
ovo su mlade žene
mlađe od nas dvoje
obje 73. godište
Sad me nađe, najače mi je kad u vrtiću za doručak piše žitarice, a voze im čokoladne kuglice, iskreno,
mi smo u vrtiću novi (od jeseni) i ja sam se baš šokirala kad sam to vidjela, nevjerovatno mi je to.
nije mi prile bilo poznato njegovo djelo, ni lik, ali mi je interesantno da sam do istih/slicnih zakljucaka dosla i sama, analizirajuci i sintetizirajuci sve sto sam o hrani, odnosnoo raznim konceptima hranjenja procitala. (a toga je puno :mrgreen:)
+ ono sto sam sama iskusila, te intutivno "osjetila".
ps. ja sam bome svoje vec tako izdresirala, da vise ni ne pogledaju sve te kuglice i medvjedice, a kamoli da bi to kupili ili jeli.
odsad će sva djeca biti zdrava poput premijera- jer eto njemu žena daje zdrav doručak
Vidim da je netko dobio odgovor na upit poslan HZZJ. Ima li i drugih koji su pisali? Ja sam pisala već dugo i ništa od odgovora. Vjerojatno im se šprancani odgovor nije uklapao u direktno postavljena pitanja.
meni odgovorili dvaput, na treći mail više nisu, valjda im se više nije dalo.
Ma super da se reagiralo, sljedeći put će razmisliti malo bolje prije nego naprave nešto slično, pritiskom se stvaraju odgovornije institucije.
neće :-)
rekli su da će svaki put podržati proizvođače koji to zatraže
Možda nije bilo dovoljno pritiska :)
I mcdonalds se fura na zdravo. Hoće i njih podržati? I Đuro koji na okretištu peče čevape bi mogao reći da se do 2015. planira približiti zdravstvenim smjernicama pa bi ga danas trebalo podržati i dati mu bar neku naljepnicu na kojoj piše 'Dajte ovo svojoj djeci svakog dana. Počevši od danas. Vaš HZZJ'.
Uskoro će fast foodovi kao i ordinacije opće medicine imati naljepnicu "HZJZ ugovorna ustanova za 2013. godinu".
:roll:
Da, samo kaj Djuro koji okrece cevape nema novaca za financirat raznorazne stvari koje bi HZJZ zanimale pa mu nece uspjet. Dok bi McDonalds vec mogao. Zalosno.
Đuro se može udružiti s ostalim pečenjarima pa lijepo zajedno otvore HZJZ-approved franšizu.