radnim danom prije podne, ili do cca 15 je manja guzva
vikendom je strasno
ja idem u petak poslije posla, i treniram zivce da ostanu smireni :mrgreen:
Printable View
A majketi, ako je tolika gužva dok cijela Hrvatska hrli na jedan jedini pošteni sajam knjiga, valjda će se netko sjetit da bi se moglo organizirat negdje u Hrvatskoj još jedan
Čak prošle godine je u Splitu bio jedan koji je prvi pokazao naznaku da bude pravi sajam, a ne uobičajena tisuću i jedna kuharica i sanjarica
Meni nije jasno jel ima kakve koristi od toga da silni autobusi osnovnoskolaca dolaze. Jel oni kupe sto, jel ih zanima? Osim sto rade guzvu jel
Mi smo isli u srednjoj, 90% razreda je negdje sjelo piti/jesti, zafrkavati se. nas nekolicina je bila tamo sa interesom
Što je najbolje, takvi sajmovi već postoje u Hrvatskoj, evo npr. ovaj:
http://www.sanjamknjige.hr/hr/2017/naslovnica/
Nisam nikad bila, ali po onome što sam čitala, imam dojam da je taj i ozbiljniji i kvalitetniji od Interlibera koji je samo najrazvikaniji.
Uživala sam dok sam bila na porodnima. Tad sam bebača u kolica i obavezno u tj. ujutro. Tad je ipak najmanja gužva. Na kolica bi povješala brdo knjiga da ne moram tegliti. Pa još bebač u maramu, a knjige u kolica... Sad sam osuđena na vikend. Vjerojatno u nedjelju...
Ja sam trebala ići danas, ali kaže sin da ne može. Pa ćemo sutra ili za vikend... Ne veseli me to, ali nema veze. Snaći ćemo se.
bilo danas puno školaraca, i kupovali su ( bar sam ja jednu grupu vidla koja je baš dobrano tržila)
Evo me na Profilovom standu. Amy & Isabel za 9 kn!
Na Elementovom štandu gužva je čim se jedna korpulentnija osoba zadubi u zbirke. Ove mi se godine čini manji nego prijašnjih.
Jutros bila. Katastrofa od gužve, i jioš ispred svakog drugog štanda grijanje puše sa stropa ...
Mase školaraca, ali i odraslih. Čak je i na Elementovom bila gužva ...
Išla sam jer su djeca htjela.
Beletristiku ne kupujem. Slikovnice, dječje knjige - 80% je isto kao i prethodnih godina, i na svakom drugom štandu iste ...kuharice i sl. bodu oči na svakom drugom štandu...
Zadržala sam se na štandovima antikvarijata. Tražila sam neke stare knjige, zbirke, rječnike i sl. ali nisam ništa pronašla ...
Djeca su si kupila po dvije knjige jer su i sama zaključila da uglavnom od tih šarenih sve imaju, a ono od dječje književnosti što nemaju posudit ćemo u knjižnici ...
Jedino kaj sam primijetila da nema onog šatora između pet i sest
Jesam :heart:
Mani je bila preslatka, uzbuđena, ja vjerujem da ona izvana izgleda teatralno, ali je autentična, strastvena, ona jest to što govori i predstavlja. Kupila sam knjigu, nisam ništa prije znala o njoj, ali očito će biti teška (teme su ljubav, ali i incest i tinejđersko samoubojstvo....) i dobila potpis :)
Čitala sam njene Snebivaš me i Fališ mi. Obje su mi divne. Naročito Fališ mi o gubitku kćeri.
Sad je izašla neka nova? Kako se zove?
Radi najezde školaraca si nisam ništa kupila na interliberu
#hrvatsketragedije
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ajme horora.
Bile smo tamo u 9.40, misleći kako smo zakasnila, a ono uranile.
Jedino zahvaljujući tome smo prvih 10 min bile u miru, nakon toga je nestao kaos.
Kupili Buntovnice, nešto Elementovih knjižica sa zadacima, na standu Planet Zoe se zalijepila za knjigu okretalicu koja ima dvije priče, svaka sa svoje strane, ja se zalijepila na sjajno ilustriranu slikovnicu Lindberg o mišu koji je sagradio avion i preletio Atlantik...za kraj, moj omiljeni Artresor i slikovnica Val. Knjiga bez teksta s uputom da se čita polako.
Skoro zaboravih na najveću frustraciju: izabrala si je knjigu Šljokasticno. Toliko je zapela da sam popustila na kraju. Za Violetu nisam.
Ebemu, od rođenja joj čitam samo kvalitetne knjige, a sad se ona pali na najgori treš. :-(
Stvarno je bio horor, nema smisla ići. Ja sam zaboravila da mi inače idemo nedjeljom, sutra imamo neki drugi plan pa smo otišli danas, i to je bio baš horor, gužva je stvarno prevelika.
I pazite, ako netko ima namjeru nešto usput pojesti ili otići na wc u Avenue Mallu, neka zna da je tamo podjednako kao na Velesajmu što se tiče gužve.
Jebenti socijalističke toalete na lokaciji namijenjenoj za rijeku ljudi. Ulaz mali da se jedva mogu provući dva anoreksičara.
ima li tko platnenu torbu Lumena na prodaju?
obožavam platnene torbe, stalno nosam neku, elegancija na visini
kad sam došla u subotu na interliber, već su bile razdjeljene
pa ako bi netko prodao...
:-o
naslovnica možda od Ciganina?
pa to je vrećica Ciganina, cccc
prihvaćam, ali uz dogovor za kavu
lumenove su dost velike, crne
Da, ta, od Ciganina, OK, rezervirano :).
a nisu to djelii samo uz Ciganina?
ja sam prolazila, ali kako sam pročitala Ciganina, odlučla sam da ga ipak neću kupiti, da sam znala da dijele uz neš drugo možda bih i uzela koju knjigu (kupujem košulju radi dugmeta :roll:, obožavam te platnene vrećice)
I ja aleks
Eto opet počinje u utorak ima li kakvih novih želja
Ima.
Zelim Opti kupiti najljepse bajke, price, slikovnice, s prekrasnim ilustracijama...pa ako se nekome da pisati preporuke, hvala mu! :)
Ja želim kupiti sebi najljepše priče.
O, hoću li uspjeti doći na Interliber? Toliko se toga mora posložiti da mi se ove godine ostvari želja...
Gle Beti ako pomogne.:)
https://citajknjigu.com/flixbus-i-ci...na-interliber/
ja čekam tanjin popis