kikki prvotno napisa
pozdrav svima...izleda i moj marin spada u ovu grupu. trazim savjet i preporuku gdje ga odvesti na detaljnu obradu (iz sibenika smo). marin je u travnju dobio bronhitis, inhalacije ventolinom svaki dr dan. u svibnju primjecujem alergijske reakcije-svrbez i crvenilo ociju, kihanje, zacepljen nos. u lipnju vadimo ige iznosi 299, pedica to okarakterizira kao blaga alerg reakc jer je interval bio do 399. u srpnju upala pluca. upalu zalijecimo, ali ostane zacepljen nos, prokasljavanje. opet ga odvedem i dobijem uputnice za bris nosa (uredan), orl, audiolog, pulmolog. to se sve oteglo jer su godisnji pa recimo u sib po mj dana nema ni audiologa, ni pulmologa...ugl. orl kaze vaditi sve krajnike i punkcija sinusa, propisao mu nasonex koji uzima vec 4 tj. drugi orl (vodila ga privatno u st kaze vaditi krajnike, devijacija septuma i vjerojatno alergije i propise mu singulair junior). kod pulmologa dosli na red prije neki dan, ona ige nalaz tumaci kao visoke alergene vrijednosti, kozni test pokazao alergije na pelud trava i dlake zivotinja, spirometrija uredna, propisala aerius sirup pp. uzimajuci svu terapiju (nasonex 4 tj, singulair 2 tj, aerius 5 dana) nos je i dalje zacepljen, crvenilo ociju prisutno, manje kise i ne svrbi ga. i sta dalje? izgubljena sam, kljukam ga lijekovima, pripremam za vadjenje krajnika a imam osjecaj da nista necu rijesiti.