Bubekica....znaci trebala bi test napravit ha?
Mislim da je vrijeme za test, da.
Uh....iako ona aplikacija na mobu moj kalendar kaze da bi tek 2.10 trebala dobit
Da . Nekad pogodi nekad ne. Mozda ga sutra kupim ak ne stigne m...al kakve srece imam kad ga napravim za pol sata cu dobit
I da jos uvijek imam onaj bjelkasti kremasti lagano rastezljiv iscjedak
žužy niš nam se ne javljaš... jesu li pingvinčići u gnijezdu?
lista za 28.09.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: 8-)
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~4 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
Pozdrav, eto mene! Moram svaki dan proviriti. Sa nivesom je situacija napetija nego sve turske i meksicke serije zajedno. Nadam se da ce bas ona, skupa sa zuzi otvoriti novo odbrojavanje.
Nadam se da ste mi sve dobro. Ovdje danas imamo dane jabuka. Bome smo ih se danas najeli. Kupili isto par litara svijeze cijedjenog soka. Pita muz da li da otvoreni sok stavimo u frizider. Ja njemu neka stoji vani. On meni da ce se pokvariti. A ja njemu da se nemoze pokvariti. Moze se samo popraviti od soka u jabucnjak :)
Moj dc je malo fulan, prvo sam danima imala dan više pa je slagačica liste shvatila da je krivo pa i dva oduzela ;-)..
Danas sam 23 dc, sutra 24 dc..
nivesa navijamo za tebe!!!:-D
naravno i za sve ostale!!:ghug:
nivesa, duljina letealne faze je u idealnim uvjetima 14-16 dana. kad je npr PCOS u pitanju, onda se sve poremeti. Meni je recimo lutealna faza jaaako rijetko utim gabaritima, a sigurno ovuliran sredinom mjeseca.
No, tebi od srca želim da je riječ o onome što svi tu najviše želimo i čemu se nadamo!
I ja imam Pcos zato i nebi jos test radila
šiškica, pa dobro se držiš...tebi je inače dosta kratak ciklus, jel da?
ma kakve ima veze. ionako si na iglama. a možda bi se već mogla veseliti. tako ja to gledam :)
ali neću te nagovarati...hihihi
NEgo, stručnjakinju u FF grafovima!! HELP! Meni stalno mijenja dan ovulacije. Malo stavi 15dc, malo 17dc i tako svaki dan mijenja. Jel poludio?? Ja bi rekla da je bila 15dc inače...po bolovima i svemu
Da zadnja dva ciklusa se smanjio ( s 29 dana) na 26 i 27..
Čuda neviđenog nisam još prijavila spoting.
Imam probadanja i s ljeve i desne strane mislim da su se ciste vratile u punom stilu. Sva sreća idem preksutra na pregled pa budem i taj misterij riješila.
Ovaj cikus sam opet jako intenzivno osjetila O, bilo sluzi , one "natečenosti i osjetljivosti" dolje , probadanja , bolova i uz to je bilo i ciljane akcije..
Bez obzira što je sve to ok i super, mrzim takve cikuse jer se između 5 i 7 dana hrvam s O, pa imam par dana pauze pa se pojavi spoting..
I ciljani radovi kad te boli do besvijesti su totalna koma!!
Morat cu odustati od drugog djeteta jer sam stvarno totalno luda od gore navedenog!! danas me malo crnjaci:mrgreen::roll:
Kudri ja bi ti rekla (naravno gledajući graf) da ti je O bila negdje 13 ili 14 dc .
i za sad ti graf izgleda super:yes:
Siskica mozda ti se posrecilo! I tebi kudri!
neee, samo ne 13dc jer nismo pokrili :) ali taj dan je tek krenula sluz...a bolovi baš onako i kod odnosa su bili 15dc...tako da mislim da je tad negdje...ali ko bi ga znao. graf šmaf...to sam sad ovaj mjesec počela mjeriti zbog muža jer njemu neide u glavu da radimo već 2 godine i ništa...samo što sam ja bila dovoljno suptilna da on ni ne skuži zašto mi je određene dane više privlačan..hihi. uglavno, mjerim da mu dokažem da nešto ne štima.
šiškica, da, znam da si spoting raaadno prijavljivala! Pa možda se ovomjesečni trud isplatio :D Držim fige da jeeeee
Ako je znaci da je ovo bilo plodno ljeto :)
šiškice, rano a ne radno! :D
pa plodno je bilo svakako :) samo je pitanje što će proklijati hihihi
Nemam ja više nade!!
(premda se ,uzalud, unatoč svemu ipak ponadam gotovo svaki ciklus unazad 11 godina)
Imam svoju princezu i mogu sjest na klupu i reć BOGU HVALA i šutit!!
i kad se opet uzalud ponadam ponovo se jako uštipnut da se spustim s oblaka i opet si reći IMALA SI SREĆE pa ti srce i kuća nisu ostali prazni!!
Ovo je neko ponoćno levitiranje!!! :oops:
malo o ovulaciji , malo o ffgrafu, o spotingu, o odustajanju, nadi , smislu, besmislu.. :lol:
oprostite malo me uhvatilo :roll:
kudri, dosta kasno u ciklusu si pocela mjeriti temp i ne mjeris je u isto vrijeme, zato je FeFe malo neodlucan.
Jesi radila opk prije 15dc?
U notes biljezis odnose? Dosta je velika pauza 10-14dc, a koliko kuzim to ti je vec u plodne dane...
Siskica djelomicno si u pravu...Bogu hvala na tvojoj princezi. Ali ne nadas se uzalud...nadas se jos jednu sreci. Ja se nadam barem jednoj...da i moja kuca bude puna igracaka preko kojih cu padat smjeha suza svega! Samo jedno cudo....
evo još jedne koja ne spava:bye:
Kak bi covjek spavao od nervoze :)
lista za 29.09.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice: 8-)
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~5 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Jutroooo!
Kava za moje odbrojavalice.
Šiškice oprosti zbog krivog DC, prekjučer sam skužila kad sam pustila listu, a sinoć kad sam radila sam uopće smetnula s uma, ispravljeno je.
I super što nema spotinga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tako i ostane.
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!
Gornjodomke ima li kakvih simptoma, planira li tko pišnuti testić?
Žuži javi nam se.
Jutro! Ja se dvoumim....
Zuzi pa di si? I Sreca mi fali!! Daj cure malo se javite! I trudnice dajte malo simptoma!
Želim vam ugodan početak tjedna....
nivesa-hm hm....ja se sva uščitala o tebi, s nestrpljenjem očekujem rezultat!!!pozitivan naravno!!!
stork-navijam za tvoje(;)(;)...da i dalje bole,i da sve bude u najboljem redu!!!
...p.s.ja se svako popodne pikam(mislim mm me ubode tako jako u guzu da me boli dva dana..inače si sama dajem u trbuh,i bude super) ...ali sve za pozitivan ishod!!!!!!!
fale mi emini biseri-srećice javi se!!!!!
žužy-daj glasa od sebe...vjerujem da je sve ok
ostalim curkama-jedan veliki:bye: u ovaj predivan sunčan dan!!!!!!
Jutro.
Predivan je dan,pozitiva i bas sam super volje.
zadarmamica bas mi je drago da i vesela! Treba pozitive...Bar meni... :)