cure , prijavljujte mi kada cete se testirati na odbrojavanju , da vas ne jurim po svim temama :*
Printable View
cure , prijavljujte mi kada cete se testirati na odbrojavanju , da vas ne jurim po svim temama :*
ofkors, ofkors, upravo sam ti napisala i na odbrojavanju, a Novel je vec otprije prijavljenaCitiraj:
Betty prvotno napisa
:*
Moze neko skicnut mog Rockija i neki komentaric, mislila sam da mi se toplomjer pokvario pa sam jutros 2x mjerila, i sve stima s toplomjerom
Ako sve štima s toplomjerom, a crtica na LH konačno počela dobivati neke oblike i biti vidljiva, vrrrrrrlo vjerojatno se razina LH diže i kroz koji dan bi mogla biti O kod tebe. Pliiiiiiiiiiiiiiiz, budi doma kad ti pokuca (čitaj: radi LH trakice).Citiraj:
stelerina prvotno napisa
Ako te zanimalo da li ti je možda bila O- NIJE, ali sudeći po onim ipak visokim temperaturama s kraja prošlog ciklusa, one kod tebe ipak postoje, a samim time i O. Dakle, pazi da ne bi što propustila. :love:
Bok cure. Dajte bacite okice na moj graf. Kaj mi nije trebao zabilježiti 14 dan, a ne 12?....
MIšljenja?
andiko, meni isto više izgleda da je O 14. ili 15. dc. Zbunila si FeFe-a s onim W. On misli da nakon toga nije bilo nikakve druge sluzi. Upiši kakva ti je sluz bila nakon Watery.
Sluz mu je jako bitna. (A i nama... :lol: )
Kod mene nije nis bolje, meni temp i dalje skakuce gore, dole.
Umjesto da u drugom djelu ciklusa ode gore i naravno tam i ostane ;)
hvala, sandrij2 - bum sad nekaj izmislila. Ta sluz mi je tak relativna... :roll:
Evo, prebacio je - ah, ta sluz... :mrgreen:
Jos jedno pitanjce. Pogodili smo s keksanjem u dan ovulacije, ali tek navecer... a plivaci su nam tip Homera Simpsona - nikak da pogodimo dan prije ovulacije... nema bas neke sanse, jel'da?
:shock: hebate kak ga je lako izmanipulirati!!!Citiraj:
andiko prvotno napisa
pojma nisam imala da toliko polaze na sluz! sad sam se malo igrala i ak maknem ona dva E skoro pa da nisam ni ovulirala! ma super! (da ne spominjem da sam si sa sluzi na "vi") :roll:
Hi,cure,evo da vam se i ja priključim na ovoj temi sa svojim grafićem..
http://www.fertilityfriend.com/home/165934
Ja sam sigurna da mi je O bila 12. dan,a ff je zabilježio 11. dan..
Šta se može...sad čekam i muku mučim s išćekivanjem da li će doći M...ff mi savjetuje testić kroz 3 dana...tko će toliko čekati... :) Šta vi mislite,je li mi O bila 11. ili 12. dan?
pepina, meni se čini da je dobro zabilježio. Spika je da on uzme najnižu temperaturu od koje počinje rast.....
Ma tri dana ti projde za čas.. :roll:
hebate sam na mom grafu 5 dana ista temperatura, FeFe me ne voli a ni moj toplomjer :mrgreen:
Vidjet ce oni iduci mjesec!
Pepina, ne znam sto bi ti rekla za O, 11. ili 12. dan...
ali svejedno, mislim da si u srijedu zrela za test, to ce ti biti 13 ili 14 DPO. cekamo plusek :*
nisam sama, nisam sama :D i Tone je imala 6 dana istu BT, sad samo cackam po tudjim graficima :mrgreen:Citiraj:
stelerina prvotno napisa
pogledaj i graf od Novel (imas link na str.5), ona je isto imala 5 dana istu temp.Citiraj:
stelerina prvotno napisa
Ciklusi mi ince traju cca 32 dana. Danas mi je 32dc i 12dpo, BT jos uvijek nije pala. Nadam se da ce gore i ostati.
A gdje mi je nestao graf od 10 mj, odnosno kako ga mogu pogledati :?
Visibaba,pa tebi je temperatura baš fino narasla....čekamo testić!
Meni je krenuo neki lagani spotting danas,pa ne znam,...vidjet ćemo.A i nije mi narasla temperatura kako to zna nekima kad su trudne.. :nono:
A,naravno,nisam izdržala,pa sam jučer napravila test i bio je -,tako da se ne nadam previše.
Stelerina,odeš u ff-u s desne strane na analysis,pa na review chart i tamo ga odabereš da ga želiš "view" :love:
Pepina nemoj biti tuzna zbog minusa, mozda je jednostavno bilo prerano za test, a i spotting, dok god nije prava M, ne znaci da nema trudnoce.
~~~~~~~~~~~~~~~ za ponovni testek i +
Moja temp me danas stvarno ugodno iznenadila, ali kako jedna lasta ne cini proljece :mrgreen:, tak ni to... hm, vidjet cemo kaj ce sutra reci toplomjer :roll:
Test u sub, ak ne padnem prije
Curice, molim vas pogledajte moj danasnji skok temperature... :/
Molim iskusne FF-ovke da mi pomognu u tumacenju grafica! :sick:
Mislim da će ti Fefe sutra promijeniti O na 14dc. Onaj prvi porast je bio prerano. Ne znam jesi li možda bolesna? Neka viroza?
Ali gledajući po prijašnjim ciklusima, O ti je bila oko 14dc, pa ja mislim da će Fefe prebaciti. Nadam se samo da si jučer ili prekjučer hopsala. Jer porast BT uzrokuje progesteron, a kad on nastupi O je već odavno prošla.
neda mi :( kaze da je to samo za vip korisnike... ne kuzim kaj ga nigdje bas ne mogu pogledatiCitiraj:
Pepina prvotno napisa
Ah, smrc... :( Bojala sam se toga! Nazalost, nismo hopsali od nedjelje jer je MM bio na putu. Inace nikad nemam ovako visoke temperature.
Ha, nista, vidjet cemo... :?
Odmah pokraj kalendara imaš "Overview", gdje ti piše prvi dan ovog ciklusa, i tamo kad klikneš na strelicu otvori se padajući izbornik svih dosadašnjih ciklusa, ti samo odaberi.Citiraj:
stelerina prvotno napisa
Pa meni sad vise nis nije jasno :? .
BT je tek pocela rasti, testic je negativan, jos nema M.
Izgleda da mi je ciklus popizdio :roll: .
Kad napokon dode M i ja pocinjem s ljekovitim biljem.
hvala :* , ono drugo nemogu iskoristiti jer nisam vip clan :roll:Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
Ja si sve nekak razmisljam dali je moguce da je kod mene O bila 10dc, a da fefe nije to zabiljezio, zbog tog spootinga i nestasice sluzi. I nikako mi nije jasno kako mi je Lh pokazao pluseke a dobila sam M sad...
Ili ti dali je moguce to bila biokemijska T
Ja mislim da je biokemijska. Nema logike da bude LH +, pa odmah M. Iako su neke žene zatrudnjele i za vrijeme M. Ja sam i na to spremna.Citiraj:
stelerina prvotno napisa
zato sam ja jucer odma ponovila jos jedan Lh, neovicno o Crvenki :oops: stvarno nada umire zadnja :mrgreen:Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
E cure moje drage, ja sam pomalo tužna...
Ovako, sad sam švrljala po forumu i čitala o utrogestanima, ja sam trenutno o d18.dana ciklusa na njima, vaginalno, navečer dvije kapsule. Znam da je to progesteron i da on inače povisuje BT u drugoj fazi ciklusa, pa da ne vrijedi mjeriti BT. Ja sada ne znam da li se to odnosi na oralnu primjenu samo, ili i na vaginalnu. Toi ne mogu pronaći. Sada se bojim da mi nije zato O 18.dan cikusa kad sam počela stavljati utriće. :(
A baš sam se ponadala. Jel me od toga i cice bole :?
Ja ne mogu vjerovati da to kaj guram dolje može tako utjecati, kada to tako i tako iscuri pola.
Pišite :*
Ako ti je ginicka rekla da ocekujes O , znaci da ti je O bila sto znaci da nije od progesterona .Ja sam sad na FF pogledala malo chartove cura koje su uzimale progesteron i opet mi sve to izgleda isto . Jedino sto nema M dok se ne prestane sa progesteronom . Ali O ti je sigurno bila
Betty stvarno svaka čast što se tako trudiš.HVALA
:* :*
Prestajem sa utrogestanom u petak, u subotu test. Tako rekla ginićka.
ajme stvarno ne mogu vjerovati da vaginalno uzimanje utića to sve radi, čak to i za M. Uf.
Htjela sam pitati jel me od toga i cicke bole i rastu? samo mi je čudno što nisu odmah kad sam počela uzimati, nego prije dva tri dana. :?
sori na gnjavaži[/b]
To za cike ne znam , ali otidji na "potpomognutu " pa pitaj na nekom od njihovih odbrojavanja , one ce ti bolje znati reci . Ja se sve mislim nekom mojom logikom , a ne znam jesam li u pravu , da bi unosenje extra progesterona u organizam trebalo da sprijeci taj cuveni PMS . E sad pitanje je koji su nezeljeni efekti kod utrica , ja to ne znam . Mozda su ipak bolne cike . Podji tamo pa pitaj . I NEMOOOJ DA SE SEKIRAAAAAAS , ljubi te BettyCitiraj:
Novel prvotno napisa
Izgleda da mi zašteko toplomjer na 37,6 ... sad mi je već fakat čudno... još mi graf nije ovako izgledao :/
Andiko uuuu, pa dobar graf inače... I meni je bilo čudno tako sam ja pet dana imala istu temp. krivim taj digitalac koji mi usput rečeno pokazuje manju temp. za 0,3stupnja od živinog. S kojim ti mjeriš?
Ja sada par puta za redom izmjerim, i na krju dobijem normalniju. Kao da mu treba poticaj :roll:
Sada neka ti dođe jođ jedan dip za implataciju i super :*
Meni BT i dalje raste (potajno se nadam da je Betty imala pravo) i da mi je FF krivo oznacio O, pa je prerano za testic. Ostaje mi jedino da jos malo pri :cekam:.
andiko ma graf ti super izgleda!
Novel tebi cu samo poslati ~~~~~~~~~~~ od srca, znas sto mislim :*
storm moglo bi tu jos biti svasta, ~~~~~~~~~~ da temp ostanu visoke i za +
ja sam jutros dostigla 37, wow, dobro zvuci. mozda sutra tresnem ko trula kruska, al koga briga, danas se mogu veseliti :sing: :D
visibaba :D i ja se veselim s tobom ~~~~~~~ za +
Novel i ti mi izgledas obecavajuce, bez obzira na utrogestane