Jutrooo cureeee.... ja kuham kavicu i
Evo pisnula minusic.... ali nemote jos biti tuzne,mozda je prerano... hehhe...
:)
Printable View
Jutrooo cureeee.... ja kuham kavicu i
Evo pisnula minusic.... ali nemote jos biti tuzne,mozda je prerano... hehhe...
:)
Dobro jutro u uz kavicu... Muzic poranio i otišao na svoj hobi!! A mene toliko stislo mislila sam upisat cu se dok dođem do wc-a... Hahahah
Tipkala sam na mjestu dok uze test... Obični neki samo trakica... Naravno minus..
Ali ne gubim nadu!.. Zašto sam danas pisnula?? Nemam pojma !! Još dva dana do m.. Eto da budem samo na broju... ;)
Nivana ti i ja cemo dogovoriti novi spoj za 2 dana a CHiaru cemo poslati medju trudnice... :)
Pa mogle bi bez problema... Ili bolje oko srijede ili četvrtka ... Ipak bolje maloo pričekati...
Chiara sretno do javljanja...
Cure još ima nade.
Chiara čekamo te!
Jutro cure. Giovi hvala na kavici. Javila bih vam se i ranije da mi nisu dosli gosti. Moj testic je negativan. U prvom mjesecu me ceka nova inseminacija. Nije me ovo obeshrabrilo jer znam da ce nam jednom uspjeti. Sad mogu prestat sa duphastonima i cekati M da dođe. Cure koje ste popiskile isto kao ja saljem vam :* , bit ce bolje...
Chiara - zao mi je :(
Ali sve si bliže plusu, jer nemre uvijek biti minus jel tako? Znaci sada jedan ciklus pauze oko praznika jel?
Mona sad ne stignem u ovom mjesecu vise odraditi inseminaciju jer su od 23.12. do 9.01. na godisnjem i ne rade se postupci. A dobro ce nam doci da se malo odmorimo od svega i zaboravimo plodne i neplodne dane. :) Kad ces ti raditi test?
Da tako mislim da ce i nama biti, tako da ce i meni jedan ciklus pauzirati ako sad bude minus.
Ja cu test raditi 21.12. Ja mislim, a mozda umjesto testa napravim betu, ne znam :/ ali Petrova ne radi od 21. Pa mozda i ranije napravim, ne znam.
♥ Lista za: 10.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~30.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Chiara grlim.
Baš nam je ovaj mjesec loš.
Sad ce nam Mona dignuti prosjek. Bit ce to bozicno cudo. :)
Hvala Chiarice :* i ja se nadam :)
Narancice - kad je pregled, imas li termin?
Nivana i Giovi - zao mi je za minuse ali dok M ne dođe nista nije gotovo :)
Ja sam sad citala post tu na nasem forumu i placem ko kisna godina. Jako sam osjetljiva i sve me pogađa. :(
Kakav post? Znas i sama da je prvi i drugi dan od minusa najgori, a onda si vec super. Znam kako ti je, ali sad se ovaj mjesec posveti samo sebi i dragom.
Chiara ni tvoj minus ne znaci jos nista... ;)
Jos nismo zavrsile za ovaj mjesec ali smo si malo smanjile iscekivanje,bar ja...jos nas svasta moze iznenaditi...:)
A u svakom slucaju i da ispadnu definitivni minusici onda nam ostaje da uzivamo punim plucima u ovom Bozicnom mjesecu i napunimo baterije za nove pobjede...meni uzivanje svakim danom bez razmisljanja kad je O,kad je M i sl. Uopce ne zvuci lose. ;)
http://forum.roda.hr/threads/91030-O...i%C4%8Da-Klara
Giovi nazalost meni bi se vec pokazalo da je doslo do T jer mi je vec 14 dpo.
Idemo S novom godinom u nove pobjede... :)
Naravno. Jedan minus nas nece obeshrabriti. Novi ciklus, nova nada. :)
Nemrem otvoriti link, baca me na pocetnu stranicu...
http://forum.roda.hr/threads/91030-O...i%C4%8Da-Klara
Da li sada otvara?
I dalje pocetnu otvara.
Kopiram bas link i vidim da to ne moze tako. Link je Ovo je moja prica...Klara... :(
Curke zna li netko koliko su pouzdani testovi sa e-baya? Imam neke one step trakice, osjetljivost 10.
Vjerojatno znas da ja nemam pojma,ali nista te ne kosta probati ga...:)
Ma onda je negativan jer je to kineski... :) :) hahhaha...
ja uvijek piskim te kineske, ne znam kakvi su jer sam uvijek imala isti rezultat :)
barem znamo da ne daju lažno pozitivan rezultat :) hehehe
:klap:
A daju li lazno negativni??? :mrgreen:
Nikad se ne zna...hihi...
Da da...mogu biti lazno pozitivni.
Meni se to dogodilo i to s ovim testovima, vec sam stavljala link
http://www.njuskalo.hr/medicinska-op...oglas-18530711
Betu vadila i iznosila 1,2 pa toliko o ovim testicima :/
Ne znam zasto se ne prikazuje link!
Mozda forum ne dozvoljava.
Budem probala jos jednom.
Radi se o one step testovima.
Bijelo pakiranje s plavim slovima, 10 miu.
Nece mi stavit link!
Probala sad opet.
Sad sam slucajno trazeci naisla na nekakve "cro testove" za trudnocu. Kockasti naravno...malo mi smijesno i naziv i pakiranje.
Jel netko mozda probao te testove??
Jutro cureeeee....kavica je tu...
Ja ne mogu otvoriti taj link a ne mogu ga ni naci... :/
Nego evo nedjelja nam je tu,meni radna ali svejedno zelim svima da uzivaju danas... svugdje je nesto pa treba ti iskoristiti da skrenemo misli... :)
Jutro, Giovi hvala na kavi!