Muma je rodila svog dečkića, 2460gr i 48cm :-)
Čestitke ❤️
Muma je rodila svog dečkića, 2460gr i 48cm :-)
Čestitke ❤️
Muma čestitam <3
Muma čestitke! Neka je živ zdrav i vesel kroz cijeli životni vijek ... a tebi zelim brzi oporavak.:)
miuta821 9.4.2018. / (Ž)
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Bluebella 20.6.2018 / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
bodo 05.7.2018 / (Ž)
Nivana 03.9.2018 / (M)
Jedan dečko otišao s liste, a drugi stigao na listu :)
Bluebella, kako se vi držite? Jeste li već stigle kući na mirovanje?
Muma iskrene cestitke! Pratim i vibriram za svaki gram-lijepa na kraju kilaza!
Ljubi svoju strucu!
Pa ja ne vidim nikakve novosti od Mume, ni kilažu ni da li je rodila ni niš... :unsure:. Di sam ja Mumu propustila?
Otvorena je posebna cestitarska tema :)
Muma cestitam od ❤
Muma cestitam!
mozete ovdje cestitati
http://forum.roda.hr/threads/92459-s...in-mali-lavic-))))
Hej dame! Evo me. Jucer, 12.3. u 12.30h stigao moj Leo. Gabariti su gore, hvala Bb. Inducirani. U toku najzescih trudova ja otvorena samo 5 prstiju, skoro zavrsili na cr zbog omotane pupcane, dali mi dolantin da ne umirem od muke, drzim vaticu na guzi i u iduca 2 truda on krenuo izlazit. U nekoj minuti je nestalo ovih 5 prstiju. :) On se trenutno ne skida s cice dok je budan...a kad zaspi isto mora biti na cici jer skuzi da ju izvadim :D
Sretno svima s liste! Pratit cu vas kad uhvatim vremena.
Muma zaboravila si napisati da je mali L pravi bonbon ❤️
Drage moje, pustili su me doma danas :-) napokon. Trebala sam jos jucer ici, ali su me ostavili da danas napravim ogtt test jer necu moci sad u lab dok sam doma.
Doma strogo mirovanje, lezanje i samo na wc.
Danas sam prvi put nakon tri tjedna sjela, u autu do doma.
Lezim, citam knjigu, gledam tv i cekam malog miša da dodje iz vrtica (ne zna da sam doma) pa da se grlimo i mazimo.
Za terapiju sam dobila betadine vaginalete 1xtjedno i utrogestane 3x3 dnevno.
Danas smo 26tt i nadam se jos barem 10 tjedana izdrzati 2u1
Super vijesti Bluebella :) Ma izdržat ćete vi do kraja :)
Bravo Bluebella, ma bit ce to sve uredu lipo miruj i uzivaj sa malenim!
Bas mi je drago, Bluebella. Super vijesti!
Sad samo polako i naoruzaj se dobrim knjigama.
Bb drzi se. Mene su knjige odrzale na zivotu u prosloj trudnoci.
Bluebella odlicne vijesti.
Vjerujem da cete izdrzati do samog termina
Naoruzaj se strpljenjem,dobrim stivom i drustvom i zacas ce proci
BlueBella, super vijesti! Uživaj doma i odmaraj, jao kako se malac iznenadio, ma predivno :heart:!
Cure jel tko od vas u trudnoći morao uzimati progesteronske injecije Proluton? Ja imam nekakvu malu sukrvicu, sad mi se već drugi put to pojavilo pa dr. kaže da bi mi maknuo Duphastone i Crinone i stavio me na taj jači progesteron. Ima tko iskustva s time :unsure:?
Mislim da je bubekica te injekcije dobivala,ali uz utrice. Posalji joj pm
Da, meni je napisao svaka 4 dana 1 injekcija 250mg. A dobro, budemo i to zdurali, vjerujem da je potrebno ako dr. kaže. Svakako ću ga sutra pitati da li mi ostavlja još koji progesteron ili nije potrebno... Hvala cure :)
i ja sam ga uzimala u drugoj trudnoci
krvarila sam pa je to bila dodatna terapija
Cure,
Nisam se uopce stigla javiti.
Moja cura je bila pustena iz Petrove doma sa 2250 g u sri.
U cet nije htjela bas jesti, bila je jako uspavana, nije se tako prije ponasala nikad...I otisli smo na Rebro na hitnu, I ustanovljena je sepsa.
Zadrzali su nas naravno ovdje, odmah su nas zadrzali I prima dva antibiotika.
Jako sam prestrasena, nemam rijeci za to uopce.
Dns su nalazi bolji, leuko I crp su nizi, makar je crp I dalje povisen, ali valjda antib.djeluju.
Joj Mono, kako sepsa? Gdje? Drzi se. Borac je ona, bit ce dobro.
Ocito bolnicka infekcija, s tim da je fo vjerovatno dobila bas na odlasku, mozda koji dan prije ali se nije jos manifestiralo.
Sepsa je u krvi znaci..koji je uzrocnik, ne zna se.
Mono draga drzi sve,grlim jako!
Mono... pa kako sad sepsa, Uzas. Dobro da si reagirala.
Držite se i zelim sto brže ozdravljenje da se riješite bolnica
Mono, drži se je jedino što ti mogu reći.
Nadam se da će curka uskoro biti bolje i puštena kući.
ajme mono, drzte se!
mono, draga, drzite se i neka malena ozdravi sto prije!
Mono, drž’te mi se!
Štoooo brže ozdravljenje!!
Mono drzi se! Sepse su strasna i rijec za cuti, kamoli za vidjeti...ali izvuku se mali borci. Najčešće je od klebsielle na neonatologiji, nazalost ju puno beba pobere. Znat ce se za koji dan od cega je. I moj mali je prosao sepsu, dobio sedmi dan zivota.
Cim je danas bolje, odmah znas da su i oni znali koja je bakterija (nije im prva) i bakterija nije rezistentna tako da ce biti sve ok. Nadam se da cete brzo doma!
Mono draga zelim ti puno snage i sto prije da tvoja bebica ozdravi
[emoji173]️
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Ona je bila na intenzivnoj I poluinten.22 dana !! I sve je bilo ok !!!
I valjda je bas te zadnje dane pobrala, nevjerovatno..taj dan kad su nas otpustali sve je bilo ok, kks mislim, aI iduci dan sok.
Zvala sam bila Petrovu I Sybila bas mi je rekla pedijatrica da je ta Klebbsiella cesta I Stafilokok..rekli su da hemokultura mozda uopce nece pokazati nista, tj.da se nece bakterija izolirati. Koliko je dugo tvoj mali bio na antib? Daj me pls podsjeti s koliko g se rodio??
1900gr.
Moji su pusteni s 23 dana, curka je tad imala 2250, kao i tvoja, since je vec bio na 2450 ako se ne varam.
Da, hemokultura moze biti cista i to je dobro. Kod nas je bila klebsiella u urinu. 7 dana antibiotika intravenozno. Inace...on je stalno kenjkao s tezinom i malo dobivao, a onda ful ful zivnuo nakon sto je krenuo s antib. Pedica je rekla da je najv ta bakterija bila vec prisutna malo pa ga je to mucilo i onda kad su ju eliminirali je ful napredovao.
Znaju sto je otprilike, pogodili su antibiotik i to je super. Ne znam jel se i dalje izdajas, ako da - to ce joj jako pomoci, samo ju stavljaj na cicu i pokusavaj dojiti ako ikako mozes.