Nadam se i za sebe i za tebe
I sve druge cure tu ❤️
Printable View
Nadam se i za sebe i za tebe
I sve druge cure tu ❤️
Lista za 5.5.2019.
(Ne) čekalice :heart: :heart:
angie_88~~~~~~~~~~ 42. dc
Andydea123~~~~~~~~~41. dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~~24. dc
ljube555~~~~~~~~~~~23. dc
justme409~~~~~~~~~~20. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~13. dc
jagodicabobica~~~~~~~10. dc
Himalaya~~~~~~~~~~~5. dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~4. dc
Draga ja ti drzim palcevi ...ali ja vjerujem da bude sve uredu.... Zasto bi bilo sve jednostavno dok moze biti i komplicirano... Ali sada ces to obaviti i uzivati ces do kraja trudnoci....
Samo kaj jos cekanje nalaza izludit ce te...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Cure, kako ste???
Evo i mene malo.
Riri, dobrodosla i sretno!
Viki, drzi se, jedva cekam da nam se javis, i dalje vibram i nadam se pozitivnom ishodu.
JustMe, drzim fige da se nesto skuha pod tom navalom hormonceka!
Ljube i Buncek svaka vam cast na samokontroli. Ja si narucila s ebaya jer me inace kosta ta moja ovisnost trazenja sjene...
Nadam se da ste svi dobro, i da ste pozitivni i nabrijani.
Evo mm i ja u Petak bili na VV. Moram kod svog gina obaviti jos neke briseve, i traziti uputnicu za hormone za sljedeci ciklus. I u Petrovu moramo oboje vaditi krv i markere. Rekla je dr. da ako brisevi budu uredni idemo na hsg i onda cemo vidjeti dalje. Ako su jajovodi oke da bi prvo probali s insemenacijom.
I da, bila sam 8dc a folikuli 22mm i 19mm. Bas sam se sokirala. Jucer i danas osjecam dole nekakvo komesanje i eto danas uhvatila peak na lh.
Tako da eto pokrenuli smo se napokon i namocili prst u mpo vode ali nismo jos konkretno startali. Dr je potvrdila da je od muza sgram "za medalju" tako da smo barem njega kao uzrok eliminirali.
Malo su turobni ovi kisni dani, ali ako nista bar su dobri za pokrivanje hehe!
Jagodice hvala. :)
Viki sretno!
Jeste vi radile sve ove pretrage koje se preporučuju prije trudnoće? Mislim na ove što pišu gore pod važnim temama. Ne znam koliko riskiramo ako idemo bez njih na bebu, a opet nemam nikakvih zdravstvenih problema pa da mi je nekad palo na pamet ići na sve te pretrage. :zbunj:
Ja sam od gin dobila samo briseve i vadjenje krvi za onu bolest zgrusavanja (da me ubijes nikako se sjetiti imena). Nakon spontanog briseve samo, nakon vanmatericne krv i briseve.
Po meni briseve bi bilo dobro napraviti prije planiranja definitivno. A za ostalo ne znam.
Ja sam napravila glupost i radila popoldne test osjetljivost 25ml i naravno negativan je..pomirila se sa time idemo u novi pobjede cim dode M
Ljube, kolko ti traju ciklusi? Uvijek postoji mogucnost da je rano. A sve je to "car" pokusavanja. Svi ti testovi, sekirancije, razrocaranja, sve je to dio puta. Jednog dana ce se isplatiti
Danas ili 9dno ili 10ili 11dno ..definitivno... Ako gledam po iscjedku u toku ciklusa toga najvise bilo 12dc a 13dc vec promjenio se i nije bio vise tako rastezljivi i prozirni kao bjelanjak vec postao mutan 13dc.. pa pretpostavljam da O bila tu negdje... Test osjetljivost 25ml pa mozda preraro a prije da opet nista od toga...
I dalje je nemoguce otkriti trudnocu tako rano. Pricekaj m. Znam da je tesko i izludjujuce cekati hahahaa. I mene bome ovaj potouno drugaciji pms od proslog muci. Ali moramo. Ako i ne bude pozitivan pocssti se s necim sto ne smijes ako si trudna :-) da ti lakse padne.
Ovo s osjecajem me zaintrigiralo najvise. Sretno. Strpi se jos 5 dana pa vidi. Drzim fige
Meni jos 7 dana. Ufff. Bas sam htjela ovaj mjesec opusteno i bez ocekivanja, a onda odjednom simptomi pmsa/rane trudnoce odmah nakon ovulacije. Bas me to iznenadilo. Plus sve suprotno skoro od proslog mjeseca hahaha
Lista za 6.5.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~ 43. dc
Andydea123~~~~~~~~~42. dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~~25. dc
ljube555~~~~~~~~~~~24. dc
justme409~~~~~~~~~~21. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~14. dc
jagodicabobica~~~~~~~11. dc
Himalaya~~~~~~~~~~~6. dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~5. dc
Cure, kad se počnu upotrebljavati lh trakice? Danas mi je 6. dan ciklusa, a ciklusi su mi inače produženi 30 - 40 dana. Razmišljala sam da počnem ih koristiti oko 10. dana ciklusa. Mislite li da je to ok? Hvala
Meni su ciklusi oko 28 dana, peak hvatam negdje 10-11dc tako da ti je cak mozda i rano od 10dc ali ako imas dosta, pisni po jednu poslijepodne pa kad krene tamniti mozes i po dvije. Ja tocno osjetim evo danas vec treci dan dole nadutost i pritisak. Pa zakljucujem da je taj osjecaj prisutan prije same O odn. prije pucanja folikula.
Ljube, meni pred O sluz prede iz rastezljive u vodenastu i rijetku, a prijateljica mi je rekla da je na sam dan ovulacije suha. I kod sebe sam primjetila da imam par suhih dana i onda prije M opet krene rastezljiva sluz.
Dobro jutro svima!
Jutro cure!nisam se prosli mjesec javljala,imala sam puno obaveza. uglavnom,prosli cikus sam dobila M 24.dc (kod gin O utvrdena na 10.dc). Sada sam trenutno na 19.dc tako da mozete korigirati listu. inace,vadila sam testosteron i free testosteron i danas sam isla kod gin po nalaze i sve je ok. malo smo pricali,nije me pregledavao nego me narucio 2-3 dana nakon M da pokusa tempirati O prema UZV-u. rekao mi je da se nista ne brinem jer mozda i ne stigne M (rekao je da ce drzati fige da ne stigne M i da se svakako vidimo). od simptoma ovaj mjesec imam jaku nadutost,vjetrove,grudi su mi na dodir bolne i malo su punije. prosli mjesec me M iznenadila 3 dana prije i nisam imala nikakvih simptoma,nikakvih. ipak,ne nadam se previse.
viki88 drzim fige da je sve ok.
Ma ja inace ne nadam se nicemu uopce...
Bar smo sve pokrili i bilo sluzi ko u prici i opet ni to nista nije pomoglo...
Odlučila sam da se neću više opterećivati sa sluzi toliko jer se osjećam poprilično glupo iz mjeseca u mjesec proučavajući je kući na wc-u, kod roditelja, na poslu, prijatelja...stalno čekam tu sluz koja je samo jedan dan u ciklusu izrazito gusta, ljepljiva, obilna i prozirna. Često kao da u jednom komadu "izađe van", većinom "izađe" kad se brišem nakon mokrenja. Nakon te obilne sluzi par dana imam tragove sluzi i zatim rijetki bijeli iscjedak koji traje dan/dva prije M. Ta dva dana max prije M sam suha ko barut. Ginekolog mi je rekao da je najvjerojatnije ovulacija taj dan kad mi je sluz najobilnija ili dan nakon. Sve dane ovulacije imam bolove najčešće i lijevo i desno te zatvor i razdražljivost. Grudi su mi bolne, ali to ovisi i o stimulaciji bradavica tijekom odnosa. Ovo će biti prvi mjesec da koristim trakice, za 10 dana sam naručena na humanu. Ugl. hvala cure na savjetima i sretno svima!
Meni se cini da je meni sluz obilnije prije i poslije o hahahha.
Eto to ne pratin. Meni se čini da je ja imam manje
Ja cu test jos napraviti u cetvrtak to bude 27dc i rodendan mog muza... U zadnje trudnoci isto sam radila test 27dc a 28dc beta bila 58..a test jedva jedva vidljiva crtica.pod mikroskopom jedva vidljiva i pojavila se tek nakon 10-15min dok sam test htjela bacati....naravno ako do tad ne dobijem M...
Ljube tako ti je i najpametnije. Sve ovo prije nece pokazati cak ako je i trudnoca u pitanju. Osim ako o nije puuno prije. Bilo bi najbolje da odmah znamo, ali na zalost ne ide tako hahaaha.
Ajme draga moja... Ali vec sam pripremljena na neg.rezultat...prsa osjetljiva, napuhnulo me ,iscjedak pojacan...ali povremeno osjecam mucninu i neka cudno mi je sto mi je stalno neka zimica lovi vec tri dana...bas sam nikud nikam i nista mi se ne da...
Ljube drzim fige za rodendansko iznenadenje!
Meni jucer lh pozitivna, bas je testna bila tamnija od kontrolne! Danas je vec skroz svijetla. Nadam se da to znaci da je folikul puknuo. Pokrili jesmo.
I 15.4. sam narucena za briseve, tako da cu do kraja mjeseca i to imati.
Meni prsa, tj samo jedna, na minute. Malo boli uzasno, pa malo ne boli, pa trnci unutar maternice pa nista pola dana, pa, malo stisne, pa pusti, pa pritisak neki, pa nista... Jos do ned barem pricekati moram sa testom
Lista za 7.5.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~ 44. dc
Andydea123~~~~~~~~~43. dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~25. dc
justme409~~~~~~~~~~22. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~15. dc
jagodicabobica~~~~~~~12. dc
Himalaya~~~~~~~~~~~7. dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~6. dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~1. dc
Buncek,meni pisi 20.dc
Ola curke! Da se i ja malo javim. Nisam bas aktivna u zadnje vrijeme.
Uglavnom nakon silnih pregleda, pracenja hormona i O dosli smo do dijagnoze...asinhronija izmedju ovulavijskog i endometrijskog ciklusa. Sto ce reci nemam problem sa oplodnjom, ali je problem sa implantacijom. Preporuka ivf.
Pokusali smo ovaj ciklus sa letrazolom (koliko sam ja skuzila to je malo jace od klomifena) i ciljanim odnosima.
Imala sam dva vodeca folikula, koja su oba pukla sinoc. Jedan 22,3 i drugi 19,6mm i endometrij 13,4mm. Lijepo smo to pokrili i sad cekamo. Ako ne dodje M za 14 dana vadim betu. Gin kaze da su sanse ogromne, pa cak i za blizance s obzirom na dva puknuta folikula.
Iva, kad procitam tvoj post dajes mi puno nade da cemo i mi saznati nesto konkretno. Kakvi su ti ciklusi inace?
Drzim fige da za dva tjedna vidis lijepu i debelu betu!
Ljube je to je femara. Ja sam konkretno pila Avomit 2x2,5mg ujutro od 3 do 7dc. Dobila sam na recept koji je napisao moj gin po preporuci doktorice za humanu reprodukcijuniz Petrove.
Jagodice ciklusi su mi relativno uredni, od 28 do 34 dana. Ali su zato M izrazito bolne i obilne.
I ne posustajte i ne odustajte...ja znam da nas sve negdje ceka jedna (ili vise ;) ) mala srecica.