Nama je pedica rekla da im početkuom 9-og mj stiže priorix tak da ćemo ga onda cijepit,a na jesen ide i besežiranje jel od ožiljka nemamo ni o :(
Printable View
Nama je pedica rekla da im početkuom 9-og mj stiže priorix tak da ćemo ga onda cijepit,a na jesen ide i besežiranje jel od ožiljka nemamo ni o :(
Ni mi nemamo :/Citiraj:
Romina prvotno napisa
jel vam je rekao kaj pedijatar da će je morati besežirati?mm je za besežiranje i cijepljenje,a ja sam protiv :/
Da, također u 9. mjesecu. A zašto si protiv?
Nešto sam propustila?!
Mi isto moramo na BCG. Rekla nam je nakon 15 mjeseci će raditi probu.
Evo i mene konacno!
Mi smo bili na moru, kod mojih bake i dede na selu i jos na ponekom izletu, a sada sam ja sa novijem kod mojih, jer je novijev tata prepun obaveza, bukvalno radi, jede i spava.
slike sa mora nemamo jer je novi u putu (koji je trajao 13 sati) pokvario digitalni fotoaparat, pa smo ispucali 4 jednokratna, i slike su ok skroz, samo sto to treba skenirati... a jedan smo cak i uspeli da izgubimo.
Novi je sad veliki decak, po svemu osim po dimenzijama. Sad se bas fino sporazumevamo, govori koliko moze, ali i dosta gestikulira, uglavnom imam osecaj kao da pricamo.
Na moru se super ponasao, isao je s nama u vodu, bez pomagala, i "plivao" na nasim rukama. Malo smo se izmorili noseci ga dva puta dnevno do plaze i natrag, jer on i dalje nece u kolica, a da hoda toliko dugo u jednom smeru, nama sanse :)
Da sad ne duzim jos vise, tu sam, pa se pisemo!
Pozdravljam vas sve, jako ste nam nedostajali, a posebne pozdrave saljemo malim slavljenicima kojima nismo cestitali i bolesnim bebama sa zeljom da sto pre ozdrave!
Mi imamo veeliki oziljak od BSG, a kod nas na srecu nema domace MMR vakcine, pa se sva deca vakcinisu priorixom, ali mi nismo jos uvek bili na kontroli posle godine dana, kad smo bili kod doktora zbog virusne infekcije!
nama je rekla da probu ne rade ako nema ožiljka a privatnica veli da se test radi sam da bi se bilo ziher da dijete nema tuberkulozu.Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Nisam za jel sam vidjela da je bilo preko nekoliko nuspojava...upiši besežiranje ili bcg u pretražnik pa ćeš najbolje vidjeti sama.....
Čekaj! Sad na poslu ne mogu pretraživati, ali da li to znači da je bolje raditi probu ili ne? :?
I ja mrzim vakcine. A posebno MMR.
Heeeej Kli_kli! :D
Sto ste neki, nema me 20 dana, i vratim se... i niko me ne primeti :(
Ja jesam, ja jesam! :DCitiraj:
kli_kli prvotno napisa
Nitice!
salila se malo kli...
hehe kli
sad ćeš se morati naviknuti na manje čitanja jer su se mame povraćale na posao pa ih nema toliko
ali dobro nam se vratila :D
Ma znaaam daddy, ja sam fino iscitala forum koliko sam mogla, pa se javila vama!
Ma bitno je da smo tu, i da se lj-b druze!
Inace bili smo kod vas na moru...
Ja opterećena virozama pomislila da je neka mama opet jadna POVRAĆALACitiraj:
daddycool prvotno napisa
:lol: [/quote]
Miki Manojlović: "je li mali noćas povraćao?" :lol:
baš sam si mislio gdje ste to putovali 13 sati? mislio sam da ste u Grčku išli.Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Jel Novi cijeli put izdržao u autosjedalici?
Kli, :D dobro nam došla-šteta za slikice i fotić , ali naši malci stvarno znaju napravit s*anje
mislim da i nas čeka bsg, jer ožiljka nema...a cijepljenje će pričekati, nadam se, ne želim o tom ni misliti niti o reakcijama, a vrtići tak i tak ne traže to zadnje cijepljenje, već ona do godinu dana :)
mi je nećemo raditCitiraj:
Nitica prvotno napisa
A kad ćeš ga cijepiti? I da li BCG može prije Priorixa?
vilkomen kli kli!! :D
evo da vam se i ja napokon javim! počela sam raditi, Emmu čuva baka dok ne krene u jaslice i sve super funkcionira.
ozbiljno? ja baš mislim kako nam je pedagogica naglasila da se prije moramo cijepiti pa sam mislila ovih dana ići ali Emmi malo curka nosić.Citiraj:
vrtići tak i tak ne traže to zadnje cijepljenje, već ona do godinu dana
nisam stigla sve pročitati,vidim da imamo i novih ljetnih beba pozdravljamo ih :D
bucka kako tvoj zub? nadam se da je bolje i da Pika nema temperaturu!
kli_kli, ivana s dobro nam došle! :D
početkom 9-og ćemo ga cijepi sa priorixom a onda cca 1,5mj kasnije će dobit bcgCitiraj:
Nitica prvotno napisa
sve se bilo upalilo! sad sam na antibioticima,ali mi je mrvicu bolje!!!sutra idem na kontrolu na fax!!Citiraj:
ivana s prvotno napisa
pika ima jos uvijek temperaturu!!maloprije 39,1!!
puse ozdravilice obadvijema :love:
daj pošalji sms pa ako budem slobodna možemo na kavu u kantinu,šaljem ti br.moba na pp.
ok ;)
e jeste, sve vreme je bio u autosedistu, s tim da sam ja par puta otkopcala pojas na zadjem sedistu i dojila ga onako vezanog :oops: .
Inace je bio super u putu.
Bucka, ljubi niku i zelim ti da sto pre prodje sve sa umnjacima!
a nama je svako more daleko!
Romina, pročitala sam. Prestrašno!! :shock:
Dobro ću razmisliti hoću li je dati docijepljivati, pogotovo što L. ima dosta slab imunitiet.
Sad vidim da ste mogli da pomislite da sam otkopcala pojas kojim je vezano autosediste, ali nisam mislila na taj, nego onaj kojim sam ja vezana na zadnjem sedistu.
Romina, Ena, bas mi je zao sto pored svih vakcina morate sad i sa bsg-om, da se mucite :( .
ma kli, skužili smo mi-gle, pala je i rima :*
sta ja znam, znas kako je daddy strog!
Inace kovke, gledala sam slike sa Franovog rodjendana i sin ti je frajer i po!
Takodje sam videla i Emmu i Niku, i prave su devojcice, i obe su bas porasle!
Malo mi je sve zbrkano u glavi jer kad sam dosla kuci i otvorila "nove postove od vase posljednje posjete" bilo je 29 strana!
Eeee, a MM je inace potrosio stotine i stotine kuna na hrvatskom t-mobile gprs-u! Al j eto skupo! Sad u srbiji trosimo gprs ko veliki, jer nam je sve sica! Ma glavno da nismo ni jedan sajt otvorili onako, sve je bilo za job! Tako da nije bilo ni roda...
sad ste k'o tajkuni :lol:
:lol: ma daaa, ali nece to potrajati!
hi kli, dobro došla natrag
bucka, kako nika i hranjenje dok je bolesna?