slava, imam prešu, kupila nedavno samo za pelene :mrgreen:
Printable View
slava, imam prešu, kupila nedavno samo za pelene :mrgreen:
Ideš! Gdje si to nabavila i koliko košta?
u omnitehu, sve skupa oko 500 kn
aries24, jesu dobili alate za male drukere?
jesu, ali preselili su se iz d. vrapča u staru samoborsku cestu, u bivšu tvornicu pobjeda ili tako nekako
E, hvala ti na ovoj informaciji :*
A, znaš da li rade i subotom?
Pogledala pelenice, super su. Pogotovo ova druga. :heart:
ne bih ti znala
nazovi i pitaj
hehe, bit će tako.
Samo sam probala malo kraćim putem doznati,
da ne trošim novce za impulse, trebaju mi za pelene :mrgreen:
Vidis da samo treba krenut dalje. Super suuu :klap:
aries, kad kreće prodaja :mrgreen: svaka čast :naklon:
inače, i ja sam odlučila okušati se u tim stvarima... kad prestanem raditi! popravili smo mašinu, ali obzirom da NIKAD nisam ništa sašila osim gumba, molim pomoć!
dakle, iskopala sam već brdo linkova.... ali: dajte mi pliz savjet-link na neki najnajjednostavniji kroj za najsmotaniju mene!
Evo sta sam ja radila zadnjih dana. Sa ovim sam najzadovoljnija do sada.
Nadam se da ce i guza koja ce ga nositi biti zadovoljna :saint:
red sonja :naklon:
odo' ja odavde....
:lol: RA, moge bi mi zajedno, pa da vidimo koja će grozniju pelenu uspjet sašiti.. Ja imam novu mašinu (kupila mi mama za prošli rođendan), ali sam totalni tudum, nekako smotana.. Zasad mi je domet porubljavanje hlača :P
Red Sonja -PREDIVNE su! Preslatke!
Hvala vam :oops:
Ali nemojte se obeshrabriti, pokusajte siti, moju prvu pelenu je trebalo sisati koliko mi se konac petljao. Za tu jednu sam potrosila citav konac :lol:
sun, zajedno smo jači. jedna će voziti mašinu, a druga potezati materijal i šišati viškove!
da vam dodjem jedan vikend odrzati kratak tecaj?
daphne, :D !
to smo se ljetos još dogovarale!
Red sonja, zaista vrhunski :naklon:
ajd dogovorite se pa mi javite, ja cu doci...moze i na mob, sun ima brojCitiraj:
ra prvotno napisa
:*
:*
hvala cure, ja sam u nekim stvarima perfekcionist i najprije skupim 100 krojeva, pa se nikako odlučiti po kojem ću, pa mi onda ni to ne paše, pa idem sama izmišljati toplu vodu, pa mi fali koncentracije, pa...... :roll:
red sonja, soaker je :zaljubljen:
:lol:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Aries, ista sam :lol:
Sto se vidi i po trenutnom stanju u kuci,a ja pravim plan odakle da krenem
Ali najbolje se samo u to upustiti, pa da vidis kuda te sve odvede :lol:
da ne otvaram novi topic imam pitanje za cure koje imaju iskustva u naručivanju materijala preko interneta.Znam za stranicu www.dipershop,dali ima još koja stranica,koliko se čeka pošiljka,di je jeftinija poštarina,kolika je ustvari poštarina,mislila sam naručit PUL a možda i neki pamučni materijal.Zanimaju me vaša iskustva
ma i meni se čini skupo ali opet dođe jeftinije nego da kupiš gotove,mislila sam sašit malo više pelena pa mislim da će se isplatit
na ovoj stranici ima baš ljepih materijala,hvala ti
:) Ovo kao da pišeš o meni...Citiraj:
aries24 prvotno napisa
BTW... ja imam maximum od dvije pelene istog kroja! :mrgreen:
I ja sam ljubomorna na tu prešu.
Evo, u Rijeci ćemo, možda, uspjeti nabaviti plastične drukere, ali mislim da neće biti preša u igri nego tuckanje čekićem.
Moram se pohvaliti...IMAMO PREŠŠŠŠU!!! :bouncing: :bouncing: :bouncing:
I ja sam htjela naručiti s wazoodle, oni imaju najbolji PUL, kažu iskusne, ali im je bio sav rasprodan :cry: pa sam se bacila na diapershop. Nemaju baš sve šta sam htjela, ali su imali PUL i microfleece i FOE što mi je bio prioritet... Javim kad stigne.
Nego, ima još dosta stranica s kojih se može naručivati, ali dok sa svake naručiš šta ti se čini bolje...ode lova na poštarinu :gumi:
Evo još nekih:
http://www.diapercuts.com/store/Default.asp
http://www.sewshoppe.com/index.shtml
http://www.sewzannesfabrics.com/
http://www.acutabovefabrics.com/ ....neznam kakvi su.
Engls, jesi probala prešu? Jesi zadovoljna? Di si kupila?
Shogi dal znaš otprilike koliko dođe poštarine za platit
Na 48$ naplatili su 18$.
:shock: malo preeevišeCitiraj:
shogi prvotno napisa
baš puno ali sad sam se zagrijala pa ću naručit pa kud puklo
da se pohvalim sa svojim ranim radovima:
ja sam krojila, uglavnom je mama šivala, ali sašila sam i ja ...
sad imamo 10 šivanih, 5 Mib, i stiže mi još 5 šivanih. A kupit ću naravno i koje rodine...
prve pelenice
sad mi je samo žao što sam koristila flanel, jer mi se puno ljepše čine one od šifona i frotira
marija :klap:
marija :klap:
:klap: marija
joj marija, kak su lijepeee! ma bravo! :bouncing: