Meda gotovo sam sigurna.
doduše mama mi ga je platila, ali mi je ostala ta cifra u sjećanju.
sad me baš interesira jeli cijena porasla.
Printable View
Meda gotovo sam sigurna.
doduše mama mi ga je platila, ali mi je ostala ta cifra u sjećanju.
sad me baš interesira jeli cijena porasla.
i ja sam uzimala slingove prije nego što se otvorio dućan (1. prije godinu i pol), i bili su nešto jeftiniji (rekla bih i prejeftini u odnosu na ostalu ponudu) ali sigurno ne 150 kn
a što se tiće prekrivača, o.k. možda se na 1. loptu čine preskupi
ALI
kad malo bolje razmisliš
to je unikatni rad, sama naručuješ motive koje bi htjela da ti se nađu na prekrivaču, svaki onaj dio trebaš zasebno sašiti pa onda još sve povezati u cjelinu, ne štancaju se kao na traci
sjećam se kad je josie radila 1. svom jakovu, trebalo je jako dugo
antialergijski je
i da ne nabrajam, pa koliko samo košta malo bolji antialergijski prekrivač u dućanu, ili recimo malo bolji komplet posteljine i ogradice za kinder
popust od 10% do 30.9.
navalite! :D
Samo da prijavim da sam jučer kupila Seaborn sling, prekrasan je uživo, ljepši nego na slici. Cijena 270 kn, na Sajmu beba. :mrgreen:
I mi kupili! :D
Za sada vježbam na lutkama, ali ih nemam u dobroj veličini 8)
moram vas i ovdje upozoriti, dobro pazite kako upisujete web adresu od pixiekida.
ako fulate jedno slovo, otvorit će vam se drugi sajt koji isto prodaje slingove, ali nema veze s pixiekidom.
odvratan postupak
o.d.v.r.a.t.a.n.
ne mogu vjerovati!Quote:
Originally Posted by Lutonjica
uspjela vidjeti i moram potpisati ovo:
X-om velikim ko kuća.Quote:
:shock:
koje slovo ?
ono najlogičnije - koje izostaviš ako ne znaš baš pisati engleski, ili ako na brzinu pišeš
ma bljak bljak bljak
ajme stvarno koma! nemam riječi.
mislim - znam da je business opaka bitka, ali ovo je fakat ružno i nekorektno
bljak
ja sam šokirana :shock:
:shock:
mislim, očekivala sam da će se iza tog imena kriti neki no-name prodavač, a kad ono... :shock:
J a d n o ! ! !
Ma koje slovo?
A skužil sam tuka! Ajme grozno :?
Jako jadno na što su sve ljudi spremni, pa makar se rodili u Švedskoj gdje ipak vrijede neka poslovna pravila malo drugačija nego kod nas. Naravno kad su Josieini slingovi daleko bolji i očito je netko tu moral se pripicuknuti i ovak šlepati. :nope:
isuse, pa kak ih nije sram :?
koje slovo?? :?
e
skužila sam. ne mogu vjerovati. :roll:
vlasnici smo pixiekid slinga i jako smo zadovoljni.
sad malo škicam meitai, to će nam biti sljedeća investicija
ja ga zato imam u Favorites ;)
vrlo poslovan potez, nema šta :roll:
lako za nas koji znamo, ali zamisli koliko ljudi čuje pohvalu/ reklamu za pixie slingove, ide tražiti na net, krivo napiše, otvori im se onaj sajt na kojem isto ima slingova (koji po kvaliteti i izgledu nisu ni blizu pixiju, i to mi sad nije uopće bed reći) i onda misle da je to to :evil:
malo mi je bez veze sad ulazit u rasprave čiji slingovi su bolji i ljepši :/ svatko ima svoj ukus, pa nek odluči.
poanta svega je da je njihov potez piz**ski. jako nisko. :nope:
i meni je ovo koma.Quote:
znam koliko sam puta na brzinu nekome govorila na kojoj stranici će ih naći. no dobro.sad ću naglašavati i da paze.
zapravo. uopće se ne bojim za pixie! :heart:
jučer sam vidjela i male vilenjake,i jednog kojeg je Fran ponosni vlasnik :heart: , a tek šlape, kojih sam ja :heart:
Jadno, bijedno, ljigavo.
A nadam se i utuživo :evil:
Sram ih bilo, gamad! Kakav potez... :evil:
ovo sam i ja htjela pitati, ali obzirom na to kakva nam je država i pravni sustav :roll: ...Quote:
Originally Posted by Foška
enivejz, i ja sam svima u brzini govorila piksi i sad ću još papirić morat nosit sa sobom i pisat. i žao mi je što sam kupila prvi sling od ovog fejk-piksi proizvođača . totalno sam sad razočarana :( ja valjda uvijek očekujem nešto od ljudi :roll:
ja se osjećam baš bedasto jer mi tražilica bez tog jednog slova ne izbacuje ništ!
nema veze, možda i bolje da ne vidim! :nope:
nažalost ipak vidla... :evil: :nope:
Gnmjus,zar ne? Ja sam joj poslala i mail! :evil:
Mailovi su undeliverable iz nekog razloga. :evil:
Iz očitog razloga!!!
Kak' smo to tek sad skužili? Onaj tko je skužio?
Ovo navodno postoji još od 14.09. :?
Sramota !!! :evil:
:shock: ajmeeeee ma odvratno
a ja mislila uzeti sack´n seat od njih :evil:
ma nema šanse, od mene više ni kune neće zaraditi
a ovo ću poslati svima na mail
:x
Maestralna antireklama.
Totalno potpisujem! :evil:Quote:
Originally Posted by ninaXY