Tweety, šta je sad tebe puknula neka tuga. Nemoj bedariti. Ti si mi bar uvijek vesela i nasmijana. :love:
Pinokijice, pusa tebi, TM, velikoj seki i maloj slatkoj curici čije ime još uvijek ne znamo ( :cekam: )
Printable View
Tweety, šta je sad tebe puknula neka tuga. Nemoj bedariti. Ti si mi bar uvijek vesela i nasmijana. :love:
Pinokijice, pusa tebi, TM, velikoj seki i maloj slatkoj curici čije ime još uvijek ne znamo ( :cekam: )
spooky, Fran mi je ostao na krku, pa se učim uživati u tišini (ali kao što vidiše ne ide mi.fali mi moj veseljak)
spoox, kaj ima s kozicama? jesi pitala za more? kak su cure??
tweety, nemrem vjerovat!!!
fakat bad! ak placate pricuvu prek zgrade, imas pravo na refundaciju. nasim susjedima je lani nevrijeme razbilo tendu nad balkonom pa su uredno dobili novu.
i nama je curilo par dana, srecom mi starci imaju kljuc, pa su isli u check-in svaki dan. procurilo je u F-ovu sobu i boravak :(
mi se maloprije vratili iz setnje. posustao je na 1km do stana i vikao 'stvarno ne mogu više'.
al onda adut iz rukava - s 23 mišja, 55 slonovih, 20 žirafinih i cca 100 jelenjih skokova i koraka doskakutali smo do apartmana i još se i zabavili.
uglavnom sam blesavija od svog djeteta pa se uvijek nesto nadje za zabavu...
on je vec peti tjedan na moru i danas je prvi put rekao da se zazelio kvarta i da hoce doma.
na spomen vrtica odmah pocne plakati i gubim ideje kako ga tamo odvesti bez suza.
nadstojnik zgrade je staklar (kojem se jako sviđa moja mama) koji ima zlatne ruke i za ostale stvari pa mi uvijek pomaže, tako da ne brinem.Citiraj:
sunce prvotno napisa
ma i ne razmišljam o tome. ne koštaju ta stakla cijelo bogatstvo, nego me smeta ova tuga koja me obuzela.
pretpostavljam da ona ipak ima više veze s franovim izbivanjem iz kuće nego sa rasutim staklom.
A jel se on zali na Krku?
Vjerujem da mu je lijepo.
Dodjes mu svaki vikend, a ionako bi radila da je u ZG pa bi bio u vrticu.
Pinocchio, čestitam ti i ovdje! :love: Brzo javljaj ime, nestrpljivi smo!
Tweety :love: , razumljivo je da si se ražalostila s malim mišem koji je daleko i olujom koja je ostavila tako ružne tragove u vašem gnijezdu. Nadam se da ćeš se sutra probuditi vedra i vesela. :*
Sunce, ne znam što bih ti rekla u vezi vrtića - možda je najbolje da mu sad kad ste na moru ni ne pričaš o njemu? Pusti malca da uživa.
Spooky, ima li kakvih novosti iz kozograda? :*
Fiona je ušla u filozofsko-pregovaračku fazu. Da ju pošaljemo u Bruxelles, vjerojatno bi Hrvatska za dva tjedna ušla u EU kao ravnopravna članica. Mala je fakat opasna pregovaračica. :mrgreen:
Pinocchio, čestitam još jednom. :heart: :love:
Tweety, baš te snašlo. :(
Spooky, sanja ti je napisala sve potrbno što se tiče kozica, samo pripazi kada kupuješ lavandino ulje - ja sam kupila Biofarm (jer su mi to preporučili u ljekarni, iako sam im rekla za šta mi treba) i ono se nije pokazalo dobro. Frendica mi je kasnije rekla da sam trebala kupiti Aromaru, da je to čisto lavandino ulje. Nadam se da će vas vrijeme poslužiti. Pusa Pii. :heart:
Pinocchio :love:
Tweety :taps:
Spooky,cure su ti rekle zalavandino ulje ja ću samo još dodati kupku od zoenih pahuljica,ona je stavrno više nego odlična:taps:
Ah, cure, ja sam u velikom bedu zbog tih kozica.
Pia se super i samo tu i tamo krene svrbit pa ju opemenem. Kupila sam kremicu Uriage koja super umiruje svrbež. Lavandu se nekak ne usudim stavljati.
Mene sad muči hoće li ih i Dora dobiti, a na kraju krajeva, mogla bi ih i ja dobit jer sam saznala da sam trebala primiti drugu dozu cjepiva 6 tjedana nakon prve doze, a meni to nije znala moja doktorica reči....ah, ode naše more i uživanje na GO.
Katastrofa...
Jučer mi je mama rekla da će tata i ona prodati kuću u kojoj sada žive. Kuću u kojoj sam odrasla. :cry: U velikim su dugovima, kuća je velika i treba puno novaca za održavanje. MM i ja nismo u mogućnosti da im pomognemo, a niti moje sestre.
Jedino pametno riješenje je da tu kuću prodaju i kupe manju...ah, :cry:
spooky, baš mi je žao - i zbog GO i zbog kuće.
Sigurno ni tvojima nije lako kada su se odlučili na takav korak. Sigurno će im biti lakše kada se riješe dugova :*
Spooky, jako mi je žao zbog svega. :taps:
Možeš li ikako dogovoriti odustajanje od godišnjeg i prebaciti ga koji tjedan kasnije? Na moru zna biti lijepo još dugo u devet, pa čak i deseti mjesec, a možete otići i negdje drugdje, glavno da se malo maknete iz svakodnevice i odmorite se.
Uriage krema je dobra, ali lavandino ulje je još bolje. I da, Pčelica ti je dobro rekla u vezi proizvođača (ja sam skroz zaboravila :oops: ).
Držim fige da sve krene na bolje, posve te kužim za kuću.
Cure, tako ste drage :love:
Tako je lijepo družiti se s vama ovdje. Baš ste mi ko jedna obitelj.
Što se tiće kuće, malo mi je i laknulo jer ako se to sve sredi , konačno će moji roditelji moći živjeti opušteno.
Znam da će mi biti veliki bed kada budem vidjela da netko drugi živi u kući, ali prebrodit ćemo mi to...
:(
uf, koliko ste natrkeljale - sve mi se pomiješalo pa ću samo svima poslati veliki :love: i još jedan specijalni :D za pčelicu-buduću bumbaricu!
mi smo se nauživali, dječarac plivao samo s jednim kolutićem a pravo proplivavanje smo ipak ostavili za iduće ljeto - tehnika mu je grozna, stil "utapajući psić" jer nije htio vježbati. bio je prezauzet vaterpolom, skakanjem, plivanjem do bove i kojekakvim ludorijama s tatom.
njojzo, ako me čitaš - podići ću fotke, časna riječ!
neka ste se vi nama vratili!
vikend koji smo dogovorili za viđanje ja sam provel ležići u mraku, koje bi prekinula samo odlaskom na hitnu po novu dozu u guzu. jakooo mi je žao da se nismo polovili, ali možda ukrademo koji vikend u devetom. što kažeš?
inače, zaboravila sam se hvalisati kako sam bila u posjeti kod pinokijice i bezimene ljepotice. :heart:
Cure su prekrasne!Pinokijica toliko zrači nekom posebnom energijom, da mi je došlo da rasprostrem dekicu u njihovoj sobi i čavrljam s njom do dugo u noć.
Ima posebno jaku priču sa poroda i jedva čekam da nam ju složi. Ja bi je doslovno mogla slušati satima kako priča jedno te isto, jer sa svakom rečenicom priča biva sve ljepša i ljepša.
A mala mišica.Tako slatko i zadovoljno siše, pa se proteže, pa kakinja.....ma preslatko.
:heart: :heart: :heart: :heart:
ja se još libim nazvati a ti ih već vižitavala :lol:
skužila sam da nešto nije ok kad si bila cijeli dan isključena, nisam znala da je bilo tako gadno :(
ja sam skupila hrabrosti nazvati predvečer prvi dan, i tako pred kraj razgovora kažem ja pinokijici da ako joj bilo što treba da mi slobodno javi, jer je fran ostao na krku i nije mi problem doći do nje, a ona mi kaže da je posjetim.ej, mojoj sreći nije bilo kraja, bila sam ovako :DCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
I znaš što, od silnog uzbuđenja...nisam ženi ništa odnijela, pa ni malo vode/soka/voća. Sad mi je toliko neugodno da se pred samom sobom crvenim. P je rekla da joj ne treba ništa i ja sam to i donijela :oops: , fakat ne vjerujem da sam bila toliko dummy :evil:
tweetice, hvala za informacije iz prve ruke.
Jedva čekam da se pinokijica javi. :heart:
Ajvice, već sam se pitala što je s tobom. :heart:
spooky, drago mi je da ti je barem malo lakše. :*
citiram s jednog drugog topica:
Citiraj:
Podižem ovu temu jer se hvatam i za najmanju slamku u nadi da ćemo ipak na more....
Pia je prije 5 dana dobila kozice. Hvala Bogu dosta dobro ih podnosi i izgleda da već lagano prolaze.
Mene je sada strah da Dora ne dobij kozice za kojih tjedan dva, a postoji mogućnost da ih i ja pokupim...
Dora mi je prije cca 3 tj. imala nekakve bijele prištiće po usnicama s unutarnje strane. Izgledali su kao afte, ali nisam primjetila da je bole. Normalno je jela. Bila je samo malo cendrava nekih par dana, a jedan dan je imala temp 37,2.
Nisam je vodila dr. jer se stanje samo od sebe popravilo.
Primjetila sam samo da je počela kašljucati, ali bez ikakvog razloga jer joj uopće nije curio nosić. Kašalj je bio mokar i sluzav, ali ne toliko jak i zabrinjavajući.
Meni je sada prošlo kroz glavu da je možda i imala neki prištić na trbuščiću koji bi mogao ličiti na kozicu.
Kaj mislite , jel moguće da je Dora ustvari prije tri tjedna prebolila neki lagani oblik vodenih kozica i ustvari ih ona prenesla Piji?
hm...svašta je moguće, pa i to da je nikad vidljivo ne uhvate, kao npr. mammu san.
ja ti u svakom slučaju želim da odete na zasluženi godišnji :heart:
i da, ne budi tužna zbog kuće. neka te veseli da će još netko u njoj doživjeti lijepe trenutke, kao što ste vi. Ako je ona postala prevelika za tvoje roditelje, biti će im veliko olakšanje kada srede to pitanje. Najvažnije je da su oni zdravi, veseli i zadovoljni, jel tako? :heart:
a zamisli da si joj se pojavila na vratima sa flašom jane i lubenicom :lol:Citiraj:
tweety prvotno napisa
ako je pinokijica željna društva, nema mi druge nego da joj se najavim čim prije! :D
dakle, jeste li znale da trudnice imaju natprirodne moći? tek što se pčelica zapitala što je sa mnom, pokvarila mi je internet i poslala me u importanne da je sretnem baš na povratku iz petrove. i tako sam povratak na posao započela kavicom i ugodnim ćakulanjem. :)
spooky, za vas hrpa ~~~~~~~~~~~~!
baš mi je drago što smo uspjele popiti kavicu. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Vidim da je i internet proradio! ;)
Tweetici sam jutros skoro pjevala pod prozorom, ali nekako mislim da bi joj 6.30. bilo prerano. 8)
radi na momente :(
u 6:30 možeš pjevati meni pod prozorom... u duetu s andrejem :roll:
Za tebe znam., kao i da ti ne smijem pjevati iza 21. 8)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
di je onaj :gaah: smajlić!!!!?????????????Citiraj:
pcelica prvotno napisa
U 6:15 sam se probudila i žudila za kavom, ali sam jadna zaključila da mi je se ne da piti sama!Baš bi mi dobro došla i baš u to vrijeme
:gaah:
Drugi put te zovem. 8)
O B A V E Z N O !Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Fran i ja smo ranoranioci i budni smo već u 6
Hej, koliko ste toga napisale!
Tweetica, baš si nam lijepe vijesti donijela od Pinocchijice, jedva čekam da nam se javi.
Ajvica, dobrodošli natrag!
Spooky, kako ste danas? Nemam ti pojma u vezi ovog što pitaš i mislim da ti je jedini način da saznaš (a da ne čekaš tih par tjedana inkubacije) da napraviš onaj test koji je radila mamma san, no čini mi se da je i ona dosta dugo čekala rezultate (?).
Inače, nemaju samo trudnice natprirodne sposobnosti, nego i djeca. Neki dan sam pričala Fioni da je Lada dobila malu seku, a Fiona mi je lijepo objasnila da je to beba kao naša Flora, ali puno manja, jer naša Flora već hoda i zna malo pričati, a Ladina još ne zna ništa od toga i trajat će dugo dok ne naraste...
...i sad dolazi vidovnjački dio...
...dijete me lijepo pita "a kad će Nika dobiti svoju bebu?" :mrgreen: :lol:
(A nisam ni spomenula da je Pčelica trudna, nemam pojma kako se sjetila baš Nike.)
hi, :)
Pia je super. Još se par kozica nije posušilo. Danas uopće nisam mazala jer nije bilo potrebe.Pia je sretna i vesela kao i inače ,a kozice su joj baš fora. Umire od smijeha kad se pogleda u ogledalo...
Dora nema nikakvih znakova, a ja stalno gledam trbuščić, leđa, kosu , vrat :lol: - dijete misli da sam luda
Ako se ništa ne izjalovi, idemo na more za 2 tj. ah, ali sve je to mooožda...
Spookica, odlične vijesti! Nadam se da će Pia što prije skroz ozdraviti, da su one Dorine točkice fakat bile kozice i da ćete zapaliti na more po planu.
Ja sam vam zaboravila napisati našu sinoćnju storiju, pa ću ju kopirati s Florinog topica.
Moram vam nešto napisati - znate kako su moje curke sinoć zaspale? Svaka u svom krevetiću u istoj sobi! :heart:
Naime, bile su umorne od igranja u parku (proveli smo veći dio popodneva i večeri u Maksiću), pa su nakon kupanja i večere za vrijeme zajedničkog spremanja igračaka jednostavno legle u krevet, najprije Fiona (a to se događa izuzetno rijetko :lol: ), zatim Flora odmah do nje i pokrile su se navlakom za pokrivače (sad kad je toplo pokrivamo ih samo navlakom). Samo su im glavice virile van, bile su preslatke. No, Flora ipak nije htjela zaspati bez cice, pa sam zajedno s njom legla na susjedni krevetić (koji tu stoji kao skladište za igračke), Floru sam stavila na cicu, Fioni pružila ruku i zaspale su za petnaestak minuta.
Naravno, Flora se probudila malo iza ponoći, pa smo ju prebacili u naš krevet i prištekali na cicu, no do tada su spavale zajedno. Koji preslatki prizor! :heart:
Čuj, Sanja, daj pitaj Fionu jel bi došla malo u Martićevu coprati :mrgreen:
Nema beda. :* 8)Citiraj:
tweety prvotno napisa
tviti, to ti priželjkuješ ili ????
eto i mi smo se vratili......
ja sam malkice bolje sa živcima, a bome i sa snom...
Irma je postala prava curkica, sve bebuljasto je nestalo, i sad neznam dal' da budem ponosna ili da cmoljim.
Već joj fali vrtić (ne radi preko ljeta) i stalno spominje frendove iz grupe.
Njušim izražene glumačke sposobnosti, u stanju se ufurati u tugu ili veselje samo tako, npr. jučer sam joj pokazivala slike našeg vjenčanja, pričali smo o tome ne moru jer je opčinjena vjenčanjima, dugim haljinama i princezama. Kad je vidjela sliku sva se zabezeknula jer imam nešto dužu kosu i to je jel'te bio problem...
i krene Irma:"mamic, mamice, kakvu to kosu imaš, ja ću uzeti škare i odrezati ti kosu, a gdje sam ja, a joj jadna ja, gdje sam..... šmrc, skvik.....jel'da mamice ću slijedeći put uzeti škare i odrezati ti kosu.....
prenemaganje je trajalo dobrih pol sata, pa je onda došla k sebi i pokazivala slike po susjedstvu, ponosna...
MM misli da to nije baš normalno, a ja sam grcala od smijeha
Kad se vi Martićevke i ostale družite?
Zapišite i mene na jednu kavicu!
Bok ZPDići :* ! A. i ja smo još na moru (do 23.8), već mi je dosta i sunca i mora i vrućina i onih 300 i nešto skalina od plaže do doma...jedino kad se sjetim u kakav višemjesečni, da ne kažem višegodišnji :mrgreen: žrvanj upadam po povratku - nastojim još malo uživati (nekako bih najradije zaspala i probudila se prije Božića 8) ).
Nadam se nekom parkovnom viđenju kakvog rujanskog vikenda, A. je oduševljena što je Lada dobila seku, hoće i ona drugima pokazat svoju :mrgreen: . Tko vidi Pinokijicu, molim proslijediti veliki poljubac!
Spooky, nadam se da će koze što bezbolnije proći...a zbog kuće mi je baš :( .
:lol:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Kada malo bolje razmisliš, Fiona je samo logično razmišljala: ona ima sestru, Lada ima sestru, Ančica će dobiti sestru, samo još Nika od curica koje poznaje nema sestru/brata.
Sad sam skužia da su samo mame koje imaju curice odlučile imati još jedno. Nijedna mama koja ima sinčeka nije krenula u akciju.
Osim Cvrčkice, ali ona je valjda iznimka koja potvrđuje pravilo. :heart:
Ajmo cure, akcija. :mrgreen:
Čoksa, sljedeće odbrojavanje je tvoje. :heart:
Sanja, mi smo curama kupili krevete koji se mogu složiti na kat i biti posebno. Trebali su danas stići, ali valjda će doći sutra.
Jedva čekam da ih složimo u Pijinu sobu. Mislim da će zasada biti posebno, a ne na kat jer mi se Pia još čini premala da spava tak visoko.
Sada ćemo probati Doru ( naglasak na probati ) staviti spavati s Pijom u sobi. Uspavat ću je kao i inače ( s cicom ), ali na njezinom krevetu i onda se polako iskrasti iz sobe van.
ha,ha,ha živi bili pa vidjeli....
:D a mislile ste da nećemo tako skoro.
danas se cijeli dan suzdržavam da se ne ulogiram na štetu malog i velikog sisavca, ali sam ipak pričekala da barem jedan sisavac ode spavati.
sve vas pozivam i čekam da se što prije kolektivno nacrtate kod nas :D
tweety, još da smo imale mini bar, a da ti nisi žurila autosjedaličarkama, bio bi to tulum do jutra. baš nam je dobro krenulo...jako sam bila sretna što si potegnula do vž-a :heart:
priča (esej) uslijedit će ovih dana, a do tad puno pusa od svih pinokijića.
ibtw, imamo i novi potpis :)
znaš što? kako smo krenule ja bi se sklupčala na onoj stolici i kao u najboljim studentskim danima, umjesto da učim, pričala sa prijateljicom do kasno u noć.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
Ja nisam mogla vjerovati kad si rekla da želiš društvo, bila sam tako presretna. jedino mi je žao što sam pola sata tražila rodilište (i to kad sam već bila na tri minute od vas).
nadam se da si pročitala kako se još sramim što ti nisam baš ništa donijela. može me opravdati jedino uzbuđenje što ću vas dvije princeze vidjeti već drugi dan od kad ste se upoznale, i što nisam mogla dočekati da čujem priču o prekrasnom VBAC-u. ma joj sad si tu tražim opravdanje,ali iskupiti ću se.
puse prinčipesama :heart:
moramo preičekati ekipu koja se još brčka. mislim da nam nikad ne bi oprostile babinjanje bez njih.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
ili....ili da se podijelimo u dvije ekipe?
Ajmo žene!Citiraj:
mara prvotno napisa
Kad i gdje?
1.Mara ( potomčice ?)
2.Tweety (bez F.)
.........
Neka netko drugi odredi dan i uru, a mjesto ćemo odrediti prema tome hoće li maloljetnici biti prisutni ili ne, i koliko će ih biti.
Ajmo navalite
ma toliko ćemo se strpiti...ili da ona koja zadnja uleti za kaznu bedina dječurliju u obližnjem parku dok mi ispijamo koktele :lol:
tweety, ne kompliciraj, ja sam ti jedna užasno jednostavna ženska iako možda ostavljam drugačiji dojam 8)
može kava negdje drugi tjedan da bar počnem sjediti na jednom guzu ? :mrgreen:
1.Mara ( potomčice ?)
2.Tweety (bez F.)
3. pinocchio (mali sisavac atačiran, a za velikog nisam sigurna)