sjećaš li se pošto je kvadrat tih velikih mozaik ploča?
Printable View
sjećaš li se pošto je kvadrat tih velikih mozaik ploča?
mozaik idu po komadu
skupe su bile, ali ne znam sad koliko
ove jednobojne zelene i narančaste su bile čini mi se 220 kn po kvadratu
zapravo, pretpostavljam da se one prodaju kao dekori, po komadu?
ah, istovremeno :*
da...
hebiga, ja sada radim ljudima kupaonicu gdje sve zajedno ne smije koštati više od 7000 kuna: kada, umivaonik, školjka, kotlić, zidovi (stari se ruše), pipe, pločice i vrata.
ali, može se...
U Ferotermu je do 1. 9. ljetno sniženje 20% na sve, pa probaj tamo proći jeftino.
Nego - nitko mi nije odgovorio - kakve fuge predlažete za tamno sivo / bijelu kombinaciju pločica (trebam li dvije različite vrste fuga za tamni pod i svijetle zidove?)
sve smo već nabavili, hvala.
i termocommerce ima 25% popusta: odličnu kadu sa sifonima za cca 800 kuna :D
je li zid ili pod?
ako je zid - bijele
ako je pod - manhattan :mrgreen:
da, dvije različite vrste fuga
E hvala, ima još samo jedna caka: po zidu će ići jedan ukrasni stup tamnih pločica sa svjetlo sivim velikim cvjetovima, inače boja pločica ista kao na podu. Dva reda pločica, vertikala. Što s tim fugama? Sve okolo su te bijele pločice i bijele fuge.
sve bijelo
Hvala Apri. Baš su me te fuge mučile.
Mene iskreno čudi koliko ljudi idu na te fuge. Ja iskreno MRZIM fuge! Mrzim, mrzim iz dna duše! I jedino što znam za svoju kupaonicu i kuhinju (a sređivanje istih mi se munjevito približava) je da ću staviti pločice bez fuga! Drugo mi je sve svejedno zasad :mrgreen:
rado bismo svi mi tako, ali pločice koje su tako kalibrirane da ne trebaju fuge - koštaju!
PUNO koštaju!
JAKO PUNO koštaju!
Gledala sam još prije (dok nismo bili ni blizu sređivanja kupaonice, znači da nisam dovoljno ni obraćala pažnju), ali uvijek bi mi u oko upale neke od takvih pločica koje su na sniženju. I moj brat je sve pločice u stanu radio bez fuga i isto ih je kupio na sniženju, Vjerojatno se da naći nešta prihvatljivo.
Meni fuge idu na živce još od vremena kad nisam ni znala da postoje pločice koje se mogu stavljati bez fuga. Jer mi je koma to čistiti (imam psa u kući pa svi znaju kako fuge s vremenom izgledaju). Još sam u starom stanu imala neke svijetle fuge i svaki put sam ih morala ribati sa onom malom četkicom. Koma! Mislim da bih dala i zadnju lipu samo da to više ne moram :mrgreen: U novom stanu sam bila pametnija pa sam svagdje gdje imam pločice stavila linoleum :mrgreen: Nije ni malo lijepo riješenje, ali mi je praktično :mrgreen:
Ponavljam pitanje u nadi da će ga sada netko i doživjeti...Citiraj:
Ora prvotno napisa
Ima li netko iskustva s ovim panelima - Respatex, jeste li to ikad vidjeli uzivo?
Zvuci dobro, nema fuga ;)
Kupili za na zid bijele fuge, a za pod bež(bahama se zovu), apri, hvala još jednom za pomoć :*
ne treba izolacija (ne znam nikoga da je stavljao)Citiraj:
Ora prvotno napisa
ja moram ovo napisati, iako sam već dosadna svima, a najviše MMu :mrgreen:
dakle one moje fuge što su mi na žutim pretamne, još ih je jedno stručno žensko oko vidjelo i reklo da izgleda kao da nisu iste na svim zidovima :/
nije valjda da mi se desila loša pošiljka pa da su iz različitih vreća različite. ili ih je majstor različito zamješao :shock:
lutonjica , boje u kupaonicama su ti uistinu prelijepe. Ova zelena me oduševila. Odmah sam ju zamislila u svom malom wc-u. Savršeno bi izgledalo.
Jučer sam čim smo došli s mora uhvatila mm-a da vidi, ali njemu se ne sviđa zelena boja :/ . Budući da će to biti njegova kupaonica :mrgreen: , mora mu se sviđati boja, jelte. Sad smo dogovorno na nešto s crvenim. Ja hoću da ta mala kupaonica bude neke žive boje. Da bude vesela.
Ona je skroz mala, 1,5m2. WC ravno kad uđeš i desno umivaonik. Stavit ćemo ugradbeni wc kotlić i iznad ormariće. Tako da planiramo staviti pločice samo na dio iza wc-a i oko umivaonika. Ostalo bojamo zid bojom.
Što bi bilo dobro s crvenim a da paše u malu kupaonicu?
Za veliku kupaonicu ćemo svakako staviti mozaik u kadu, onaj skroz sitni. I ovaj lutonjičin mi je super, ali mislim da nam bolje ide skroz mali.
Još jedno pitanje: da li se može wc premjestiti na zid pokraj postojećeg, kako s vertikalom? Jel' to ključna stvar? Ako ne može, onda će nam wc i bide biti nasuprot ulaznih vrata što mi je malo bez veze. :/
evo naseg kupatila nedavno zavrsenog :D
jako sam zadovoljna, mm je radio sve,
moj tata je radio cevi.
ideje su moje, i rucni radovi, prozor, korpa, zavesica.
http://i18.photobucket.com/albums/b1...vokupatilo.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b1...gledsvrata.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b108/djuma/lavabo.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b1...otuskabine.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b108/djuma/prozor.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b108/djuma/hamper.jpg
Dekupaž si sjajno izvela 8) ! Kako si samo uspjela naći salvete s motivima u nijansama boja pločica?! :shock:Citiraj:
djuma prvotno napisa
:mrgreen:
to su motivi iseceni sa tkanine za zavesicu,
one ispod lavaboa!
Evo moje "ženske" kupaonice u kojoj uživam već drugu godinu i još uvijek mi nije dosadila..
http://public.fotki.com/lavica/stan/kupaonica/ :bye:
djuma, lavica, kuponice su vam skroz slatke i neobične. Svaka na svoj način. :)
Lavice, prekrasna je! No, kako se muški dio obitelji pomirio s pink kupaonicom?
Pa jedan je pretpostavljam, nema se vjerojatno snage buniti od njih 3. :mrgreen:Citiraj:
Dream prvotno napisa
pardon, 4. :lol:
Eto odgovora :mrgreen:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Ha ništa,čita sportske okružen cvjetićima,a i pogled na svijet mu je ružičast 8)
Mi imamo dvije kupaonice. Za gornju je MM birao pločice i te su crvenkasto roze. Za donju sam ja birala pločice i te su tamnoplave. Ja ne volim rozu boju. MM ne voli plavu. Što to govori o nama :mrgreen: .Citiraj:
Dream prvotno napisa
čini mi se da lutonjica i ja imamo iste pločice :/ , ja imam iste narančaste u kuhinji, a u kupaonici žute s bež, isti je mislim proizvođač koliko mogu vidjeti sa slika.Ok su za održavanje, nisu presavršene jer ih tu i tamo morate uglancati, al obzirom da kod nas to mm radi nije problem :lol:
Hajde da ovdje pitam da ne otvaram novu temu.
MM kaže da ove pločice što se postavljaju bez fuga ne zna baš svaki majstor postaviti (pogotovo ne kvalitetno). Apri bi mi mogla reći je li MM u pravu ili nije?
I ako imate kojeg dobrog, pouzdanog, a ne preskupog majstora koji zna postaviti takve pločice, molim vas preporuke na PP! :*
Drage forumašice...
Pod HITNO trebam dobrog KERAMIČARA!
Našla sam jednog koji je super, ali računa apsurdno previše...
Molila bih vas preporuke na pp.
ima li tko saznanja gdje se mogu kupiti vanserijske tuš kabine..
i po kojoj cijeni jer bi nama trebala 70x100
čeznem za tim da maknemo kadu..
:/
prelijepa je :heart:Citiraj:
lavica prvotno napisa
Ora, daj pliz ako si dobila koju preporuku za keramičara, proslijedi mi jer ja još nemam ništa :( A radovi se bliže....
Evo konačno naše novo kupatilo. Kako sam več pisala, "veliko" je 1,20x2,20. Mi smo jako, jako zadovoljni, ali da bi se to potpuno razumjelo trebalo bi vidjeti slike prije, a to nemamo...
eto mene i na kupaonama...
i to nas čeka.
sve vaše su mi preslatke, svaka na svoj način.
kako vam se čini moja ( možda luda ) ideja da jedna kupaona bude zeleno siva?
ili kao druga opcija - ljubičasto siva?
Imam ja sivo - lila. Dobra kombinacija.
marta,
koje boje su vam fuge?
bijele na zidu na kojem su dijelom bijele, a dijelom lila plocice. ima i jedan stupac šarenog dekora. podne pločice su tamnije sive s antracit fugom.
Koja boja pločica je zahvalna za pod kupaonice?
Nije problem ako se vidi prljavština, ali me smeta da se vidi svaka dlaka.
Ja bi na zid pistacia zelene i bijele. Da li bi uz to mogle nekve smeđe na pod?