Stvarno pretjeraše. Prošli mjesec 18-tog, čini mi, se a sada...
Printable View
Stvarno pretjeraše. Prošli mjesec 18-tog, čini mi, se a sada...
I ja sam razočarano gledala stanje na računu prije :(
Pitanjce: jel moram šta predavati kad prelazim sa bolovanja na porodiljski? Na bolovanju sam bila do 12.02., a sada sam na porodiljskom. Osim doznake za tih 12 dana jel nosim još nešto?
Citiraj:
Pliska prvotno napisa
doktor opce ti otvori porodilji dopust i da ti doznake za tih 6.mjeseci,i to nosis na hzzo
nemam naknade za prvi mjesec jer mi je pisan godišnji od prošle godine, pa sam dobila plaču, al još nije sjela ta naknada za dvanaesti mjesec...al mora sjest, po meni.. :/Citiraj:
Marijica prvotno napisa
naknada za komplikacije je sjela u pbz-u :)
:dancingfever:Citiraj:
bibita prvotno napisa
Hvala filip :*
Sjela i u RBA :D Sada sam provjerila :D
e.onda mora da je i u erste.nemogu provjeriti od kuce.ja vec mislila da ce u ponedjeljak.
Sjela u pobi javili mi prije 2-3 sata :mrgreen:
meni u splitskoj još nije a inače uvijek sve prvo sjedne u splitskoj banci.
Več ludim...ima li itko kome možda je
Sjela naknada u Hypo. (s jučerašnjim datumom) :)
I u ZABI :D
;)Citiraj:
bibita prvotno napisa
milla jel sjela dupla za 12. i 1.?
cure mozda ovaj mjesec bude ranije.uskrs je
:mrgreen: to je sve kaj mogu reči
jel ima kaj??
Ja se nadam danas!
:P
isčekujem pordiljnu, zna li tko?
ima kaj?? :?
ima kaj?? :?
jos nis nigdje ocito...
sutra je najranije da ocekujem isplatu...s obzirom da je Uskrs, mozda ju isplate prije 25og
sjela porodiljna u rba....
samo me zanima kako nisam dobila punu placu a cijeli drugi sam na porodiljnom dopustu... :? :? :?
ako je stigao porodiljni možemo li se veseliti komplikacijama prije uskrsa, npr. u petak 21.
Meni nije još ništa sjelo u rba :? čekam porodiljnu :?
yu-hu
visina ovisi o broju radnih dana, a drugi mjesec ih ima manje. znači prosječni iznos po satu x 8 x broj radnih dana u mjesecu.Citiraj:
filip prvotno napisa
I ja dobila 500 kn manje nego prošli mjesec i ostala :shock:Citiraj:
filip prvotno napisa
Pretpostavljam zbog manjeg broja radnih dana...bezveze :(
je,ja sam mislila da cu sada dobivati svoju placu kad ono sipak...
nazalost da, naknada varira zbog toga sto se racuna prema satnici, dok je placa ista svaki mjesec bez obzira na broj radnih dana zj. radnih sati
zato i izracunavaju satnicu na ER-1 obrascu...
jeste li vidjele ovo?
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=58740
da se pripremite...nadam se da je netko pogrijesio i da je ipak delimitirana naknada do 6 mj. djetetova zivota a ne prvih 180 dana porodiljnog... :?
ja danas nosim doznaku na hzzo i meni je dr radila doznaku tako da do 6 mj djetetovog života dobijam svoju plaću. kaže do sada se nisu bunili.
ja sam joj objasnila sta kazu tu na rodi ona kaže da to neide tako.vidjet cemo javim vam.
Ne kužim te.Citiraj:
vlatka5 prvotno napisa
I ja dobijam svoju plaću.
Što kažu tu na Rodi? Nisam skužila na što se odnosi tvoj komentar.
saska7, mislim da ovo nije točno, kao što sam i tamo na topicu napisala. Molim neku od administratorica na pravnim pitanjima da to provjeri ili pojasni.Citiraj:
saska7 prvotno napisa
delimitirana porodiljna naknada je za prvih 6 mjeseci porodiljnog dopusta, kako je bilo i prije s onih maks. 4500 kuna. TO u naravi nije bilo 6 mjeseci, već 6 mjeseci + 45 dana ili 6 mjeseci + 28 dana, ovisno od toga kad je porodiljni otvoren.
ali kažem, možda sam ja u krivu, nisam sto posto sigurna, jer nisam pisala propise, pa molim nekog upućenijeg da potvrdi. Nema smisla dizati paniku, a nismo sigurni.
i ja se nadam. tako je bilo receno, prvih 6mj djetetovog zivota ali kao sto mozes vidjeti na drugom topicu ocito neki neshvacaju to tako.... :/
voljela bi naravno da se to provjeri, al me osobno strah uopce pitati nesto takvo
i meni sjela naknada za 600 kn manje?! zar je moguće da to što je veljača imala 2 danja manje od siječnja dobijem za toliko manje? ne mogu vjerovati!!!!!
Ja misla da komplikacije i porodiljna dolaze istovremeno... A joj, ja cekam komplikacije... :cekam:
prošli mjesec je isplaćeno 21. pa će vjerovatno i ovaj...tj sutra, ipak je i Uskrs ovaj vikend pa će nam valjda dat za šunku i 10 jaja :mrgreen:Citiraj:
Tincha prvotno napisa
moguće ako ti je satnica cca 37,5 kn, odnosno ako si u prvom dobila 6900 a sad 6300.Citiraj:
Marca prvotno napisa