sanja, sretan rođendan! :love:
Printable View
sanja, sretan rođendan! :love:
Sanja :love: taj 6 na kvadrat je totalna fora !
nakon tog datuma samo se derem ja imam 6 na kvadrat godina ,nisam balavica, itd :mrgreen:
probaj, zabavno je.....
Sanja sretan rođendan!! :love:
Spooky, sretno na poslu i napiši nam prve dojmove!!! :)
curićke....ma moram vam napisati... TRUDNA SAM!! :D
prošli tjedan sam radila test, a danas vidjela ugnježđeni mrvuljak na UZV-u, i još ne mogu vjerovati.. :heart:
Citiraj:
anek prvotno napisa
Anek... :love: :heart: :* i ihaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D
sve znašCitiraj:
anek prvotno napisa
:raznjež::zasuz::zavriš od sreće:
ti dupla mamica, i videk braco :heart: :heart: :heart:
jes! jes-jes-jes! :D
čestitam na ljetnoj bebici!
vid i ja - 2 ovna, mario i bebica - 2 raka :)
kaže mario; uf, napokon stiže pojačanje, ovnići ga pregaziše... :mrgreen:
našem tati se nije posrećilo :lol:
Hvala na čestitkama! :love:
Maria, i meni se ova brojčica sviđa više od prethodne zato što u zbroju daje devetku, meni jako drag broj.
Anek, čestitam! :love: Što se to čeka... čekaj da izračunam... ljetna beba? Prekrasno!
Dok ja pošaljem post, vi ste već sve izračunale i napisale. :roll: :P
sanjić, sretan roćkas od :heart: :love:
Hvala! :*
Sanja, sretan rođendan :D
Anek :D :D :D , super, čestitam!
Sanjice, sretan....ma idem te nazvati :heart:
Sanja SRETAN RODENDAN!!!!!!!!!!
Anek PA TO JE PREKRASNO!!!!!!!!!!! :love: :love: :love:
Cure :*
anek :heart:
AAAAAA, JUPPPPPPIIIIIIIII!!!!! A N E K I !!!!!
Č E S T I T A M
Anek, a fakat prekrasna vijest!!!! :heart: :heart:
Kaj je Videk rekao???? Ima crtež :) ??
Citiraj:
sunce prvotno napisa
Aneeeeeeeeki :D Jupiiiiiiiiiiii, koje divne vijesti :heart:
javi nam vidove bisere na temu pojačanja :love:
sanja, jedna zakašnjela čestitka stiže i od mene :love: .
ajme, koliko trudnjača na jednom mjestu. sve mi nekako toplo oko srca.
ok...da se prebrojimo ...one koje (još) nisu trudnjače... :mrgreen:
Sunce, Maria, Tweety, ja....kog sam još fulala ?(one kandidatkinje za treći krug ne brojim :mrgreen: )
Jedva čekam da nam i vi netrudnjače postanete trbušaste
Mene je prošla ikakva želja za još jednim djetetom. Sad sam se ufurala u neki drugi film i baš mi ovako odgovara :mrgreen:
Moja Dora od danas ne nosi pelene :shock: . Bile su dvije nezgode, ali uglavnom sve obavi u kahlicu. Čaj je i popodne spavala u gaćama i nije se popiškila. Već jeddno mjesec dana traži sama piškit i kakati, ali pola je obavljala u kahlicu, a pola u pelenu...dogovorila sam se sa tetama u vrtiću da ćemo pokušati sa odvikavanjem kad mala ima volju :roll:
nadam se da ćemo biti uspješni
Anek, čestitam - jeeeeeeeeee! :heart:
Baš si me razveselila ovom viješću.
Sanja sretan rođendan. :*
Cvrčkice, nisam u toku - je li Lovro bio u bolnici?!
Puno pusa malom frendu. :love: :heart:
Spooky, sretno na novom poslu. :*
Hvala vam na čestitkama. :love:
Spooky, čestitke Dori! Svaka čast!
Nas dvije smo danas imale kulinarski dan, uža specijalnost deserti. :mrgreen:
cure, hvala na čestitkama, MM i ja smo tako happy.... :heart:
vidu još nismo rekli, jer bi se odmah izbrbljao bakama i dedama, a mi im planiramo reći slijedeći vikend na jednom obiteljskom ručku/roćkasu ;)
..ali on stalno govori da bi želio brata ili seku, tako da znam da će se razveseliti kad čuje da društvo stiže.
inače ja sam u totalno raspekmeženom trudničkom stanju; npr. danas za vrijeme ručka kažem MM-u da li može zamisliti da će vid grliti i ljubiti našu malu bebu..da je naša beba broj 1 narasla i da će biti "veliki brat" maloj bebi..i naravno suze ganutljivice počnu kapati u tanjur juhe, a cijela konverzacija se vodi na engleskom, da mali šef ne skuži o čemu pričamo :mrgreen:
vid je by the way oduševljen s kuhanjem; /ne znam da li to ima veze sa crtićem "ratatouille" koji smo gledali/kad ja kuham, a on je kod kuće - mora i on. odmah donosi stolac i pomaže mi miješati, miksati i sl., ili mu stavim njegov lonac u kojem on kuha SVOJE jelo /od ostataka oguljenog povrća, vode, začina../. voli sa mnom listati kuharice, voli jesti i isprobavati različita jela....ma mali je pravi gurman.
danas je sa mnom pravio juhu od bundeve i kolač, i poslije komentirao:"baš nam je dobro ispalo!" :heart:
anek, totalno si me sad rspekmezila
:heart:
spooky, dora je stvarno požurila :love: pametnica mala.
anek, i mi okrenemo na engleski kad ne želimo da nas lada skuži. iako, već je počela svima okolo pričati kako ona uči engleski pa se ne smijemo iznenaditi kada se jednog dana ubaci u naš razgovor.
malom gurmanu pusa :love:
Vama klinci dozvoljavaju da pričate na engleskom? Mi smo probali par puta, pa je svaki put bilo: a je l' to engleski? - a što si sad rekla? - a što je tata odgovorio? - a zašto ne pričate na huvatskom? - itd. :lol:
Inače, i Fiona obožava kuhati sa mnom, jedino što se ona popne i sjedne na radnu plohu (imamo fakat veliku). Danas smo zajedničkim snagama napravile mousse au chocolate i browniese.
Međutim, za razliku od Vida, Fiona (više) nije gurman. :/ Gotovo uopće neće probati (čak ni probati!) ništa od tih finih jela i ja sam već luda od toga. Ne znam od čega to dijete živi. Trudim se ne davati joj nikakve slatkiše i gluposti (ok, ponekad dobije, pogotovo kad je u fazi da fino jede), a budući da obroke koje pripremimo jede na pola, fakat ne znam čime napuni želučić. :/ U vrtiću isto prilično slabo jede, a jelovnik je (uz određene iznimke) prilično dobar.
Prije je voljela sve, nije se mogla zaustaviti kad smo imali bezmesne obroke, obožavala je kuhano povrće; otimala se za brokulu, korabu, cvjetaču, mrkvu, kelj, poriluk... A sad više ništa od svega toga! Priloge od povrća s gađenjem stavlja na kraj tanjura (ja joj obavezno nagrabim, pa što bude), salatu neće ni probati... Fakat me to bedira, jako. Imate li neki prijedlog kako da joj vratim ljubav prema finoj hrani?
Sanja, ako te to tješi i Pia je postala jaaaako izbirljiva. Ona ima faze kada samo jede prilog pa onda samo meso nekoliko dana ili samo po juhama. Salatu uglavnom prihvati, ali ima dana kada skoro niš ne jede. Ja pokušam s nuđenjem, ali uglavnom nisam uspješna.
Mislim da se ne trebamo sekirati jer su i to njihove faze.
Jedino što sam promjenila je to što sam im uvela vitamniski sirup. Pogotovo zbog vrtića i ovih prijelaznih razdoblja. Čini mi se da sirup djeluje jer su zadnju prehladu prebolile u hodu i bez ikakvih komplikacija.
i ja sam uzela vitaminski sirup jer je živio doslovno od zraka
Citiraj:
anek prvotno napisa
Wow, bas si me prijatno iznenadila :heart:
Cestitam :heart:
fakat smo usle u treci krug :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Il ono bi cetvrti :mrgreen:
Sanjic, sretan rodjendan :heart:
Bio, i vratio se. Bio je jako hrabar :heart: , a dalje će ti Cvrčka napisati.Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Anek, malom šefu on nas pod bor stiže pregača :love: .
Cure, kakvo je vaše mišljenje o vitaminskim sirupima.
Ja sam ih Franu (doduše neredovito, ali ipak) da vala prošlih godina. Sad mi se nekako čini da mu je imunitet puno bolji. Jede najčešće sve.Iznimke su pojedini dani kad zabrazdi.
I mislim si davati mu te vitamine u ime neznamnijačega, valjda preventivno ili ne :?
Za sad vidim da spooky i maria, daju.
Kako ćete vi ostali i zašto ćete tako?
super je kad hoce i srupe :lol:
ja svojima moram staviti u spicu da bi nekako uz vrisku progutali sirup :mrgreen:
Edita trenutno bolje jede nego Sami :shock:
Za nepovjerovat, jer je Sami uvijek bio izjelica, a ona :roll:
Mi smo Fioni prije davali sirup samo u sezoni gripe i prehlade, a sad, otkako neće jesti, dajemo joj svakodnevno. :/
Tweety, imaš pp. :*
Cure nikad nisam posebno ovdje javljala, ali ovaj vikend imamo pregled AS. Pa navratite, ako mislite da bi se na vašima imalo što za pritegnuti.
Posebno me zanima Sanjina Roemerica, za koju NJM kaže da je teška za montiranje.
i andrej zadnjih par vikenda brljavi po ručku. :/
sirupe mu nisam davala ali sad vidim da vrtićke beštije kreću u napad a on doji više nego simbolično... dosad radi dojenja uopće nisam brinula oko imuniteta, količine ovoga, onoga u prehrani... sad više nisam sigurna. sklonija sam uravnoteženoj prehrani, ali kad nemam uvid što i koliko točno jede... :/
Puno ti hvala za obavijest, Tweetačica :* , i ja bih rado razbila mm-ov mit o teškomontirljivoj Römerici. :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Hi!!!
Prvo, draga Sanja sretan ročkas (nikad nije valjda kasno!)!
Anek, super, super vijest :D !
Jedva čekam reakcije, komentare, slike i sl. mog genijalca Vida! :love:
Cvrčkica, Lovro super da je sve iza vas i da sad možete potpuno uživati u 'odbrojavanju' :heart: !
Što se tiče sirupa, mi smo popili vitamine za apetit još u devetom mj.
Tek sad jede malo bolje i popravio boju!
Da li je to došlo samo od sebe jer se polako privikao na vrtić ili je to tek sad reakcija na vitamine, ne znam!
Svima velika - :* !