Mi promašili Pfeifera, bio je u utorak u Vukasu, pa čekamo da nas pozovu za mjesec dana.
Mrena nam raste rapidno. Dioptrija nam je sa minus 0.5 prije mjesec dana otišla na plus 2.5 na tom oku, pa ćemo se pomoći naočalama, čekajući da nam se posreće 3 mjeseca bez upale pa da idemo u operaciju mrene. Čudno je da je mrena izazvala dalekovidnost, obično je minus u pitanju. Leća je "nabubrila" od mrene pa radi čuda.
Čitajući iskustvo Vmamy, ježim se od Vinogradske, zbilja ne mogu vjerovati kakvih sve ljudi ima.
Kako ste vi svi, kako je stanje?
MoMum, znate li vi uzrok? Znači, vi ste odustali od dr. Vuk.? Zašto baš Belgija?
Može li mi netko napisati kako to izgleda u Sloveniji, mislim na dane oko operacije, koliko često se vidi Pfeifera? Znači operacije nisu u kirurškom centru, nego u "Očesnoj klinici"? Priča li Pfeifer hrvatski? Kakve točno pretrage trebaju prije, krv, ekg..? Kad se skida povez s oka, jel nakon 24h, pa se onda počinje s intezivnim kapanjem? kud se ide na kontrole nakon operacije, tj boravka u bolnici? Da li su vam davali oralno kortikosteroide prije i poslije operacije? Kad se počinje s okluzijom, jel kad se prestane kapati?
Ajde please, pričajte ovdje, pozdrav svima..