Mellyca prvotno napisa
Neki dan ja u plodinama, i kad na onim policama di je obicno stoji istaknuta snizena roba, keksi paris 9, 49, crvena etiketa - na akciji. Bas par dana prije sam ih kupovala u konzumu i bili su preko 14 kn, tako da mi je ovo stvarno bilo povoljno, pa rekoh da ih uzmem. Dodjem na kasu, platim, i onako slucajno pogledam racun,iako nemam bas tu naviku, posto se mojoj mami cesto puta znalo desit da je nesto zeznu, kad ja ono na racunu keksi 13,99 :shock: ! Obratim se blagajnici koja mi je to naplatila, a ona ce da je ta cijena u kompjuteru i da se obratim na info pult. Odem tamo, i zalim se a ona ce da nije sigurno 9,49. Ja joj govorim da je, jer da inace ih ne bi uzela da nisam vidjela da su po toj cijeni, i ljepo je odvedem do police di stoje keksi. Dodjemo tamo i stvarno ljepo crveno pise AKCIJA i cijena od 9,49 kn! A ona ce mrtva hladna " Ma to je bila akcija, ali je prosla, samo nisu promijenili cijenu" ! Imali su vremena promijeniti cijenu u kompjuteru ali ne i maknuti sa police! Na kraju je rekla da ce mi bez problema vratiti novac ako ne zelim uzet proizvod. I naravno da sam im vratila te kekse, i ok - dobila sam novac nazad, samo sto sam na kraju morala opet cekati tamo dok mi to storniraju pa na novo blokiraju, cijelu proceduru, i na kraju izgubim jos nekih 10-15 min radi njihove nemarnosti! Za poludit!!!
I nije to jedini put da se tamo tako nesto desi. Jednom je mama kupovala jogurte koji su kao bili na akciji, isto je bila istaknuta cijena ispod njih, kad je dosla na kasu druga prica, i kad je odvela prodavacicu do frizidera da joj pokaze da je ne pravi budalom, na kraju je ispalo da je ta snizena cijena bila samo za one jogurte ciji je rok bio pri isteku, samo sto to nije nigdje bilo istaknuto!