Re: Treće dijete, da li ne?
Citiraj:
Phillis75 prvotno napisa
Drage moje forumašice.
Molim vas brzu pomoć. !!!
:cry:
Već duže vrijeme vas čitam a sada imam problem i molim da mi se brzo javite kako bi ga riješila (nemam mnogo vremena).
Naime imam 32 godine, dvoje djece (prvi godina i 10mjeseci, drugi devet mjeseci) i opet sam trudna.
Nisam od onih "koliko Bog da", ni cigančica. Inteligentna sam, obrazovana (VŠS i trenutno pišem mr), ambiciozna. Nisam ni pomišljana na više od dvoje djece dok ih nisam rodila. Čak i prije nego sam zatrudnila mislila sam da ostajem samo na dvoje. A sad kad sam vidjela dvije plave linije na štapiću samo razmišljam kako želim to dijete.
Plus toga MM ne želi ni pomisliti na treće dijete jer imamo mali stan (60m2), puno godina (on 38 ) i tanke živce. A ko ih nema?
Molim Vas da mi date savjet bilo kakav?
Voljela bi ćuti mišljenje majki troje djece da li se to može izvesti a da se ne upadne u tešku depresiju ili slično.
Nemogu pričati sa nikim svojim jer ako odem na odbacivanje ne želim da mi nitko zna.
Ja dolazim iz obitelji s troje djece ogranicenih primanja i prakticki samo majke u kuci jer je tata radio na terenu i prakticki ga nije bilo, a kad ga je bilo, pripremao je ispite. Do mojeg osmog rodendana zivjeli smo u stanu od neznam kolko kvadrata ali imao je jednu (dnevnu) sobu, malu kuhinju, malu kupaonu i mali hodnik. Mama je isto radila, s tim da se dizala prije zore da bi nas mogla otpehacit do vrtica, nije imala ves masinu pa je iskuhavala pelene u loncu, a auto smo kupili tek negdje kad sam ja krenula u skolu (ja sam najstarija). Mora da nam je bilo tijesno al ja se te tjesnoce, nit da nam je ista falilo, uopce ne sjecam. Ma uopce. Iz perspektive djeteta nista sto nam je trebalo (al istinski trebalo) a da bi nam obitelj s manje djece ili vecih financijskih mogucnosti mogla kao dati, nije nam falilo.
I svo troje smo skroz uspjesne odrasle osobe.
Nemam vremena citat sad sve postove pa neznam je li odluka pala ili ne, ali ja se nadam da je vasa beba ipak na putu da postane dio vase obitelji.
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje.