razumin teCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
trebalo mi je da zaboriavim .. i opet sam otvorila link uf
Printable View
razumin teCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
trebalo mi je da zaboriavim .. i opet sam otvorila link uf
Hvala, mamasch, tebi i svima ostalima također! :)Citiraj:
mamasch prvotno napisa
još 005 dana pa se čitamo opet 01.09. (uz malu pauzu nekoliko dana oko Gospe)!
Mikka, nekad "solo akcija" baš donese dašak tog tako potrebnog i željenog opuštanja (i taj "o" je isto tako važan kao onaj drugi "O") tako da ja ne bi nikako zanemario tu opciju kad ti se svi popnu na glavu i jedva dočekaš trenutak mira na kraju dana ...
A vi kaj se gurate u red kod Moovera i smišljate mito za NJŽ ... predložite grupnu akciju, možda pristanu ... ;)
Tatek nudiš se i ti za licitaciju? :lol:
Ne.Citiraj:
Ora prvotno napisa
Ja sam zadovoljan svojim stanjem ovakvim kakvo jest.
A šteta, već sam mislila ponuditi vratinu :lol:
ajmeeee :roll: , a ja taman kupila paštetu za gablec :zbljuv:
:lol: Dobar tek!!!!Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Eto, vratili se s g.o. u ovo sivilo :(
No slijedi izvještaj s g.o. :mrgreen:
Za ne povjerovat, ali sexa je bilo svakodnevno i po nekoliko puta, a nije izostalo niti O :D
Dragi se trudio i bilo nam je kao prije 16 god. dok smo još hodali :D Sve ne mogu vjerovati da mi se to događa :lol: Fino smo malo razgovarali, pa sam ga ja malo vodila, a onda je sve skontao i sada mi je super! :mrgreen: I ono najvažnije - vratili se s g.o. a i dalje mi je super :shock:
Da li je moguće da nam svakodnevni stres i umor tako jako djeluju na život? Očito je da je odgovor pozitivan, a mene sada mući kako održati ovakvo stanje što duže :?
maza imaš li djece? :mrgreen:
maza, imaš li djece? :mrgreen: :mrgreen:
Ako imaš, vjerojatno su već velika? :mrgreen:Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
ima :/
Sta ti je covjek...dok mu je dobro, odmah se opterecuje dokle ce trajati :mrgreen:Citiraj:
Da li je moguće da nam svakodnevni stres i umor tako jako djeluju na život? Očito je da je odgovor pozitivan, a mene sada mući kako održati ovakvo stanje što duže
Kako ga odrzati? sama si rekla....svakodnevnim malim razgovorima, sitnicama, svakodnevnim mazenjem, malo erotskim salama itd...
Mislim da je bitno razviti sposobnost da se osjecamo bliski s partnerom i u periodima kada erotske potrebe ne mozemo optimalno podmiriti (jacati svjest da ono sto zelimo i imamo i da to ne moramo dobiti istog trenutka da bismo bili ispunjeni). I naravno, sve ono sto je spomenula sweetmint...
Koliko su stara? :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Sto, mislis da je muci i klimakterij? :lol:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Kanga prvotno napisa
Maza - jako mi je drago zbog vas i samo tako nastavite. Sve je to samo htjenje.
gdje ste klince zatvorile tijekom keksanja ?
Veliki su - 12, 14 god. :mrgreen:
e pa lako je tako :mrgreen:Citiraj:
maza36 prvotno napisa
oni na plažu ,vi ključ u bravu i vozi miško
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
samo se ti nadaj, u nadi je spas 8)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
(i ja sam mislila - lako je s malima, puno spavaju, a ti vozi misko :lol: )
Pa, sada su dovoljno veliki da ti kažu kako im se ne da na plažu a zbog demokracije ih moraš uvažavat :lol:
Ma, problem je doma u ne imanju spavaće sobe. Spavamo u dnevnoj koja čak nema ni vrata pa smo na vjetrometini pubertetlija koji bauljaju noću do kuhinje koja nam je gotovo spojena sa d. b. pa onda malo do wc gdje juniorka opet prolazi maltene pored nas kad ide iz svoje sobe...
:roll: kad malo promislim pa ta djeca u stvari sve manje i manje spavaju :/
Još par godinica i biti će studenti koji će nadam se žuditi za svojim domom, a ja ću dati sve od sebe da im ga omogućim :mrgreen:
joj maza :lol:
a prije studija dolaze izlasci do kasno, zar nije sex najbolji nacin za ubit brigu kad ce se vratit? :P
aj se ti opusti dok očekuješ tinejdžera koji banči po kafićima i klubovima... :mrgreen:Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
Ja totalno zaboravila na ovo :lol:Citiraj:
maza36 prvotno napisa
:lol: zar netko može biti opušten dok ne zna što mu radi klinac :?
Moji još nisu počeli izlaziti, iako - eto malac se upisao u gimnaziju, pa me očito to vrlo skoro čeka, no ja već sada umirem od straha od: društva u koje će upasti, od huligana koji mlate sve pred sobom bez povoda, od droge, alkohola i inih stvari pa sve do spolnih boleština koje može negdje skupit :lol: Luda sam, znam :mrgreen: no tu nema pomoći :/
No jako sam happy :D jer sam sada na g.o. vidjela da je još moguće doživjeti O i da je samnom sve ok...
hm ne znam, ja mislim da nikakva briga dok su klinci vani ne moze pomoc - pomaze samo ono sta oni ponesu sa sobom u glavi kad izlaze vani. nisam ja to izmislila, moji starci su bili solidno opusteni... :mrgreen:
ali naravno da se moje misljenje ne vridi bas puno dok to ne iskusim na vlastitoj kozi :P a uostalom sam i OT pa se ispricavam :)
maza u svakom slucaju bas mi drago :)
U svezi glede g.o. nama je šator novo erotski nabijeno otkriće :love: sigurna sam da je prekrasna priroda i isključivanje iz civilizacije dodatno doprinijelo eksplozivnim užicima, no.... mmmmmmmmm... mljac i wooooe :heart:
Da, g.o. je ove godine baš nešto napaljujući!Citiraj:
cekana prvotno napisa
:mljac: :yes:
A i poslije g.o.-a zna biti zanimljivo.
E bio je i naš g.o napaljujuć, ali nažalost brzo je sve utihnulo - da ne kažem zamrlo :cry: i MM se vratio svom kompu.
Već stvarno imam osjećaj da me zamjenio s tom kutijom :/
Kod mene presahnulo.
:(
ja svog nisam vidla vise od 2 mjeseca, pa se sad nadam nekoj akciji kad se vidimo kroz koji dan :mrgreen:
Nisu li rekli da je žena s 37 na vrhuncu spolne moći :preskaceuze:
Ja imam još dvije godine fore učiti :mrgreen: :sing:
a da mu serviraš neku zanimljivu i personaliziranu pozadinu za desktop? :!: :joggler: :yes:Citiraj:
kahna prvotno napisa
Citiraj:
melange prvotno napisa
Bio bi to lijep pokušaj, ali ne pali niti da gola hodam oko njega. (probala sam i to)
Sve da i bude nešto, najgore od svega mi je kaj se poslije digne iz kreveta i ode natrag na komp. :(
Koda sam mu tu da .... i doviđenja :/ Nema niti volje više za tako nešto.
Osjećam se ko neko smeće kad to napravi, a napravi to svaki put.
:/ :love:Citiraj:
kahna prvotno napisa
možda će malo blesavo zazvučati, ali zna li on da te takvo ponašanje smeta? naravno da se svim muškarcima ne da poslije seksa maziti u krevetu sat vremena. ne da se ni svim ženama :mrgreen:
ali jesi li mu baš izravno rekla da te to smeta i da se osjećaš omalovaženom? i zašto je tako..?
pokušaj objasniti da jednostavno iza seksa želiš produljiti taj osjećaj povezanosti, pa ne morate ni ležati u krevetu. odite do kuhinje i popijte sok skupa ili tako nešto. malo još pričajte. pa onda svatko svojim putem.
on za komp, ti uzmi neku knjigu :mrgreen:
(a što uopće radi za kompom? ako je neka igrica :evil: )
a sta ti mislis, da ce nakon seksa ic radit?Citiraj:
melange prvotno napisa
ili je igrica ili je surfanje, mogu se kladit...
možda se od silne sreće što je dobio odma ide na neki forum pohvalitiCitiraj:
koryanshea prvotno napisa
(ispričavamsenacrnomhumoru :oops: )
mislila sam da je možda programer ili tako nešto,
ma, nema isprike za takvo ponašanje, ono je bio začuđeno retorički upit
kahna
ovo sto TM radi i ja uradim.Nevolim mazenje nakon sex-a ili ustanem na gemišt i za komp ili se okrenem i zaspem.
imate jedan ili dva kompa?
ustani prva i sjedi ti za komp i još natoči se čašu nečega(neznam sto voliš) i smjeskaj se pa makar i silom.
Kad on tebi pokvari gušt pokvari i ti njemu ,nekad dok neosjete na svojoj koži neshvataju