ma koje su to gaće?
ja nisam vidjela ništa što bi mi zapeo za oko.
ok mi je bilo prije 10 - 15 godina kad su mi se sviđale šarene bokserice, ali što sada ima?
Printable View
ma koje su to gaće?
ja nisam vidjela ništa što bi mi zapeo za oko.
ok mi je bilo prije 10 - 15 godina kad su mi se sviđale šarene bokserice, ali što sada ima?
ma nisu šarene bokserice nego uske sive, smeđe, bijele...bokserice i obične gaće, meni su super.Ni mm se ne buni:)Citiraj:
apricot prvotno napisa
inače, meni je za žene puno ljepša robica od Manga, Sisley ili NAFNAF.Ali je skuplja, i sve curice u istim komadima robe :roll: Tako da je na kraju xnation,Zara i Hm okej od povoljnijih.
ovakve, ali u boji?
http://www.sfilate.it/img/julipet.jpg
kakva je kvaliteta?
mi takve kupujemo u Intimissimi...
slične,imaju i bijele, ne samo u boji.
Apri, "Krešo" sve gaće ima iz HM-a. Izbor je super: jednobojne, prugaste, u par kombinacija boja. Točno ovaj stil kao s tvoje slike.
Meni se čini da dugo traju.
A i moj je veš 99% HM.
Sad baš da su jako povoljne i nisu, ali za muške često imaju akcije kupi 3, plati 2 i onda se isplati.
Intimissimine su mi se isto pokazale dobre, ali meni je HM draži.
cowgirl, (tubisadošlogrubariječ sa j), pa nisam ti vidla potpis prije, ČESTITKE NAJVEĆEEEEEEEEEEEEEE!!!!
:heart:
(sorry na OT :oops: )
Izvjestaj danasnjeg shoppinga i Grazu...
Bilo je super,kupili smo svega i svacega,sve me sram,i necu nabrajat.
Uglavnom,ukratko,ponuda je i vise nego dobra,ima stvarno dosta izbora,i za bebe,djecu,muske i zene.
Mi smo najvise kupovali za sina i pronovu koja dolazi,a i sebe smo obnovili.
Malo sam se razocarala jer po prvi put sam na policama vidjela istu kolekciju od prosle godine,kakvu vec imamo doma,kupljena lani,a i sad se prodaje po istoj cijeni,nije na snizenju,to mi je bilo malo :/
Prvo smo bili u West centru,pa u Toysu,pa u Ikei,i zatim u Seisbergu.
I ako nemate cijeli dan na raspolaganju toplo preporucujem da obavite sve u Seisbergu,ponuda je puno bolja i ima brojeva od svega.Cak mi se cini da su baby odjel prosirili,a u Westu je dosta losije nego inace.
I s tim da ima jos dosta snizenih stvari.
Uglavnom,jako dobar shopping, :D :D :D
Pošto su dječje zimske jaknice u H&M-u (ako ih već ima)?
oko 30 e
Jesu vas malo čudno gledali na carini?? :mrgreen:Citiraj:
Christy prvotno napisa
Ja čekam da se malo izvučem iz minusa pa ću do Maribora po zimske robice.
ja idem sljedeci tjedan
ivaru sve okracalo, danas isao u skolu u hlacama do gleznja.
kakva je ponuda za 9-10 godina? na netu nisam nasla nista spektakularno od novih stvari :/
Cijena zimskih jaknica se krece od 19,90 do 24,90 eura.
Sto se tice izbora za djecu 9-10 godina,vidjela sam da je odjel krcat,Iima lijepih stvari,sad neznam kako vama pase,od nas je ta velicina miljama daleko, ;)
A na carini nam nisu ni ovaj put pravili probleme,hvala Bogu,i imamo poveci auto pa to jako dobro zakamufliramo.
Kad se vracamo ovjerit tax free onda samo trepcemo okama, :oops:
Tko je planirao gore u shopping nek se ne dvoumi,izbor je sasvim dobar,bolji neg kod nas,definitivno.
Mama mi dolazi opet za par tjedana i vec se kontam sta da narucim od nje sto nisam jucer uzela, :lol:
ovisnica :oops:
i mi ćemo sljedeći tjedan
nadam se da ima svašta za malene muškiće, eno mi dijete u bodiju kratkih rukava...
Super za info, iako se u shopping spremamo tek početkom listopada...
i sorry na OT (ali nema pristup na burzu) jel netko mozda prodaje vinjetu za SLO?
ne treba ti vinjeta za Graz- imaš negdje opisana dva načina kako doći bez vinjeteCitiraj:
ivano2 prvotno napisa
Ivarice,ja sam bila u Budimpešti,jako sam se razočarala,kupila 2 trenirkice i jednu majicu , odi u Zaru,meni je značajno bolji izbor ovaj putCitiraj:
ivarica prvotno napisa
Cure ima li netko pri ruci link hm online dučančeka :) ,?
Našla :D
može link, thx :)
Christy, jel možda znaš ili si vidjela Crocs dućan u Grazu i gdje...mi idemo u subotu pa da ne lutamo :*
i meni je blizuuuuuuuuuu:)Citiraj:
Christy prvotno napisa
Inače, mi trebali ić u subotu, pa nisamo, bili jučer poslije posla, na brzaka:). koma :(
Za nas ima robe, al za djecu sveeeeeee popelješeno, htjela sam uzet svom i frendicinom klinji, mom treba 110, frendicinom 104, i mojoj maloj kumici kojoj treba 74, ali sve pokupljeno.
Ajde, ima zimskih jakni (tj nekih kasnojesenskih :mrgreen: ) za dečke, za bebicu nije bilo, samo neke odurne roze i brušena koža (imitacija), majice uopće nisu jeftine, a i nema baš nešro onih paketa jeftinijih...ništa ekstra, eto.Čekam slijedeću pošiljku oko 11.mj tamo negdje...
Evo, ja bila 12.9. i kupila klinji u H&M-u: 2x majice deblje (158 i 164 vel) po 9,90; vesta 9; bokse 7,90; potkošulje su po 4,90, ali sam mu ja uzela majice bez rukava po 3,90; čarape 6 pari po 6,90; kapa zimska 2; jaknama nisam bila zadovoljna (cijena od 24,90-49,90), pa sam u Sports Experts našla HH jaknu skijašku po 29,90 (sniženo sa 119,90!). Žal mi ko pesu kaj mu nisam uzela hlače (imaju po 16,90 i 19,90), jer sumnjam da ću po toj kvaliteti i cool look-u naći u Zgb-u! Puno stvari je još iz ljetnog asortimana po 3 i 5, ali malo toga.
Bodići su po 4,90 (za manje klince) ili po 5,90 i jaako su slatki. Ima duplih pakiranja piđamica (74 i 80), kombinezona po 7,90 i 9,90. Mekano do besvijesti!
Moj klinjo prezadovoljan, a ja danas u tramvaju vidla klinca možda 11-12 godina sa pamučnom jaknom s kapuljačom (19,90) i jaknom (39,90) i rekoh u sebi: A-HA!
Carinici nas na SLO grani malo stavili na stranu dok su to ovjerili, a na HRV vidli moju glavu kako spava u sjedalici (vozila se ko kofer!) pa nas pustili, valjda mislili: pusti dijete nek spava! :lol:
Ewa-pored centra West ti je turbo sport i oni imaju Crocs-ice,veliki ducan izmedju Westa i Toys-a.
Meni je ova jesenska za cure sva bezvezna ...
Uzela sam samo obične trenirke, dvije obične majice; za dečke je sve tamno ...
crocs ducan nalazi se u annenstrasseCitiraj:
ewa prvotno napisa
thx, samo što ja idem busom pa ne znam gdje da se tada iskrcam...mislila sam kod Ikee..a kako onda do Anine????
kad ono počinje veliko sniženje,negdje u 1mj? :?
da, ono između Božića i NG lagano, pa oko Tri Kralja žešće :mrgreen:Citiraj:
donna prvotno napisa
Ewa-pa ako ides busom iskrcas se kod Ikee i tamo ti je centar West i taj sportski ducan o kojem sam ti ja pisala da drze crocs-ice.
A ja nemam pojma gdje je i annenstrasse :/
annenstasse ti je ulica koja spaja zeljeznicki kolodvor i centar gradaCitiraj:
ewa prvotno napisa
ali crocs imas kupiti skoro u svim ducanima cipela ili sportske robe,je da je u crocs ducanu veci izbor al nije ni ovo za bacit :)
annenstrasse
Jel možda znaš koako se zove taj dućan?Citiraj:
Christy prvotno napisa
Meni trebaju one čizmice za kišu, jesi tamo vidjela da ih drže?
:)
sandra, da se zaposliš kao vodič forumašica po Grazu... eto ti super honorarca!
bilbo7, hvala na iscrpnom izviješću; bome sad mogu sve isplanirati!
evo trebam ovakve u Grazu...jel ih tko vidio i gdje...uf...jesam dosadna :lol:
Sutra bi u Maribor, a MM je istekla putovnica.
Jel se može u slo još uvijek sa osobnom? :/
Ak da, kak to ide?
mozes, ali samo s novom, ne s onom starom plastificiranom
Onda sutra nejdem nikam :cry: .Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Naravno da ima staru osobnu :x .
mi bili jučer u Grazu, Seiersberg.
ništa posebno, nije bilo nekog izbora za Lukasa (HM-slabo, C&A- jakna+ hlače za snijeg, Zara-apsolutno ništa).
(Drugdje nam se nije dalo ići.)