dugo sam čitala forum prije nego što sam se odvažila registrirati.
iskrene čestitke na trudnoći,iskreno se nadam da će ovi put sve biti u najboljem redu! :heart:
Printable View
dugo sam čitala forum prije nego što sam se odvažila registrirati.
iskrene čestitke na trudnoći,iskreno se nadam da će ovi put sve biti u najboljem redu! :heart:
:heart:
:heart: :love:
:heart: za malog miša ili mišicu
ljubim te irice moja najdraža na svijetu :* :* :*Citiraj:
iirraarraa prvotno napisa
jedva čekam nove vijesti i pazi na malog pišu ili pišuljicu
ira ovaj put si kao majka zmaj...imaš sve pod kontrolom i imaš pravo sve znati i inzistirati. Hematom nije bad (znanstveno potvrđeno da i uz mirovanje i bez njega tijek hematoma je isti - većina do kraja 3-4mj se resorbira i ne pravi probleme). Ti nastoj uživati i opustiti se koliko možeš bez da razmišljaš negativno. Tvoje malo čudo u tebi raste i jedva te čeka vidjeti... :heart:
Ja sam tek nedavno pročitala tvoj prvi post.....tragedija majke biva tako još veća. Zato ti ja od sveg srca želim uspješnu i mirnu trudnoću lagan i uredan porod a nadasve puno predivnih trenutaka s djetetom kojeg sada nosiš u buši. :*
bili smo jučer na pregledu i dokazano je da nosim jdno jako zločesto dijete koje je skvrčilo nogice, i nije htjelo mami pokazati šta ima između nogica....... i još joj je mahalo i pokazalo palac na nozi kao znak da me vjerojatno čuje ali da me zajebava......
uglavnom sve ok, nismo se udebljali niš, ali trbuh raste :?
posteljica se počela dizati , beba je nisko ali ne zabrinjavajuče
hematome više uopće nema...beba je 10 cm, trudni smo 15+4 danas
draga, nemaš pojma kako mi je drago bog tebe :love: :*
to kaj ti se neće pokazat, to te amo hoće iznenadit...
:love:
Čestitam :D
:D :D :D prekrasno. Želim vam svu sreću do kraja
bili na pregledu, sve je presavršeno.........
i najlijepša vijest je ta što nam se naš I.vrača u obliku novog sinčića.........
mi smo presretni, ja sam plakala od sreće, nisam mogla k sebi doći.........
:heart: :saint: :D ... bez riječi sam ... stvarno prekrasno
Divno :D
:heart: !!!
čestitam od srca!!!!
:love: za novi početak
pozdrav..pročitala sam tvoju priču i razmišljam o tvojoj tragediji s jednakom boli i tugom jer sam i ja izgubila svoju bebu Jakova u 37 tjednu trudnoće..prošlo je nešto više od misec dana od poroda,razmišljam već o novoj bebici,zanima me koliko je vama trebalo vremena da ponovo zatrudniš,jeli istina da se mora dugo čekati do nove trudnoće,svi mi kažu da pričekam od 6 miseci pa do godinu dana,to mi se ipak čini preduuugo :( ..čestitam ti na bebici i nadam se da će ti sve dobro proći :DCitiraj:
iirraarraa prvotno napisa
to su i meni rekli...glupaća , da sam znala počela bi raditi na bebi čim sam obavila prvi posijeporodni ginekološki pregled....i kad mi je rekao da je sve ok......
oni vele da je to zbog psihe, a psihe svjedno u tolikom qaurcu da većem ne može biti i ja vjerujem da sam ostala odmah trudna da ne bi morala čekati godinu dana + tih 6 mjeseci.....
moj savjet ti je upravo ovo gore, obavi taj pregled, ako već nisi, dakle poslije babinja(40 dana toćnije) i ako je fizički sve u redu, odmah se baci na novu bebu, mislim da ti je to jedini i najbolji lijek.....
ako budeš čekala, taman će se to sve ohladiti, ti češ izači iz tog početnog šoka i sve češ proživljavati opet ispočetka uz milijon pitanja šta ako , da sam, kako zašto, ovo i ono........
to ti je moj najiskreniji i od srca savjet..........
mi svoj život, našeg Vitu čekamo nestrpljivo,ali da nisam slušala savjete ginekologa , sigurno da bi Vito došao i ranije
i strašno strašno mi je žao, i mrzim kada se to ijednoj dogodi, jer znam što sad prolaziš........
vjeruj mi, imala ih ti još sto, nikad se nečeš nažalost oporaviti, ja sam evo upravo sad turu krokodilskih otplakala za svojim I. :heart:
draga iirraarraa , tek sam sada skupila hrabrosti pročitati tvoju tužnu priču :cry: Tokom trudnoće bi se uvijek 'zapiknula' na nju , ali sama pomisao na to da ne znam što mene čeka na porodu , nisam mogla .
Zbilja mi je jako žao ...jer meni sama pomisao na to da moga sinčića nema , para mi srce.Pišem ovo suznih očiju.
Jako me razveselilo što sam na kraju vidjela da si trudna :D
Želim tebi i bebici svu sreću ovoga svijeta !!!!!
i to ponovno sa dečkićem....
ma to je sudbina, to je tako moralo biti :heart:
Citam temu ispocetka i bas mi je drago...Bog stvano ima svoj nacin darovanja....
ne znam baš koliko Bog tu ima svoje prste, mislim ja ipak da je moj I tu zaslužan za ovo :love:
počela sam se otvarati, koma, idem 14-og u zagreb u privatno na pregled pa ću vidjeti što će mi onui reći.......
dobra je stvar to što se radi o vanjskom ušću...
da je unutranje, odmah bi morala u bolnicu, ali sam baš imala osjećaj..jučer sam rekla A da će mi sigurno reči da sam se otvorila malo.....u zg-u ćemo vidjeti koliko je to ozbiljno-tko zna, možda nije uopće......
ostalo sve OK, dobila sam kilu, sad sam na +5, tlak stalno super, 125/75, pisao mi uputnicu za ogtt :evil: i cijelu krvnu sliku.........
iirraarraa, nemoj brinuti, :love: , normalno je da si otvorena.
mislim da rijetko koja od nas nije bila, pogotovo u drugoj trudnoći.
pokušaj se opustiti i misliti pozitivno; vjeruj da pomaže.
Pratila sam ovaj topic, ima li netko vijesti o irraaaaa-i?
:*
tu sam ja.......dosta sam aktivna tamo na rodilištima.......
evo nas , sutra 34 tjedna
26.10 ako sve bude po planu, idemo na carski kod Podobnika.......
Vito je super, napredna beba...sa 28 tjedana je bio na 1400 grama več..imati će cca.4kg na porodu....
sad mi je več polako teško, ne da mi se više, polako dobivam strahove, ne mogu spavati, pa mi je profesor prepisao apaurin i pomaže mi........
uzbuđeni smo svi polako, počeli smo več s pripremama po kući i tak.......
super, sve ce proci predivno, vidjet ces :)
da i ja podijelim moju tuznu pricu sa vama :cry:
manei se je rodila curica sa srcanom manom koja je nakon prezivljene 2 operacije se cupala za zivot skip s nama jer sam je doslovno vukla dalje sa time " pile moje jos malo pa ides mami doma" a ona meni umre radi nebrige doktora sa 5mj od obicne upale pluca.
Sada opet sam trudna i drama nitko mi ne moze ni potvrditi ni demantirati da li bebi od 2mj :heart: kuca ili ne tako da imam termin u bolnici zakazan za ponedjeljak pa cu sve da vidim uglavnom u komi sam totalno :cry: :cry:
ane80 jakomi je žao zbg tvog gubitka i nadam se da sve bude u najboljem redu.
Draga Ira već jako dugo čitam o tvojo tužnoj priči i to ne samo na ovom forumu.svaki puta kada je pročitam iznova plačem :cry: :cry: i nemogu vjerovati da doktori mogu takve stvari napraviti.Jako mi je drago da si ponovno trudna i da ideš bebu roditi tamo gdje će joj pružiti maksimalno najbolju skrb.želim ti da sve prođe ok i da se doma vratiš sa svojom bebom u naručju :heart: :love:
jako mi je zao, evo sjedim kraj svog malog sincica od mjesec dana i ne mogu niti zamislit sta bi mi bilo da se meni ndb tako sta dogodilo, jako me boli, znam da ti je jako tesko i da ga nikada neces zaboraviti..ali neka on bude tvoj andeo cuvar, koji ce te uvijek cuvati i tebe i tvog drugog dijeteta..zelim ti iz srca sve najbolje, tebi i tvojoj maloj obitelji..pusa :heart: :love:
evo i sad sam procitala do kraja foruma da si opet trudna i da ocekujes bebaca u 10 mj, jako smo sretni za tebe. zelimo vam sve naj naj naj bolje i da sve bude kako ste zamislili..velika pusa i zagrljaj od mene i mog bebaca
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
čestitam od srca na novom djetetu :love: :D
joj najgore sad slijedi
evo nas na tri tjedna od poroda......
ovo iščekivanje me sad ubi-hoće biti sve u redu....
sanjam gluparije, popijem apaurin prije spavanja, ali ništa, probudim se u 4 pa blejim po kući :(
evo nas s pregleda
jebaj ga, več imam trudove.........
i otvorena prst....kontrola za 9 dana(ako do tada izduram, a bilo bi poželjno)
Vito je 2780
eto.....inaće s njim sve besprijekorno, otvorio je oko, nasmijao se, konaćno maknuo ruke s glave.....
slike mama odnijela da tata vidi, tako da ću staviti kad ih dobijem natrag, uglavnom predivan je......
plodna voda ok, sve super, al eto
očito da moji živci i sve uz to igraju veliku ulogu...
dobila progesterone(jel se to tako zove) 3 puta dnevno po dvije i apaurin prije spavanja....
i ferum lek jer me jako želudac probada....ali njega neću piti, pila u prvoj trudnoći pa mi bilo još gore........
eto tako curke moje, niš vibrajte mi....ja se molim Onom gore barem do 37 da izduram........
pisali su mi 26.10 kao termin carskoga, ali sad je pitanje hoče do tada Vito uopće htjelti biti unutra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
da sve budr savrseno :*
Ane i irraa :love: :heart: :heart: :heart:
kako si draga?Citiraj:
ane80 prvotno napisa
beba? :*
Iirraarraa tvoj djecacic je pravi mali borac, ~~~~~~ da sve bude za 5 !!!!!
Ane nadam se da je sve dobro :love:
Ira ajde drži tog malog vragolana unutra još malo, ali ako i izađe pinkicu prije sve če biti DOBRO! :*