x :lol:Citiraj:
anamar prvotno napisa
nenaa :*
što me nisi onomad zaskočila, danas bi bile super frendice :)
Printable View
x :lol:Citiraj:
anamar prvotno napisa
nenaa :*
što me nisi onomad zaskočila, danas bi bile super frendice :)
dovijorilooo :lol: :lol: :lol:Citiraj:
anamar prvotno napisa
nenaa, super si! :lol: :lol: I TM je baš simpa.
:oops: :oops: :oops:
Znam da, ali meni nije bilo smješno onda danas krepavamo kad se toga sjetimo.
ojjj crkavam :lol: :lol: :lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
nenaa, odvalih na priču!!! :lol:
ja isla trazit nenine slike :lol: ali nema :mrgreen:
Kakve slike??? Ja sam blondie pa ne kužim?Citiraj:
snorki prvotno napisa
ma nista bona :lol:
mene kad neka prica zainteresuje, odem na podforum Da se predstavimo da vidim slike (naravno ako imaju), da bih lakse povezala lik i djelo :mrgreen: :P
super je prica. Ko scena iz "Prijatelja" :lol:
Upoznali smo se na rivi u Hvaru, on je bio sa svojim frendovima, a ja sa svojim curama. Nastavili priču ispred Alohe, pa u Venerandi. Negdje poslije ponoći, na klupi u Venerandi me prekinuo u pola rečenice i počeo ljubiti :heart: bilo je "mrak" i tako smo nastavili do pred jutro, po putu do apartmana kupili vruće buhtle s čokoladom i nastavili romantično druženje i drugi dan. Čuli se i vidjeli i nakon povratka u Zagreb, on me nastavio "bariti", ja sam se nećkala iako me jako privlačio. To natezanje se nastavilo do skijanja na Kronplatzu kad smo prohodali i bili zajedno neka 2 mjeseca. Tada dolazi do prekida, nakon toga povremeni susreti, razgovori, sve do kolovoza kad sam si definitivno priznala da je on muškarac mog života i nikada od tada nisam posumnjala u to. :heart:
:lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ja sam onako seljački spontana i iskrena. Kasnije smo iz tog kafića otišli na pizzu i pojela sam cijelu, ja se toga ne sjećam, ali znam da on uvijek kaže da mu je baš to bilo super, što nisam naručila salatu i min. pa onda još rekla kako ni to ne mogu pojesti. Kao takve su cure tlaka dok se ne opuste. Ja sam tu večer smazala pizzu, 2 cole, popila malo u discu, ...odmah prvu večer, i još ja njega ujutro odvela na burek prije odlaska doma. Sjećam se da sam inzistirala da platim, i to ga je bacilo s nogu. On tvrdi da je umirao sa mnom cijelu noć od smjeha, a ja ne kužim šta je to tako smješno. Njemu je bilo super, a ja sve što pamtim je toalet papir i pogledi. A on pamti ...nešto drugo.
Kako me je bilo sram to popodne kad sam se probudila u svojoj djevojačkoj sobi. O Božeee...
cini mi se kao da sam pisala vec na ovom topicu o nasem pocetku, a ne mogu se naci!!
upoznala sam ga preko svoje, tada najbolje, prijateljice (a njegove sestricne) i bila totalno ravnodusna tijekom 2 nasa susreta!
treci put kad sam ga vidjela kao da mi se izmaklo tlo pod nogama i izgubila sam totalno glavu za njim!!
to je bilo na jednom tulumu, on je poluduge kose sjedio na podu, pusio i pio pivo iz boce i apsolutno ni po cemu nije bio moj tip (ja volim strebere)!! :mrgreen:
prohodali par dana nakon toga tijekom jedne setnje po Cmroku!
ja sam tada imala 15,9 g!
vjencali se nakon 8 godina veze, a niku dobili nakon 4 godine braka!
sad imam 31,9 g i još smo zajedno!! :heart:
i sama sam takva. cak mi se jednom desilo da se prostrem u sred parka pred deckom :mrgreen: i onda ostanem onako sjedeci na betonu i nastavim se smijat ko luda :oops:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
:shock: ajme bucka, vi ste fakat dugovječni! super priča (i zamišljam si daddyja prema tvom opisu :lol: )
jelda?!Citiraj:
Joe prvotno napisa
budem ti pokazala slike!! ;)
e da, zaboravih jedan "zgodan" detaljcic sa tuluma!!
dok je on tako nezainteresirano sjedio na podu, pio pivu i pusio, ja sam ga htjela zadiviti svojim plesnim umijecem (koje inace i nije bas nesto), nekako se zavrtila i pala na guzicu ko...!!
uh, doslo mi je da propadnem u pod od srama!! :roll:
:lol: :lol: :lol:
znala sam da ima još :lol:
očito si uspjela u namjeri da te zapazi :mrgreen:
ajme neena odvalila sam na tvoju pricu :lol:
bucka i mi smo se mladi spetljali, drago mi je da nismo jedini (ja sam onda imala 15 ipo god a on 16 ipo, ove god ce biti 10 god da smo skupa, 7 u braku :) )
neena super priča !!
Odvalila sam od smjeha
Izlazila sam u birc gdje je on konobario. Ja njega nisam ni skontala, ali on mene je.
Nakon birca smo obično odlazili dalje, onda je on poslje fajronta išao za mojim društvom i tražio me...i našao me :mrgreen:
Mi smo se zagledali jedno u drugo u toplicama i oboje razmišljali kako da se upoznamo....odigrali smo par partija odbojke sa prijateljim i od onda smo jedno drugom u "mislima" stalno.
Išli skupa na faks...mrzili se totalno, uvijek neke prepirke...
5 godina nakon, upišem se ja na iskricu, i totalna kemija između mene i nekog frajera...mjesec dana tipkanja...ludilo, nemogu vjerovat da se možeš tako zapalit preko neta! I pita on mene jedan dan jel hoću sliku?! Ja onako sva sretna kažem da, ajmo ih razmjenit u istim trenutcima.
PAF na dupe! O ne, to si ti!!!!!! Mjesec dana nakon toga živjeli smo skupa, s tim da se on doselio iz Zagreba u Dubrovnik radi mene. Šašava prića...
:lol:
super prica
mogu si tocno zamislit kak ti je bilo kad si ga vidla :shock: :shock:
RozaGroza super prica!! ko iz nekog filma :)
Pročitah sve do sada napisano i :lol: na nenninu priču, a bogme ni tebi RozaGroza nije bilo lako kad si skužila tko je dotični :lol:
Nama je upravo 19 godina kako smo se upoznali u Studentskom centru (vrijeme kad je još Hamed bio DJ, a četvrtkom alternativa). Uglavnom najbolja frendica i ja ugledali mrak visokog tipa i odlučili upoznati ga. Taj mrak tip, bratić MM-a, nakon upoznavanja ispao preukočen za mene i ja se lijepo okrenula njegovom bratiću, niži tip ali otkačeniji i lijepo upucavala se blago pripita. I lijepo mi čovjek ponudio i vožnju doma gdje sam ostala ono :shock: pa kaj imaš auto (oboje maturanti). I tako me odvezo doma i mi se zapričali do sitnih sati, a njegovo društvo koje je trebao voziti doma je moralo pješice:mrgreen:
I tako hodali i onda je otišo na odsluženje ondašnjeg vojnog roka i ja čekala, i nakon što se vratio nakon par mjeseci raskinuli.
Tri godine nismo bili skupa ali smo se redovno viđali i išli u kino (jadničak je po dva puta neke filmove gledao, sa mnom i sa tadašnjim curama) i tako nikako se razdvojiti.
Nakon 3 godine na jednom dočeku nove godine osvanuo sa prstenom i nakon par mjeseci počeli živjeti skupa, oženili se i uskoro će nam 12 godina braka.
Legendarni auto je bila žuta stojadinka i Jarun je bio isto tako jakooo popularan 8)
Eto pola života smo skoro zajedno i na samom početku sam se prosula izjavom da bih voljela imati njegovo dijete nasmiješenih očiju i ove godine dočekat ću njegovo dijete (nadam se da će imati noge na tatu :lol: jer su zgodnije od mojih, a što se tiče očiju nije važno).
:shock: :lol: :zaljubljen:Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Jao RozaGroza zamislila sam te i evo :lol: umirem. Dobra si.
ja sam svog nasla u oglasima :lol: za posao i to sasvim slicajno :lol:
upoznali smo se na street race-u na Grobniku, (pred 2 godine) ljubav na prvi pogled, ali tada nista od toga...on se vratio u Zagreb a ja ostala u Rijeci...ostalo je sve na porukama i pozivima...nismo se vidjeli iducih godinu dana sve do novog street race-a prosle godine (8.mj)...vidjeli se, zagrlili i vise nikad odvojili :)
prohodali isti dan, za mjesec dana se preselila ja kod njega, zarucili se, odma poradili na bebi :mrgreen: ,zatrudnila i eto nas ...planiramo svatove (2.05.2009) i nestrpljivo ocekujemo bebacha u 8.mj...termin poroda - datum kad smo se upoznali pred 2 god na Grobniku :)
:love: :heart:
leilooa baš lijepo <3 cestitam na trudnoci!
cizma... kako si to uspila?? :lol:
A beba je predpostavljam novi ROSSI ili Schumacher?Citiraj:
Leilooa prvotno napisa
Tebi je sve u znaku street racea. :mrgreen:
Ah kužim te imam i je jednog takvog Race freaka i cijeli nam je život u znaku guma, volana, benzina, NOS-eva itd...
Sretno sa bebačem i dobrodošla ti nama na forum.
:lol: Čizma tek sad vidjeh, a u kakvim oglasima molim lijepo, mislim za koji posao??? :lol:Citiraj:
cizma prvotno napisa
<3 --> ovo je trebao bit :heart: !
zaboravila sam da nisam na fejsbuku :oops:
:lol: ova je dobra, jesi naletila na DAN BEZ FORUMA?Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
I ja sam toliko na FB-u i Rodi da mi se desi da okinem nešto sa onog drugog.
radila sam u jednoj kafeteriji i taj dan mi pukao film hocu da promijenim posao,krenem kuci kupim oglase pozovem,zakazem razgovor isti dan.dolazim u prodavnicu a tu 15 djevojaka sredjenih,dotjeranih a ja u varijanti farmerke,tene i neka majica bezveze :lol: a i on isti takav po mom ukusu.ma odmah sam znala da ce nesto biti i dva dana poslije pocnem raditi a za 10 pocnemo hodati :oops: poslije dva zivjeti zajedno i to je to :lol: :lol:
bebana (bez obzira na spol) bice novi šumaher/ica :mrgreen:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
oboje smo se nasli u tome, tako da ce i (ja se iskreno nadam :mrgreen: ) djeca biti u tome :roll:
p.s- fala na dobrodoslici ;)
ova priča rozegroze je kao iz filma imaš poruku,
kad se meg i tom ne podnose u stvarnom životu, a savršeno si pristaju preko mailova i onda kad se napokon nađu u onom parku, ona njemu kaže "nadala sam se da ćeš biti ti".
uvijek ridam na taj dio :nope: :heart:
a moja frizerka je momka našla isto preko plavog oglasnika,
iznajmio joj je stan. ali je ona tada imala dečka, on je tri godine bio strpljiv i pripremao teren i sad su par, ljubav do neba :)
Potpis od riječi do riječi :mrgreen:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
Melange, vidi fakat...nikad nisam povezala to, a oboje mrzimo taj film ha ha ha :lol: