sretan rođendan :D :D :D
isto s malim zakašnjenjem ;) :*
Printable View
sretan rođendan :D :D :D
isto s malim zakašnjenjem ;) :*
sretna sretan ti rođendan, najsretniji do sada :love:
Cestitke na beti, na duploj beti i puno vibrica za malog zmigavca! Zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu i vjeruj, dok se okrenes vec proleti tih 40 tjedana i drzis malu mirisnu strucu u rukama! :*
Draga moja.. :love:
SRETAN RODJENDAN KOJI TI DONOSI NEZABORAVAN POKLON! :* :heart:
Opet kasnim sa cestitkom i nemoj mi zamjeriti..prekratki su mi dani uz mojeg malog frajera koji zahtjeva moju konstantnu paznju i blizinu.. :)
Kako samo mozes i pomisliti da si mi se nesto zamjerila?! :shock: Jos mi je,pri pisanju zadnjeg posta, puko server i poludila sam jer sam mislila da mi post nije prosao a ja se vise nisam mogla ulogirati i opet je proslo nekoliko dana dok nisam otvorila forum....a savijest me peklaaaaaaaaa.. :love:
Tu sam i biti cu tu kad god mi to moje zlato dozvoli.. :mrgreen: a u mislima sam UVIJEK SA VAMA! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog zmigavca i vas najsretniji trenutak do poroda! :*
ČESTITAM SRETNA i nadam se da ćete ubrzo čuti srčeko :heart:
Ma draga sretan roćkas! :*
Vidimo se.
Čestitam na super beti, čestitam na trudnoći..eto vidiš isplatilo se.. :) :)
sada uživaj u klubu trudnica :)
Ako se dobro sječam i dobro računam bebica treba stići za tatin rođendan. :heart:
a ja potpisujem dodirko....isto sam si nekaj računala...pa mi se cini da bi tatica mogao dobiti poklonćić za rođendan :D :D
kako si? kad ideš na kontrolu ponovo...ja sam na VV u petak iza 11, valjda bu nam doktor rekao jel curica ili decko[/quote]
Dodirko bome dobro računaš, ako bude po terminu bebica stiže taman nekoliko dana prije tatinog rođendana, a da stvar bude bolje prvi dan zadnjeg ciklusa je tetin rođendan, a prema računalu na Harnijevim stranicama srce bi trebalo prokucati baš oko maminog rođendana 15. 3. (meni se čini nešto rano, ali imam ispis pa ću vam pokazati)
dakle, tko je to mogao tako dobro namjestiti osim dragog Boga i dobrog Lučija?
i još Dodirko kad već tako dobro računaš - računaj da si slijedeća
novi pregled i nove vijesti 25. 3.
:* svima
Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Sretna35 ovo je stvarno prava slučajnost :* . Lijepo si ovo napisala za našu dragu Dodirko.
:D :D
predivno!!!!!
čestitam i želim ti školsku trudnoću!
Ovo je stvarno nevjerojatno kako se datumi podudaraju i kako je to lijepo ispalo,svaka čast.
Za našeg Dodirka potpisujem sretnu35
cestitke od :heart:
sretna35 jel ste bili slušati srčeko? :heart: [/b]
teta beta 33 609
srčeko :heart: pulsira
idemo dalje
sretna - super za srčeko :D :D !
super za betu i srčeko :D :D :heart:
Jupijuhuhu! :D :heart:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
super super super :D :D :D
:D :D :D za srčeko.
~~~~~~~~~~~~ da se tko nastavi.
tko = tako (smušena čekalica bete)
Ajoj ja stvarno kasno palim :oops:
Pa ovo nisam niti vidila :shock:
Malo sam na forumu, a i ono malo šta stignem je sa nikakvom koncentracijom.
Čestitam ti od sveg srca i :D jupiiiiiiiiiiiiiiiii za maleno srce :D :heart:
Neka ti je mirna, zdrava i školska trudnoća
:love:
A za ovu matematiku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom :love:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
čestitam od sveg srca :)
baš lijepa vijest? da li uzimaš heparin..ti i ja imamo istu mutaciju??
E draga Teta Beta..... Stvarno si raskošna!
A za malog srčeka :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam!! :zaljubljen:
Volim kad je Sretna sretna! :dancingfever:
:D Odlicno! :heart: Samo naprijed!!!
:D :D
:D za :heart:
:klap: :D :zaljubljen:
mačkulina ne uzimam heparin, za mutaciju 5G/5G nepotrebno i po Radončiću i po Duiću. Radončić mi je čak poslao neke linkove Medicinskog fakulteta u Rijeci. Uzimam velike doze folne, B12 i aspirin 100.
U zadnjim nalazima su se čak iskorigirali trombociti, APTV, LAC i svi ostali rizični faktori, i dalje ćemo sve kontrolirati.
aha... čini mi se da si mi jednom napisala da si 4G/4G ili sam ja to pomiješala..
ma super.. dobro je da ne moraš biti na tome :)
vidiš koje mi brige imamo o ko tog. Baš mi je drago za tvoju trudnoću, ne poznajemo se uopće ali eto drago mi je za tebe fakat od srca.. primjer si da sve dođe u životu na svoje...
super :love:
sreta35, super za nalaze! Samo ti to kontroliraj.
Ne znam iz kojeg razloga dosta nas je bilo u uvjerenju da imas po koji 4G u PAI-1 polimorfizmu. Bolje da je ovako. :*
Ma super :D :D :D
da i tu poskočim za tebe sretna :D
a koliko je to "velika doza folne"?
i ja ću ovdje poskočiti :D
:D :heart:
Ajme, koja sreća :D :heart: !!! Sjećam se koja je meni sreća bila kad smo vidili malo srce, mislim da sam tada vijest o trudnoći bila uzela nekako više zaozbiljno :)!
sretna35 :D :heart: Nek' i dalje bude sve dobro~~~~~
:D :D :D
velika doza folne kiseline znači 3 X 800 mg (uključen je i B 12), uzimam 2 CAL-ove kapsluke (folna + B 12) + 1 Pregnital također 800 mg folne
sutra ću s doktorom prodiskutirati o količinama