Potpisujem!!!!! :evil: :evil:
Printable View
Potpisujem!!!!! :evil: :evil:
lea kakvo je tvoje iskustvo. Mada se puno stvari javno zna o KBO svi sute. Meni je dosta da budem nekome pokusni kunic i da se vjezba na meni i da budem cista statistika. A da ne pričam da mi puno pretraga nisu ni napravili a što su trebali prije postupka. Dr u Novom Sadu kad me pitala za neke nalaze ja sam samo slijegala ramenima nisam znala ni o cemu priča. Samo me pitala "pa gospođo kako ste mogli krenuti sa postupkom a da nemate te i te nalaze". Ocito da vaš dr nije svjestan rizika ili to olako shvaća. Ne mogu opisati koliko sam bila ljuta i bijesna. A tek sestre kad sam dolazila na pikanje u bolnicu ko da im je smrt dosla na vrata. Ma najgori odjel. Prosto da žena poželi da kad ostane trudna ode negdje dalje roditi. :evil: :evil: :evil:
DUSICE, shvaćam tvoju frustraciju, ali ipak, stani malo na loptu. Zaista nije u redu da se na ovakav način blati cijeli Odjel ginekologije.
Ne ja nisam frustrina jer u zivotu sam prosla puno teze situacije i stojim cvrsto na lopti. Ali kako to da mi laparaskopijom ustanove zacepljene jajovode i prosirene i krenem sa stimulacijom zanemare polip na maternici jer kao to ne smeta, a kad odem dalje na pregled MOJI JAJOVODI U REDU nisu zacepljeni, a smeta polip. To su mi potvrdili i u ZG. A dr se prepucavaju pred pacijentima tako da sam to osobno dozivila. Stanje u bolnici je opce poznata stvar. Pa onda kako imat povjerenje u te dr?? to nije fustracija to je istina a to su mnoge zene dozivjele i dozivljavaju samo se suti o tome. Na folikulometriji mi je rekao da nesto vidi na mternici kao polip al nije to bitno. Kad sam prokrvarila i kad sam imala strasne bolove dr me nije ni pogledao. Ipad sam ja bila njegov pacijent. A jedna cura je skoro umrla , on ju je primio u bolnicu i vise je isto nije niti pogledao al ju je grubo odbio za daljnji postupak rekavsi da mu vise ne dolazi. Tako se ne postupa sa pacijentima. Oprostite na podugackom postu al to je moje misljenje. Ukratko u KBO su daleko od Zagreba ili bilo kojeg drugog centra sto se tice MPO.Citiraj:
Superman prvotno napisa
Danas mi je stigao papa-cin 3. U subotu sam trebala krenuti s postupkom :cry: ..Kako će sada ići stvari, stvarno neznam, koliko će mi vremena trebati da to riješim?? Nikada nisam imala nikakav cin, papa uvijek ok.
Vela, imas pp!
Ja sam bila na zadnjem AIH u svibnju prije novog zakona.
Sad me kopka da krenem na IVF.
Pitanja za one koje znaju:
1. Jel mi prvo treba uputnica od moje soc. gin?
2. Kako nabaviti drugo mišljenje?
3. Jel mogu ja posjetiti psihologa i pravnika sada, a na postupak krenuti poslje nove godine?
4. Jel se mora čekati IVF konzilij?
5. Koliko to sve traje dok se ne dođe u postupak?
Vela draga ne sekiraj se, samo pozitivno, evo moja mrvica i ja smo sa CIN II u 27.tjednu nakon 1. AIH-a ;)))Citiraj:
Vela prvotno napisa
Rene2 poslala sam ti pp
Hm..za one koje znaju,gotovo isto pitanje kao i Rene 2...
Mislila sam otići sljedeći utorak kod dr.P. na dogovor za 1 mj.,pa pomislih usput odraditi i psihologa i pravnika.Što kažete drage moje djevojke,jeli to moguće?!
Koliko moram čekati na termin kod psihologa?
"Navodno" po novom moram najaviti dolazak kod drP. u antisterilitetnu ambulantu?!?
:heart: Help! :heart:
Missy,
Za psihologa se moraš naručiti, ja sam dobila termin za nekih tjedan dana, također sam se morala naručiti i kod dr. P . Kod pravnika možeš otići bilo koji dan sa suprugom, osobnim kartama i vjenčanim listom.
zašto se sasa moramo naručiti i kod dr. P?
Citiraj:
Bea prvotno napisa
sorry lapsus. htjela sam pitati zašto se sada moramo naručiti kod dr. P i kada radi?
izgleda da se toga puno promijenilo od 5. mjeseca
Ne znam zašto se sada mora naručivati, nova pravila ...dr. mi je rekao da se moram naručiti. Na recep. su tražili ime i prezime, broj mobitela, možda čak i datum rođenja, ne sjećam se više i rekli mi kada mogu doći.
Da.. i ja sam zadnji put bila u svibnju,i za ASA-u se nije trebalo naručivati.Dakle,svašta nešto novoga!No,hajde!
Hvala! :love:
ja idem kod dr Šijanovića. i od kada idem kod njega (12/08.) oduvjek se moram naručiti i dati sve te podatke.
Cure molim vas ako mi možete reći koliko se u Osijeku čekaju rezultati briseva, te mikrobiologija urina i ejakulata MM i gdje moram nositi uzorke?
mikrobiologija urina i ejakulata se radi u HZJZ u ulici F.Krežme (kolokvijalno Drapšinova) i bude gotovo sutradan od davanja uzorka koliko se sjećam...Citiraj:
modesty4 prvotno napisa
Milivoj hvala!
bok cure, ne javljate se više?
ja sam danas bila na prvoj inseminaciji. i sad čekamo betu. taman nam pada za novu godinu.
nadamo se da će nam to biti lijepi novogodišnji poklon.
Jao drage moje,ne znam što da mislim...totalno sam grrrr...
9.12. sam bila na AIH...napravila test za trudnoću 24. i 25.12....Oba puta sam vidjela dvije crtice,ali tooliko blijede da ne znam što da mislim...brojim dane do ponedjeljka da mogu napraviti ß,a do tada ako netko ima što za reći...puno bi mi značilo!!!Potajno se nadam da su se mojih 4 godine truda isplatile,ali...UH... :? :/
Draga missy, dvije crte su dvije crte!!!!! Iliti: drugoj crti se ne gleda u zube, ma koliko blijeda bila!!!! :mrgreen: Ljepši Božićni poklon se ne može niti zamisliti!!!!
Ja ću u to ime već :D, a ti nam u ponedjeljak dojavi lijepu troznamenkastu brojčicu!
potpisujem superman! missy,~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
missy bravo :D :D :D :D
Drage moje...
Danas mi je rođendan i nisam mogla ni sanjati o ovako lijepom daru...mislim da ću ovaj dan pamtiti dok sam živa!!!!
Naime,moja ß je krasnih 288!!!!!
Bea,ivica_k,Superman,hvala vam od srca!!!
bravo missy :D
kakva će to rođendanska fešta biti :mrgreen:
Ajme, missy.... :D :D :D Čestitam od :heart: !
Prekrasne vijesti Missy!! Najljepše čestitke :D
Nadam se da će i m artu razveseliti novogodišnji poklon!!
Missy čestitke od :heart: ! :D :D :D :D :D
missy predivna vjest :D :D :D jako sam sretna, cestitam ti iz :heart:
[quote="[b]missy[/b]"]Drage moje...
Danas mi je rođendan i nisam mogla ni sanjati o ovako lijepom daru...mislim da ću ovaj dan pamtiti dok sam živa!!!!
Naime,moja ß je krasnih 288!!!!!
Čestitke!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
ja sutra idem vaditi betu. ne znam, već par dana imam "nešto" malo na ulošku. :( :?
ipak ništa od mog novogodišnjeg "poklona" :(
la nadam se više sreće drugi puta.... :)
m arta, žao mi je...
Cure, pišite o ovakvim stvarima na Odbrojavanju, tamo se i iščekuje i vibra za vaše bete!
Kod mene isto ništa pametnog...nakon što se beta lijepo poduplala,danas (6tj)bila na UZV...ne vidi se ništa, beta(umjesto cca. 3500) 880!!!
Sumnja na vanmateričnu,pakiram se pa u bolnicu na promatranje...koji shit!!!SORY cure! :cry:
Ajme, missy..... :cry: jako mi je žao....budi hrabra! :love2:
missy, drži nam se! :love:
missy :cry: drži se i javi se kako si? :love:
Pozdrav svima!
Pacijentica sam dr Popovića i jako sam zadovoljna s njime.Svi nalazi su za sada ok i kod mene i kod supruga ali eto već godinu dana pokušavamo s bebicom ali ništa.Preporučio mi je stimulaciju.Danas mi je 2dc i bila sam na UZV sve je ok.Od sutra počinjem piti klomifen (3-7 dc).
Potom folikometriju 9dc te opet UZV TV.Trebam se javiti sestri Perasović za Ovitrelle ampule.
Isto tako mi je napisao Duphastin,Folacin,Lotgogyn
Problem je nastao što ovaj tjedan dr Popović ne radi tek od 12.1.10.Neznam kada trebam početi piti taj Duphastin.Jedva čekam utorak da odem kod dr.Popovića samo se bojim da će biti kasno.
Ovo mi je prva stimulacija i nemam pojma što i kako trebam.Kad se trebam dobiti te Ovitrelle!?Totalno sam zubnjena :? Ako tko što više znam molim pomagajte!
JA 30 godina
ON 34 godina
normozoospermia
21dc prog.45,4
ovulatorni ciklusi
ninaos, dobro nam došla i još prije nas napustila (to je standardna dobrodošlica na ovom podforumu)! :)
Kao prvo, opusti se, sve će bit OK i sve ćeš stići! Folacin i Lactogyn počni uzimati odmah. Ovitrelle ćeš dobiti za indukciju ovulacije i dr. će ti točno reći kad je trenutak za to. Duphastin je progestagen, a takva terapija se koristi u luteinskoj fazi ciklusa, dakle, nakon ovulacije, o čemu će te isto uputiti dr.
Dakle, lijepo počni s klomifenima, u utorak na kontrolu, i sve 5!
Puno sreće ti želim! :)