katarina da sve bude u redu i da si nam T~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
i za sve čekalice do neba i više~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima :* :love:
Printable View
katarina da sve bude u redu i da si nam T~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
i za sve čekalice do neba i više~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima :* :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu! :heart:
Sretno!
enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najlepsi susret :heart:
Ameli sretan rockas :* i da ti se ostavre sve zelje :love:
Katarina :D :D :D Cestitam
enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
i ja se pridružujem čestitkama za rođendan naše ameli i nek ti se draga ostvare svi snovi :* :bouncing: :klap: :joggler: :dancingfever: :sing:
enya~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ameli sretan roćkas :sing: i ostvarenje najljepše želje :*
katarina to je to :D :D
svima pregršt ~~~~~~~~~~~~~~ :*
katarina, inseminacija je u pitanju, 17-ti dan ti je tek, bit će sve u redu i bez utrića, oni su tu za svaki slučaj. Sutra ćemo se veseliti za tebe (iako bi mogli i sada), šaljem ti puno~~~~~~~za lijepu betu.
Ameli :tele:
Citiraj:
karla 1980 prvotno napisa
za katarinu
Enya, ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebolinca.
Falit će mi sad neko vrijeme naše kavice.
Nikka, predivan avatar s curkom
Katarina, da je test uistinu pravo pozitivan ~~~~~~~~~~~~
Cure, :*
Ameli,želim ti sretan rođendan :shykiss: i ispunjenje svih želja!
nikka,avatar je :zaljubljen: Kakav lijepi profil! :*
katarina~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu![/b]
Enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :* :heart:
katarina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka beta potvrdi rezultate testića
vinalina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju lijepu betu!!
:* :heart: :* :heart:
svima :love: :love: a našoj enya22~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz i lagan porod i predivan susret s malom mrvicom :heart:
A pa ja sam stvarno propustila predivne novosti.
rikikiki i Andro-gen :D ne mogu vam niti opisati kako mi je srce poskočilo kad sam danas čula da ste uspjeli.
Čestitam od sveg srca i želim vam predivnih, zdravih i bezbrižnih 9 mjeseci :love: :heart: .
I milivoj73 :D čestitke od srca i neka tvojoj ženici i tebi bude prava školska i prakrasna trudnoća :heart: :love:
Svim novim trudnicama čestitam :klap:
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom
A padalicama šaljem veeeliki :love: i da što prije zaboravite na padove i da se jako brzo veselite velikoj buši :*
draga katarina baš mi je drago da je testić pozitivan,držim fige da sutra i beta pokaže isto. :D
evo curice moje ranom zorom kuham :coffee: il ness :coffee: pa se poslužite :*
enya22~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vidim imanas još koje nemogu spavati.hvala za :coffee:
Katarina, hvala za :coffee: . Ne možeš spavati? :mrgreen: .~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju današnju betu.
Enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Katarina, za danasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima :*
enya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ porod je sigurno već prošao :love: :heart:
katarina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas obraduješ visokom betom
mi se sinoć kasno vratili s mora, idem pohvatati ostalo zato kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima posebno mojim sučekalicama :love:
katarina ne sekiraj se zbog utrogestana. Ja sam sa Sunčicom napravila istu stvar, mislila da nisam trudna i prestala uzimati, poslje mi je doktor rekao neka ihniti ne uzimam, i sve je bilo u redu.
Ja mislima da ipak nisam trudna, jer krvarim od jučer. Maloprije sampisala na topicu o biokemijskoj trudnoći, ako imate kakva iskustva, pomoći ćete mi :*
katarina hvala za kavicu da tvoja današnja beta potvrdi rezultate testića
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba
enya22~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba :love:
enya~~~~~~~~~~~~ :heart: Sigurna sam da je sve prošlo u najboljem redu i da Mihael već uživa u tvom zagrljaju! :zaljubljen:
Vadila betu, negativna. :cry:
Idemo dalje
vinalina :love:
vinalina :love2: ma moramo naprijed, nema druge...
vinalina :taps:
ovako 12.06. je bila inseminacija a današnja beta je 61,0 i čini mi se mala....
ali opet kod mene sve ide sporije npr. 1dc bio mi je 26.05.a inseminacija 12.06. ....
ako se implantacija desila 5 - 7 dana kasnije da li bi to bila dobra vrijednost?
naravno za dva dana ponavljam makar bi najradije sutra ponovila
enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
vinalina :love: ~~~~~~~~~~~~ za idući put
katarina ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu
bila sam na godišnjem pa sam malo izvan struje i zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
vinalina :love2:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157Citiraj:
katarina prvotno napisa
Tebi je danas po tome 17. dan od ovulacije pa pogledaj tablicu na linku .... tvoja beta je u ref. vrijednostima ... ponovi je za dva dana.... mislim da će sve biti OK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
andream, i dora hvala...to je naša žilava curica, pravi borac od samog početak :heart:
enya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka ti porod bude savršen :D
katarina meni se sve čini OK, ponovi betu, ali za dva dana molim te, to je ipak bila inseminacija pa se stvari mogu razvijati drugačije i sporije kao i kod spontanih trudnoća
zadnje vijesti od enye imam oko 22 sata zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da je Mihael već s tobom i da uživate u zagrljaju
nikka meni se tvoja curka čini pravo dobro velika :zaljubljen:
nikka, i ja bih pasword
katarina sretno :heart: :heart:
vinalina :cry:
katarina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje bete :love:
još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za enyu i Mihaela da se mazite :heart:
potpisujem kjaru i za nju :*Citiraj:
Kjara prvotno napisa