za klizna vrata postoje neki preduvjeti, a jedan od njih da vrata imaju kamo klizati.
ako je s jedne strane radijator, a sa druge cijevi, nemaju kamo.
onda preostaju još otklopna vrata.
Printable View
za klizna vrata postoje neki preduvjeti, a jedan od njih da vrata imaju kamo klizati.
ako je s jedne strane radijator, a sa druge cijevi, nemaju kamo.
onda preostaju još otklopna vrata.
sorry apri a sta su otklopna vrata. ono sto zguglah mi nije pomoglo :oops:.
preklopna, zapravo
već sam prije stavljala slike, ali evo i ova nije loša
samo se kod ormara preklapaju prema van
http://www.gddorigo.com/hr/liber_11_ciliegio.html
a ja sam za ta mislila da su harmonika vrata. ovo sve pitam jer se planiram uskoro seliti, pa ovdje skicam more stavri. dakle ja bih na ormar htjela preklopna a ne harmonika. jadni ljudi koji ce mene slusati :oops:, doduse mozda ce me slusati, a ko zna sta cu je naci kad se sve to postavi :mrgreen:
ovo je harmonika i nadam se kako to ne želiš
http://www.vilitrak.ba/images/harmonika.JPG
Mi smo uzeli ormar a la Eduro i Akron, ali ne od njih jer su mi bili preskupi. Ako nekom treba preporuka, rado. Dečki dobro rade, kvalitetno i brzo, rok isporuke nam je bio 10 dana. Za ono što je Eduro cijenio 25 tisuća oni su napravili za 15 http://www.roda.hr/forum/../../images/smilies/grin.gif
mjm, fotkice stana i kontakt od dečkiju za ormare priti pliiiiiiiizzzzzz!! ;)
i meni priti priti pliz.
Može i meni :)
Bucka pun ti je inbox pa mi ne prolazi pp. Dođi na kofi i vidjet ćeš uživo
Cure poslala sam :-)
prekrasan stan, MJM, predobra mi je dječja soba (Ikea rules), i odlična kuhinja ( ja se u međuvremenu odlučila za bijelu mat bez ručkica), lijep parket i kombinacije boja, još malo detalja (zavjese, biljke) i mljac mljac
zanima me koja ti je radna ploha u kuhinji, je li to kompakt ploča (ima onu crtu po duljini?) kako su ti integrirali sudoper?
kupatilo: zanima me da li ste radili po mjeri ormarić ispod umivaonika, je li bilo problema pri montaži (kako su "pokrili" dodirne točke, silikonom? se vidi?)
Hvala!
Što se tiče zavjesa, morala sam useliti da bih znala kakve trebaju biti:-) Željela sam osjetiti prostor.
Glede radne kuhinjske ploče, da to je kompakt, a sudoper su ugradili dobavljači (tako je već stigao ugrađen). Stavit ću sliku da vidiš baš kako je ugrađen. I firmu za kuhinje mogu preporučiti, vrhunski su!
Ormarić kupaonski je rađen po mjeri, jer je umivaonik nasadni, prozirnim silikonom su silikonirali, ali se ništa ne vidi! Ista firma mi je radila kuhinju i kupaonski element i nije bilo nikakvih problema.:-D
mjm, molim i ja fotke. a moze i kontakt za ormare
MJM, ja bih isto molila fotkice na p.p. Tnx!
mama_jos_malo može na pp slike? hvala
Može i meni fotke.Spremamo se na radove pa skupljam ideje
MJM, molim i ja fotke
Mama još malo molila bih te za fotke, dobila sam poruku da si mi pokušala slati, ali mi je inbox pun... Hvala ti
može i meni :)
spremamo se na preuređenje pa skupljam ideje
i meni, narocito me kuhinja zanima!
Ora i dalje ne prolazi
nadam se da sam sad svima poslala koji ste tražili, ako nisam, samo javite
Molim i meni fotke :)
mjm, pošalješ i meni, pliz?
Dobile?
Kuhinja mi je super :) i Ikea sobica . Sve u svemu prekrasan stan mjm
MJM, fala na fotkicama. Jako mi se sviđa stan, u mojim bojama je (obožavam bijelo). Di ste nabavili stol i stolice?
divna kuhinja, sto i stolice,
ljubicasta boja zida u sobici predobra,
uzivajte u novom gnezdu!
MJM može i meni sličice :-)?
I mene nešto u zadnje vrijeme "pere" bijela boja u uređivanju 8-) a ikeine dječje stvarčice obožavam !
stan je prekrasan, ja imam problem sama sa sobom u smislu da ne mogu zamisliti kako će neka stvar izgledati - a još manje kako ću se ja osjećati u određenom prostoru kad ga namjestim odnosno izaberem boje, teksture..... tvoj stan u tom smislu ima dobru vibru :-*
ljubičasti zid u sobi je krasan, stol za blagovanje također super
a da ne spominjem zavjese.........jako lijepe
I ja bih rado vidjela slike.
m_j_m, pa daj stavi slike negdje da ih svi vidimo!
prvo, zato što po opisu zaključujem da bi se i meni svidjele. :mrgreen:
drugo, zato što se već nakupilo komentara a mi ostali ne znamo što se komentira.
gotovi smo!!!!!!
mislim, ima jos puno posla, ali danas-sutra cu dobiti kljuc nazad, radovi su gotovi!
znači uspjela si dovršiti u ovom nastavku topica! 8-) čestitam!
blago vama
čestitam! :klap: