ajme već štoperica, jupiiii :-D
za tulum u labu i dvije prekrasne mrvice koje će se čvrsto primiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
ajme već štoperica, jupiiii :-D
za tulum u labu i dvije prekrasne mrvice koje će se čvrsto primiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
osijek čvrsto držimo fige i vibramo za tebe i za tvoje bebice :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( drage moje jesmo li mi uopće svjesne da "sudjelujemo" (ili bar pratimo) u nastajanju nečije djece, nečijeg najdragocjenijeg blaga na svijetu- ne nečijeg nego naše osijek ? :zaljubljen: hvala ti osijek što si nas pustila da budemo svjedoci nečeg tako predivnog i savršenog :kiss: , joj da mi je biti u labosu i viditi taj trenutak spajanja :zaljubljen:)
Draga osijek, zemljakinjo moja.... vibramo iz sve snage za što bolji tulum...
Držite nam se i sretno....
osijek, draga moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum labosu! :yes:
mislim na tebe, i molim se za tebe da uskoro tu svi poludimo od sreće na tvoju ooooogromnu betu! :heart:
osijek draga :-D:-D:-D sretno..saljem ti puno puno vibrica za visoku betu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~:heart:
Još jednom hvala svima što ste uz mene, što me pratite u stopu, predivni ste svi, vidim da me prate i daju mi podršku i neki koje do sada nisam upoznala i stvarno hvala vam svima!
Mandy baš si lijepo to rekla. Ma taman i da ne bude uspješno nije mi mrsko prolaziti ovo sve kad dođem ovdje i vidim koliko ljudi je uz mene i drži mi fige, navija za mene, vibra....
Svima :shykiss::shykiss::shykiss:!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Osječanko moja, želim ti dobar tulum!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart:
Mislim da tvoj nadimak privuče nas osječanke da čitamo ono što pišeš:-)
Evo još malo vibrica od još jedne sugrađanke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~:heart:
Sretno!
slavonke moje hvala vam što ste zbog mene došle ovdje, hvala vam na podršci :shykiss:.
Evo danas malo odmor i psihička priprema za aspiraciju, baš sam se lijepo naspavala, a danas ću napokon vidjeti i svog mužića već sam zaboravila kako izgleda moram ga izljubiti kad dođe :mrgreen:( baš će biti sretan zbog toga ).:oops:
Dobili smo 11 js, trenutno je tulum u labosu, držite fige i sutra zovemo lab. da vidimo što se događa, a u pon. transfer...
moram i ovdje malo :-D
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum, ma što dobar odličan tulum u labosu!!! :dancingfever:
:heart:
Pa to je super
Cure zvala lab sve super, dr. Patrick odlučio ići na 5. dan za transfer. Malo smo pročavrljali o broju zametaka i uglavnom ako sve bude i dalje ok u srijedu transfer pa ako bude do tada ostalo više od dva zametka, onda ćemo napraviti selekciju i vratiti one koji su kvalitetniji....držite fige i dalje...
draga osijek saljem ti puno puno vibrica za srijedu...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
biti ce sve super...svibanj je tvoj mjesec...:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
za mrvice, za tebe, za najljepših 9 mjeseci koji su pred tobom... :heart:
osijek,~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srijedu! ne brini, dr. Patrik zna znanje:klap:
Držim fige i dalje za tebe,draga osijek:-D:-D:-D
Tibi sada samo još čekamo tebe srečo!
Evo ja zvala lab. nije mi vrag dao mira, cijelu noć sam sanjala da sam zakasnila na transfer i takve gluposti. U glavnom kaže teta sve je u redu i transfer sutra oko 8!:-D
Jedva čekam!!!!!:klap:
i ja jedva cekam ;-)
sretno, draga ~~~~~~~~~~~~
osijek samo razmišljaj o tome da su tvoje mrvice već sutra kod tebe :dancingfever: i sve će biti lakše
drži se :love:
osijek danas je tvoj dan...saljem milijun vibri da se djecica lijepo smijeste i da sve bude super...:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:: heart:
šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan! :heart:
od sutra draga moja ti si naša nova trudnica! :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se bebice što bolje ugnijezde i ostanu tamo narednih 9 mjeseci :kiss:
evo i ja se pridružujem željama i pozdravima :-D
osijek od danas si naša trudnica - dok se ne dokaže suprotno (a neće) :mrgreen:
šaljem ti puno pozitivnih vibri i želim ti lijepih 9 mjeseci trudnoće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
pridružujem se i u mislima si i kod mene :=)
osijek,bit će dobro, mora bit dobro
želim ti svu sreću ovog svijeta:-D:-D:-D
osijek,~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
slijedeće godine u ovo vrijeme guraš kolica po promenadi, sigurna sam:-D
osijek, sretno
da sve bude u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart:
sretno, sretno, sretno!!!
trudnice nasa javi nam se...:zaljubljen::-D:-D:-D
Evo transfer jučer super prošao, vračene su nam dije blastice. Od tri js koje su oplodili jedna je odustala nakon trečeg dana,, a ove dvije su super i vratili smo obadvije. Ostale su nam 2 js viška kkoje su smrznuli.
Sada samo čekanje bete....
Na kraju je ispalo super nisam morala odlučivati koliko js da oplode, a i ispalo je tako da ih je ostalo 2 za transfer pa nisam morala donijeti odluku da eventualno bace jedan zametak, jednostavno se priroda pobrinula da ispadne baš onako kako smo i htjeli. E sada još samo da se prime i nitko sretniji od nas....
I svima jedno velikooo HVALA na vibricama, podršci i što mislite na nas...:klap:
Draga sugrađanko, mazi svoje mrvice, a za 14 dana pravimo tulum nakon veeelike ß! :)