Trebali su skakati, evo opet :-D:-D:-D
Printable View
Trebali su skakati, evo opet :-D:-D:-D
bravoj milivoj i ž:-D:-D:-D
milivoj i ž :heart::heart::heart:
milivoj73, rozalija puno sreće ~~~~~~:-D~~~~~:-D~~~~~:-D~~~~za veliku BETU!!! :heart:
Svim ostalim čekalicama, pikalicama, trudilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D SRETNO
Vracena dva zametka, prijavljujem betu 05.03. :yes:
milivoj73,~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše 3 mrvice, vjerujem u njih!:-D:-D:-D
tikica_69,~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje dvije mrve, da se lijepo "uhvate":-D:-D
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro skaču smajlići velikim betama.
Anderejaaa ~~~~~~~ za mirovanje i da sve bude u redu.
milivoj73, rozi, tikica, juliette~~~~~~~~~za ogromne bete
Ginger, ma prekrasno :-D~~~~~~za blastice.
Milivoj73, eto kako je sve ispalo dobro, bravo :-Di ~~~~za mrvice.
luna, bravo za odrađeni važan dio posla ~~~~~~~~~
tikica_69 puuuuuuno~~~~~za tvoje mrvice
andrejaaa i bebice~~~~~~~~~~~~
Draga Gabi25 jako mi je žao :-(.Nadam se tvom brzom uspjehu~~~~~~
Čekalicama beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebe
x
na brzinu ću se šlepati i baciti se u krevet
maleni je bio danas na cjepljenju pa smo ga nosali cijeli dan i eto sad napokon spava :)
andream i sretna35 cijeli dan sam nekako sjetna, ovo je naša veljača pa se nadam da će i Almi donijeti sreću kakvu smo mi osijetili (a još će ležati na mom trudničkom krevetu :) ) ali i ne samo Almi već i drugim našim suborkama ...
I mi smo danas bili na cijepljenju, jako je vikala i plakla ali srećom i zaboravila sve već nakon par minuta.
Potpisujem doricu, i ja sam jako sjetna jer je ovo bio naš mjesec, a veljača je prošle godine bila skoro pa rekord po broju trudnica u cijeloj godini... a čini mi se da je ova nova politika sve opet zabrljala i onda sam opet jako ljuta na "zna se" koga ... :evil:
andream nažalost u pravu si...
nisam ovdje ni javila, moja beta je pala na 7 tako da je očito bila biokemijska.
a sad idemo u nemoguću misiju- pokušati odmrznuti js i napraviti nešto s njima- iako bi to vjerojatno bilo ravno svjetskom čudu:-(
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekalice sve glavu gore svima šaljem dobre vibre
milivoj73, rozi, tikica_69, juliette ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe tete bete
Gabi :love2:
cure, ovoje bio i moj mjesec, samo još prije dvije godine
a izleda da će transfer biti na isti datum kao i sa mojom caricom :-)
nadam se i istom rezultatu
dr.javio da imamo 2 sigurna i za sada jako dobra zametka, treći nije spominjao
sutra ćemo znati kad je točno transfer
Ginger bravo draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspiješan postupak.
Meni jučer vraćene 2 blaste kaže dr.izvanredne i sada sam čekalica bete 03.03.2010,lijep datum.
Svim curama u postupcima šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikici ogromnu pusicu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu princezu za ogromnu betu.
Gabi25, žao mi je.. no, biokemijska je jako dobar znak i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći put bude bingo!
Rozalija, milvoj73, tikice stoput hura za vaše mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostanu uz vas narednih 9 mjeseci :heart:
Ginger i luna1 cure i za vaše mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uspješan transfer
andrejaaa želim ti da što duže ostanete 3 u 1 i da vam susret bude prekrasan :heart:
svima :*
Svima šaljem puno, puno ~~~~~~~~~~~~ za sve što Vam treba, a posebne ~~~~~~~~~ Vili curama - Luni1 i Ginger...nadam se da ćemo vrlo brzo skakat tu od sreće za Vas...a onda i ja krećem kod našeg dragogo dr. R pa da i ja pokupim malo te sreće:-)
Bab hvala, ovo čekanje me ubija....toliko želim taj transfer da se konačno ostvari....
prošle godine na današnji datum bila sam na punkciji i moja mrvica (a sada ima 7 kg) je radio tulum labosu
vibram svima za ovakve tulme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalicama bete,svima u postupku i koji ga cekaju da sto prije uspije!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=thaia28;1548436]Gabi25, žao mi je.. no, biokemijska je jako dobar znak i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći put bude bingo!
Rozalija, milvoj73, tikice stoput hura za vaše mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostanu uz vas narednih 9 mjeseci :heart:
Ginger i luna1 cure i za vaše mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uspješan transfer
andrejaaa želim ti da što duže ostanete 3 u 1 i da vam susret bude prekrasan :heart:
svima :
već me dugo nije bilo pa ću se malo šlepati....svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kaj vam treba
romanica drago mi je da si ponovno s nama i da krećeš u akciju:heart:
rozalija, preeeekrasne vijesti od tebe :-D~~~~~~~da nam budeš jako T.
Ginger, u isto vrijeme kao i curica :zaljubljen:~~~~~~~~za tvoje snažne mrvice.
Cure, bit će uskoro jako veselo na forumu koliko ima dobrih vijesti.
Ali tako ne mogu vjerovati da nam Gabi25 nije uspjela.
Zar je meni promaklo ili Dodirko nije pričala o 15.2.?
roziiiiii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~1
rozi :-D za tvoje dvije mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi, još jednom :love2:
andrejaaa, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice da što duže ostanete u komadu
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~ za skori start
tiki_a :-* točno na isti datum
danas javljeno da je transfer u ponedjeljak :-D
dvije mrvice se super drže i idemo na blastice
a transfer na isti datum kao i sekica:heart:
jako sam uzbuđena
Jesam jesam... bila sam u Mariboru 15.02 i još me drži pozitivnost od utisaka od tamo. Ulazimo u postupak, ako ovaj ne uspije, na jesen.
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sekica dobije društvo :heart:
potpisujem sve ove dobre vijesti o puuuno mrvica u maminim bušama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo ugnijezde
ginger, rozalija prekrasno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih žila, ma ustvari svima puuuuuno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam trenutno treba
ja se nadam postupku u trećem mjesecu (femara) uh jedva čekam, nekako imam dobar filing danas popodne oko toga ne znam šta mi je :mrgreen:
posebne velikeee~~~~~~~~~~~za današnje čekalice testića: AuroraBlu, Juliette, ajmo cure:heart::heart:
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, ali ipak posebno onima koje danas vade betu, neka ove veljače bude :-D:-D:-D
Evo malo dobrih vjesti i poticaja svima koji pokušavaju....nakon 3 godine, 6AIH i 6 IVFova...7 transfer je izgleda dobitni uz pozitivnu betu od 191,70 na 12dpt:-D U ponedjeljak je ponavljam....Drž'te fige....
Tarolina-čestitke od:heart: . Evo da malo poskočimo za radosnu vijest pa neka ti je sa srečom:preskaceuze:
Bravo Tarolina, čestitam :-D:-D:-D