ja svome kupujem samo tamne tenisice-cipele pa mogu proći i kao cipele i kao tenisice ovisno o prigodi
Printable View
ma moj trenutno ima skaterice i air maxice , a tom ga stvarno ne mogu poslat na pričest
Vrijeska, Monsoon ima outlet u Rosesu. Sada je samo pitanje ima li štogod tamo.
Dobro je da si otvorila temu, pa ću se pripremiti za slijedeću godinu. još do prije par tjedana moglo se naći srvari na 50 i 70%. Dosta sam toga kupila, ali nije svečano. I jednu preprepredivnu ljetnu haljinicu, tako da iako nije za mene, jedva čekam ljeto
Vrijeska, znam da je u Monsoonu sve pasent (jos jedan razlog zasto ga volim).
Ali ako mozes/zelis/imas vremena kombinirati, u H&M-u imas bolera za 9,90 €, balerinki isto za 9,90 € (ne znam kako se u hrvatskim H&M ducanima krecu cijene, ali ovdje je toliko).
AdioMare, rekla mi je frendica. Navodno ima i Benetton i Esprit.
ja znam da ima posteljine tih marki, ali ne znam za robu.
Joj, Apri, u pravu si, ali ovo je u toj groznoj ponudi najbolje što sam uspjela izvući. :-/ I sad tek vidim za koju prigodu je haljinica potrebna, dakle, uopće ne dolazi u obzir.
Ja sam već luda od te promjene do koje dođe u veličini 134 kod povoljnijih proizvođača.
Vrijeska, sjetila sam se još nečeg... Prekrasnih haljinica imaš u Jacadiju (Kaptol centar). Skupe su, ali zaista vrhunski napravljene, lijepe i trajne. A ostatak outfita možeš, kao što ti je Elly predložila, kombinirati iz neke povoljnije trgovine. Balerinkama za 10 eura stvarno ništa ne fali, ionako će ih obuti par puta u životu. Nije to obuća koju će nositi svakodnevno.
Balerinke iz Acessoriozea/Monsoona su se nama pokazale kao katastrofa. Istina i one iz HMa, ali to tebi treba samo za jednokratnu upotrebu.
Kako nas pričest čeka slijedeće godine, moram se sjetiti kupiti outfit na zimskom sniženju u Monsoonu.
Istina, te balerinke su smeće, ali za jedno nošenje su ok.
Bacite pogled:
http://www.jacadi.com/en/collections...moments-1.html
taman kad se ja sjetim da bih mogla balerinke platiti i manje od 300 kuna (recimo po 70, 80 u h&m-u), te iz h&m-a postanu za jednokratnu upotrebu :D
i moja ima pričest na godinu, ali ja stvarno nemam namjeru kupovati posebnu haljinu.
AdioMare, uzmi ih u ruke i pogledaj. S mojom djecom idu u školu i vrtić curice koje ih nose i češće, mojoj djeci ne odgovaraju, ali ih svejedno imamo u svakoj veličini. U njima se ide na rođendane i to je to. Znači, nije baš jednokratna upotreba, nego povremeno po par sati, zato sam i napisala da im, za tu cijenu, ništa ne fali. Ali nije to obuća koju bih svojoj djeci dala za stalno nošenje.
Vrijeska, sad sam se sjetila - Sketchers ima prekrasne i ugodne balerinke koje bi ti sigurno odgovarale. Moje cure ih povremeno imaju (Fiona ih je imala prošlog proljeća, Flora ima nove sad za ovu sezonu). Postoje u svim mogućim bojama, pa tako i u bijeloj, ukrašene nekakvim stakalcima, a cijena je skroz ok. Prednost im je što su stvarno nosive za svaki dan.
Evo ih: http://www.zalando.at/skechers-biker...3a00t-002.html
Mi smo lani imali prvu pricest. Svi su imali haljinice, i cure i decki. Ja imam decka i nisam htjela kupovati "odijelo" ili sako za kasnije jer mi to na malenima izgleda bezveze, neki jesu. Moj je imao bijele hlace, slicne trapericama i bijelu lanenu kosulju. Kupili smo nove bijele no name tenisice za stotinjak kuna. U prvi tren sam pomislila da ce izgledati ko sladoledar, ali ustvari je bilo bas slatko. Kad su se nakon mise presvukli, svi su bili u bijelom ili skroz svijetlom. Curice su imale haljinice, ili svijetle/bijele hlace ili tajice i gore kosuljice ili tunike. Uopce ne treba dramiti oko te robice, ionako su svi predivni...
haljine uopće nisu prozirne, moj klinac je imao ispod košulju sa smeđim štrafama i nijedna se nije vidla,a nisu se vidle ni tamno plave hlače osim onog kaj je malo virilo ispod.Gledam baš sliku i večinom dečki imaju tenisicei tamne halče koje više izgledaju ko traperice ( moj je imal keperaste)
mali offtopic: je li netko možda zna napamet cca cijene dječjih ljetnih piđamica (t-shirt+kratke hlačice) iz H&M, C&A, Devića i sl., odnosno gdje ima povoljnih i OK?
Evo H&M http://www.hm.com/hr/product/97943?article=97943-A 70 kuna
Fala, nisam znala da HM ima web stranicu s HR cijenama :oops:.
Ima ima ali u dućanu baš i nema onoga što je na stranici :roll:
Mi smo nedavno kupili pidžamu sa dugim rukavima i hlačama za 80 kuna, a ta je "obična" dakle bez Hello Kitty, Štrumfova i sličnih uresa, tako da bi pidžame na kratke rukave tog tipa mogle biti i jeftinije od 70 kuna.
onda vi u ormaru imate nešto primjereno za takve prilike
ja sam prešla cijeli ormar i nisam ništa iskombinirala ... očito smo prerano krenuli stopama sportsko sivo-crnih varijanta ...
skechers cipke su super - imala ih je prošle godine, ali ove bi to bio čisti promašaj - bojim se da ću ih kupiti i da ih onda neće imati na što nositi ili da ih uopće neće htjeti nositi ...
pa iskreno, nemam ništa posebno za takve prilike.
u crkvi će dobiti haljinicu i ja mislim da je to dovoljno.
inače, možda je razlika u tome da netko obilježava kasnije prvu pričest u restoranu, dok ja to prakticiram svečanim ručkom za najužu obitelj doma.
bit će nešto ljepše obučena, ali neće trebati svečana haljinica.
eto, ja potpisujem ovu svoju mudru AM
lijepe traperice i majica... meni je to dovoljno svečano
po meni traperice nisu primjerene za takav događaj (btw. neki dan me pitala zašto ona ne može u trenirci u školu?! ja reko - ne može. to nije primjeren odjevni predmet za javnu ustanovu. može na izlet, na tjelesni, u park, ali u školu ima da se oblači pristojno - traperice ili neke druge hlače.... po tom pitanju ja sam škole "Ljilje Vokić" :mrgreen:- nema golih pupkova, bretela i sl. )
restoran ili ne - nema nikakve veze s time
niti na tuđu prvu pričest, vjenčanje ili sl. događaj ne bih ju poslala u trapericama, nego bih ipak nabavila nešto primjerenije
no, baš je ovo razdoblje od cca 8 do 12 godine nezgodno u odijevanju ... to sam već prošle godine skužila na badićima - ili su za nju "bebasti" ili su već trokutići i ultra mini gaćice ili pak sportski jednodijelni ...
nisu mi traperice na nivou bretelica ni minica
ni ja u školu ne dam ni bez rukava, a kamoli što drugo
ali očuvane traperice su meni totalno pristojne i uz nešto lijepo gore može proći pod najsvečanije
ali, isti ovaj razgovor smo, vrijeska, ti i ja, vodile prije par godina
LOOOL
Vrijeska, što kažeš na moj prijedlog da pogledaš u Jacadi?
Ako joj je Monsoon skup, onda će joj sigurno biti i Jacadi. Jacadi ima stvarno fensi haljinice - ja sam ih gledala za krštenje (malo mi je dijete bilo poveliko kad se krstilo) ali koliko se sjećam cijene su bile povisoke, a haljinice su bile vrlo svečane, balske. (ali lijepe, definitivno)
Sanja, Jacadi je vjerojatno još skuplji od Monsoona
Ja isto ne bih traperica, ali možda keperice ili tak neke platnene hlače
ma, naravno, svakom njegovo, sve ok :)
moje dijete će u crkvi za vrijeme čitavog obreda imati bijelu haljinicu preko svoje odjeće, pa se za crkvu nemam što misliti.
ma daj?!?! jesam neinvetivna baba uvijek se vrtim oko istoga ...
mislim da bi mi bilo bolje otići s topica u šoping ...8-)
ok, naći ćemo nešto za obući.
ali evo - već neko vrijeme tražimo tenisice (kao za trčanje) br.35
tipa adidas (250kn - cijena mi je ok), ima do broja 33; brojevi iznad su već 400-500kn
ostale marke (tu spadaju i froddo i sl.) su ravne pa nam više ne odgovaraju ...
prijedlozi gdje da tražimo? (Hervis nema, intersport mi nije baš usput...)
moze se i u Jacadiu naci na snizenju. aria je nasljedila od necakinje par. cekaju u ormaru da naraste.
bilo sniženje u inresportu, 40%
mi orki uzeli tenisice za odbojku, fantastične... 200 kuna
da ide na pričest, u njima bi išla
nego, imam ja iskaznicu odbojkaškog saveza, možeš na nju dobiti popust u rost športu, tu ti je pod nosom
hoćeš?
potraži u stupniku iza mercatonea (ulica "pod zidom"), to je outlet i vrlo često se baš ta veličina zna naći po smiješno niskim cijenama
najčešće reebok, a ima i drugih marki
Imaš u Pittarellu dječje tenisice Reebok, Adidas i sl. sniženih 50% (ispadnu 150-200kn), kombinacija tkanina-skaj (dakle nisu prava koža).
Jacadi u Zg se zatvorio (onaj u K. centru). Postoji li jos koji?