Bozz to je super! A koliko si gonala primila?
Printable View
Bozz to je super! A koliko si gonala primila?
dva gonala i jedan menopur,i naravno decaptepyl
sto si ti dobro odreagirala na to...prava kokica ;)
super....kad je transfer?
koliko je super za moje jajnike nisam sigurna i doktor je rekao da nije udealno,da moram mirovat i odmarat.A vjerujte drugo ni nemogu svaki korak me boli,a tek na wc ići...Sve ću pretrpit za sretan kraj i punkcuju bi ja na živo ali sva sreća da je dr. B ipak zvao anesteziologicu imalo sam otpajkila.Poslije sam bila malo ošamučena i pola stvari nišam skužila što mi je dr.B govorio ,ali mučnine nikake hvala bogu nije bilo od anestezije.Transfer je u utorak,a valjda će sve biti ok.
od 1-3 dana dva gonala,menopur i decaptepyl,od 3-5 jedan gonal,jedan menopur i deca.To je 11 gonala i 7 menopura jer mi je produžio jedan dan.
eto ga na ja sam skuzila pogresno.......ja mislila svega 2 gonala i 1 menopur.........a zasto ti je dr. rekao da nije bas idealno?
a kaj ja znam valjda zbog jajnika,mislim.Kaj misliš proizvela sam ih kao prosječna zena u dvije godine, to je veliko opterečenje za njih.
cure, sutra krećem sa decapeptilom, molim mali up date.
kad da ga primam, popodne ili navečer.
pretpostavljam da bi trebalo biti uvijek u isto vrijeme, ali pošto radim do 22 h, to bi trebalo biti oko 16 ili 22 sata.
kad je bolje?
jel ono on ide u ruku?
joj sve sam zaboravila.:oops:
jel bi ja to mogla sama?
nisam nikad probala!
hvata me trema!
Korny77 - čeeeestiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaammmm :-) !!!!! Curke ja sam napokon dobila i krećem sa pikanjem sutra, jedini mi je problem što mi je dr.B rekao da 7dc moram na folikulometriju a taj dan mi pada na nedjelju ! Šta da radim? Da li oni rade nedjeljom ????
Ja sam za to i možeš ti to sama. Decapeptyl ide u trbuh ili u ruku samo pod kožu.
Ja sam strašno strahu injekcija, ali sam si ih sama davala i suuper je. Nemaš nikakvih problema, puštaš si dok ne zaboli pa prestaneš, pa opet i tak.
Kada dec? Svejedno, nema boljeg ili goreg vremena, glavno je da je svaki dan ISTO vrijeme.
Kakvu imaš th? Joooj evo na vidiku još puno trudnica.
dan svima. bila danas na folikulometriji za drugu inseminaciju, vodeći folikul je na lijevom jajniku, a kako nemam jajovoda, dr. B rekao idemo na punkciju onda. u srijedu opet da vidimo koliko je narastao i dat će mi vjerovatno gonal injekciju. baš sam sretna, jer više ne vjerujem u inseminaciju.
nemam pojma terapiju, mislim količinski, sad počinjem s decapeptilom a onda imam spremne gonale.
malo me prpa davat sama, ali mislim d abih bar decapeptil mogla, ono s gonalima mi je prekomplicirano, nekako mi lakše na hitnu navečer oko 22 sati, nema nikog, gotova za minutu.
baš ću probat u trbuh, mislim da bi mi u ruku bilo nezgodnije.
Mislim da je o.k. da dođes u ponedjeljak 8. dc, ne budu folikulici bas taj dan pobjegli.
Koliko znam oni nedjeljom ne rade folikulometrije, samo subotom i to onima koje naruce bas u subotu s tim da ti folikulometriju radi dezurni dr.
Evo i mene...
Danas bila na uzv i vidi se gestacijska vrečica...6mm
Dr.B potvrdio trudnoću.
Svima koji ste u postupku sretno:)
Jim, moja prijateljica je isto imala situaciju kao ti, kada je zvala, rekli su joj da onda dođe u petak. Što je sigurno, sigurno je. Uostalom, mora ti dati th...a mislim da će ti ponedjeljak biti prekasno, ipak ne radi se o prirodnom, pa da je svejedno.
korny jos jednom cestitam na trudnoci ....nek ti je sretno.......
Ćao drage moje cure! Svaki dan vas pratim i ja za vas imam jednu novost. Nakon ne uspješnog pokušaja IVF u veljači ja sam ostala trudna prirodnim putem i sad sam u šestom tjednu trudnoće!
Jako sam sretna i još ne mogu vjerovat da je uspjelo:-D:-D
Svima želim punnnoo sreće i vjerujte da ćete i vi jednom uspjet:zaljubljen:
Pozdrav svima na SD ako ovo čitaju ipak su i oni bar malo zaslužni za naš uspjeh
Ajme tihić od srca ti ČESTITAM to su predivne vijesti:-D:zaljubljen::klap:
tihić - suuupeeeriškaaaaaaaa, čestitam od srca :klap:.
Curke, zvala sam na sd, rekli su mi da dođem u ponedjeljak, sutra primam prvu bocu gonala...napokon aaakcijaaaa :-D. Malo me trta ali snažna sam ja žena :mrgreen:.
Sve curke koje se bacate u akciju ovaj mjesec jaaaviiiiteeee seeeeeee !!!!!!
tihić konačno je došlo i tvojih 5 minuta! Čestitam od:heart:!
Svim trudilicama želim isti scenarij kao u tihićke!
Tihić čestitam :-D:-D:-D:-D:-D
tihić, čuda se ipak događaju. Čestitam!!!!!!!!!!!!
tihić čestitam ti od srca.
jim, i ti krenula, neka bude sretno!
curke bliži moj petak :-)
evo i ja si danas sama dala prvu inekciju decapeptila!
baš je fora, nisam ništa osjetila!
jim...sretno
iva-mia-.....sretno
annemary bravo curo
Curke, upravo sam primila prve injekcije gonala...napokon sam opet u akciji !!! Daje mi moja gin, ona je tako divna i susretljiva i sve radi kako bi mi što više pomogla, baš kao naš dr.B.
Da li ste imale kakvih simptoma kada ste koristile gonal ??? Trebam li na nešto obratiti pozornost ??
Kako napreduju vaše akcije ?
Draga Jim, meni ti ništa nije bilo dok sam si davala gonale....sad malčica osjetim utjecaj terapije...mogu palakat kad god....ništa strašno...ja sam se bojala debljanja....al i tu nisam ništa dobila...čak sam uspjela i smršaviti...al mislim da je to ipak više s psihičke strane....drž se draga i misli pozitivno....nisi sama ima nas još takvih
tihić, čestitke od srca!
ja danas po 1. x u zivotu naručena na Sv. Duh kod dr. B!
nemam pojma što me čeka!
rekli su mi samo da ponesem sve moje nalaze i nalaze MM-a!
danas nasa bozz ima transfer sretno joj :heart:
Iva Mia 2009 i tihić - hvala vam curke :love2: !
Ja se bojim hiperstimulacije. Koliko dana ste vi uzimale gonal?
Meni je dr.B odredio od 2-4 dc po 3 ampule a od 5-6 dc po 2 ampule.