jasna09 vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
anak da se mrvica primi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima koji su u postupcima neka bude uspješno, a mi koje čekamo da konačno i dočekamo ~~~~~~~~~~~~~
Printable View
jasna09 vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
anak da se mrvica primi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima koji su u postupcima neka bude uspješno, a mi koje čekamo da konačno i dočekamo ~~~~~~~~~~~~~
curke sta mislite da li ce doktori raditi u subotu (1. maj)? barem za one koji su u postupku, kakva su iskustva dosadasnjih godina dal' tko zna?
Siskice nadam se da ne bude hs i da bude puuuno kvalitetnih js.Sretno tebi i svim curkama gore.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Anak, kakvu si stimulaciju imala?
JASAN, SREEEEEEEETNOOOOOOOOOOOO i javi se!
Bila sam ovaj mjesec kod dr. A i rekao je da moram sljedeći ciklus doći na VV 3. - 5. dana ciklusa izvaditi hormone.Nalaz moram podignuti sama ili šalju poštom?
Draga Maybe babby, nalazi hormona će te čekati u kartonu, dakle laboratoriji dostavlja tvom liječniku i ti tamo ideš po nalaz, odnosno čak ga i ne dobiješ nego ti je u karton pa možeš skupa s dr. A. prokomentirati.
Thanks Kadauna :) A onda se moram opet naručiti kod dr. A?Oprostite što toliko ispitujem ali nova sam u svemu ovome, pa do toga dok ne polovim sve moram pitati ;)
tako je prije bilo, nazovi sestre, one će ti znati reći, bez brige i ovo je mjesto za pitati, ne boj se :-))
drage moje cure samo da Vam dam podrsku i zelim Vam puno srece u postupku do prije mjesec dana i ja sam gore sjedila(inace sam kod doktora A)i sada sam ponosna trudnica:-D:-D:-D imam dva srceka koja kucaju puno srece i budite pozitivne ......puuuusa:zaljubljen:
Cerise :-D cestitam od :heart: na :heart::heart:
jasnao9 kak je prošla punkcija?
danas kad vas je sestra prozvala za punkciju ja sam čekala da zapišem MM za lab. pa sam jurila vaditi krv i nisam skužila koja si, nisam ni stigla ni pitati..
možda se upoznamo idući tjedan.. u utorak sam gore..
Cerrise čestitam...prekrasna vijest...:angel::angel:
:heart::heart::heart:
Pozdrav,ja sam ovdje nova.U VV-u sam od 2003.god.bila dva puta na postupku i sad krećem treći. Kako je tebi bilo,i zanima me ima li neko iskustva s sprejom Suprefact i koliko on traje,pošto sam iz Osijeka zna li natko gdje ga još mogu naći?Hvala i na odgovoru,još sam nova i na forumu
Kadauna molim te očisti pp
cerise čestitam!!
pretpostavljam da se sprejaš od 21 dc. Spreja se svakih osam sati sve do štoperice.
Prva bočica mi je trajala 16 dana ( do 7dc) i morala sam nabaviti još pola bočice, iz koje danas cjedim zadnje kapi (danas mi je 14dc) - dalje mi i netreba ..
A Suprfact sprej je najjeftiniji u ljekarni na Dolcu - 410 kn.
šiškice dali je to ona ljekarna baš na dolcu,gradska, ili ona agencija za nabavu ljekova ili kako već ima naziv- Lobopharm...znam da je tamo sve pvoljnije nego dalje..
Cure ja se spremam po svoj zadnje smrzlice pa da pitam neke osnovne informacije ako netko zna -
- dali se FET plaća ili ne kao što sam nešto načula?
- dali su doktori zaista odsutni 14 i 15-og zbog konferencije o oplodnji?
Hvala.
Pozdrav svima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne postupke
mm ide u petak na VV kod androloga, zadnji put je dobio nalaz azoo a prije smo imali OAT nekoliko puta ali nikad na VV, i androlog je rekao da ne priznaje nalaz od drugdje. I tako ej moj mm upućen na punkciju, on se nada da će uspjeti doktora odgovoriti od toga jer smo u zadnjem ciklusu imali biokemisjku trudnoću, pa se nadamo da je to dokaz da nije azoo (tad je imao svega 15 spermića u talogu al je to bilo 2 dana asptinencije)
Pitanja: da li je moguće uzorak sperme za spermiogram donjeti od kuće?? Naime moj mm ima problem s onim wcom gore
Inače nam uopćenija jasan ta punkcija, ta rade samo da vide dal ima spermatozoida nutra ili kaj??
Moram se opet uključiti pomalo u ovaj forum, informirati i sve tako
puno pusa
Provjereno: nema ih 14. i 15. -"1. hrvatski kongres o medicinskoj oplodnji". Meni se čini da mi je dr. A spominjao čak 3 dana, ali ne mogu potvrditi, kad sam tako funkcioniram sa manjim postotkom mozga :zbunj: Baš me zanima koje će smjernice biti na kongresu i da li će se govoriti o lošim rezultatima novog zakona.
Mene zanima za zadnji tjedan u 6.mj., netko je spomenio da idu na godišnji. Jel to provjereno?
Cerrise čestitam...prekrasna vijest...čuvaj ta dva srčeka :heart::heart:
jasna09, jako mi je žao :love2:
Pozdrav svima,nova sam na forumu i na VV. Bila sam 23.4. na prvom pregledu kod dr L,nisam imala sve nalaze pa me uputio šta trebam vaditi i opet doći k njemu. Zanima me za to savjetovanje pravno i psihološko,treba li uputnica? Iz Osijeka sam pa ću to obaviti ovdje,rekao mi je da ću na postupak vjerovatno na jesen,pa me zanima trebam li briseve raditi sada skupa sa svim vađenjima krvi ili tek prije postupka? Hvala na pomoći i želim vam svima ovdje što prije male anđele...
linalena može se donijeti uzorak od doma.. ak si Zagreba..
Mi donosimo jer MM nikako ne može gore..
nakon traume u wc-u vv više ne može olako ni kod kuće, kad vidi onu čašicu nastupi totalna blokada..
baš me zanima koliko će trajati trauma sutra ujutro..:roll::mrgreen:
Jel se sprej mora naručiti ili ga već imaju?
Imam još jedno pitanje. Ja sam se sprejala od 1dc., a čujem da neki od 21.dc., koja je razlika? (Šiškica i ja smo kod istog dr.)
Dva puta sam kupovala sprej kod njih i svaki puta ga je bilo. Obavezno ponesi onaj papirićak - recept od doktora.
Od kojeg se dana spreja ovisi kako dr. odredi terapiju, i dobro slušaj što će reći jer kod svakog je drugačije..
ja sam mislila da se antibiotici i vaginalete stavljau od 1 dc i na kraju sam već poluluda nazvala VV i rekli su samo se vi sprejajte(od 21dc) a 3dc kad dođete na pregled reći ćemo vam što i kako dalje.. (i tako je i bilo morala sam vaginelete stavljati od 3dc do štopetice i antibiotike piti isto od 3dc)
Cure trebam pomoć, mogu li menopure držati u frižideru budući da mi je trenutno temperatura u stanu oko 23 stupnja, a piše da se čuvaju na temp. do 25?
Ja sam sve ampule držala u friđu, za svaki slučaj. Sigurnije je.
http://www.jutarnji.hr/zagreb-ce-umj...olnica/739818/
http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...va_269662a.pdf
spajaju se Vuk Vrhovec i Merkur, što će to u konačnici značiti, stvarno ne znam ali se o ovome već dugo priča :-((
onda, molim lijepo neka nam i smanje izdvajanje iz plaće za zdravstvo! Pa ću si sama plaćati gdje budem htjela
meni je danas zadnji dan klomifena i glava me rastura...zanima me kakvo će stanje biti sutra na pregledu...:-(:-(