E jos nam samo ovakvi fale na forumu. Ako nemas rijeci podrske za sve nas ovdje koji se borimo na ovaj ili onaj nacin da postanemo roditelji bolje se poklopi po usima i suti.
Printable View
E jos nam samo ovakvi fale na forumu. Ako nemas rijeci podrske za sve nas ovdje koji se borimo na ovaj ili onaj nacin da postanemo roditelji bolje se poklopi po usima i suti.
Ma ne uzrujavaj se. To je neko maloljetno ili jedva punoljetno derle, do sada nisu reagirali na njega na benignijim temama, pa je krenuo na porod i sad tu da bas privuce paznju. Oni vole tvoju ljutnju :) pusti, bude admin maknuo derle :)
Evo vako. Ka prvo ne znan šta san loše napisala i u čemen to ne valja? Lipo san napisala curi da može imat momka s kojin će imat dite bez obaveza. Znat će kako izgleda, ko je i šta je. I neće mu tribat skupo platit. Jesan ja tako nazadna da me niko ne razumi?
Ako baš oćeš znat iman 58 godina, imam četvero dice i četvero unučadi. Moja najmlađa nevksts Marina nema dicu. A nema ni moja jedina ćer Luce.
:facepalm:
bogati, sto ne banate ovo odmah?
mislim, skratite svima muke...danas ili sutra, svejedno....
puljanka, jako mi je zao :-(
U čemu je to moja mržnja? A šta ste žentilni, mila majko moja. Sve van smeta. Lipo san ženi napisala da nađe momka koji će jon napravit dite i ne mora plaćati tolke novce i prolazit puste papirologije. Bar će znati ko je ditetu ćaća i kako izgleda. A sigurno će izabrat lipog i zgodnog muškoga. E žene moje šta je s vamin? Ti draga moja napadaš mene i kažeš da ne bi volila biti u mojon blizini. A da si ti blizu mene ne bi ti valilo ništa. Imala bi pršuta, pancete, pečene janjetine i jaretine, lipog vina i rakije.
Gdje su admini da maknu ovu i njene neumjesne komentare?? Lijepo si rekla da ni tvoja kćer nema djece pa odi lijepo njoj dijeli savjete kako da ga dobije. Nemoj nama ovdje solit pamet.
Mojica zelim probati jos jednom da to dijete ima moje gene. Da bude moje dijete. Nekako to si zelim. Imam nade samo sam se nadala da netko pozna tu kliniku u Cipru. Ja imam punih 37 godina.
puljanka žao mi je.
Neznam ništa o toj klinici, nadam se da ćeš imati sreće i doći do informacija.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Puljanka ni ja ne znam nikoga da je isao u tu kliniku.
Znam par koji je isao u Grcku u Embryolab.
Tamo su sve donacije moguce.
Znam da ne pitas za tu kliniku al evo cisto da znas pa da eventualno razmislis jer imaju koordinatora da govori nas
nezik ako ti je to problem mozda jer si pisala da se ne koristis engleskim.
Vjerojatno jos neke od klinika isto to imaju sam treba sve ispitati.
http://www.fertilityclinicsabroad.co...ics/embryolab/
Evo bas u ovoj i Spanjolski govore a ti taj bas znas.
Ti mene ne poznaš da bi mogla tako nešto pisat. Znači ako neko ima drukčije mišljenje odma ne valja. Baš me zanima bi li mi to rekla u lice da me vidiš. Mislin da bi se iznenadila
Sanjka htjela bih ti poslati pp ali neznam kako se ti radi? Znam odgovoriti. Ali posalji mi ti poruku da mogu odgovoriti. HVALA
Cure nakon koliko dana ste dobila menstruaciju? Ja treapiju ne koristim od ponedjeljka ali nemam menstruaciju jos.
I do tjedan dana.
Nocas dosla menstruacija danas vadila krv, moram jos sutra i u utorak pa cekam nalaze i spremam se u ponovne borbe.
Kad mene ode niko ne poštiva ja san otvorila na fejsa buku svoju stranicu. Tamo ćete me naći. Teta Mande se zove stranica
ajde drzi se onda te stranice
Odlucila sam za Cipar http://www.fecondazioneassistitafivet.com/
Ok vrištim, našla sam stranicu :baca se sa litice: :)
Puljanka sretno u novom pokušaju.
Možeš li napisati okvirne troškove postupka u Španjolskoj?
Držim fige Puljanka da ovaj put bude uspješno. Kako se kreću cijene na Cipru?
Inesz oko 7000 eur je u Španjolskoj
pak, tnx.
ovih 7000 eura je za postupak uz donirane muške spolne stanice?
Ovo su cijene da se smrznes!!
I predpostavljam da je ovo sto je pisala
bez lijekova za stimulaciju.
A cijene jesu visoke, jako visoke.