Meni je dr.Sonja rekla da je kod njih uspesnost 50% (sa doniranom jc), za klasican ivf ne znam. Za FET je 20%.
Printable View
Meni je dr.Sonja rekla da je kod njih uspesnost 50% (sa doniranom jc), za klasican ivf ne znam. Za FET je 20%.
Nama je Mirna rekla da im je uspješnost 50-55%,ali ne umanjujući njihove rezultate,treba imati na umu da oni imaju i donacije!
glacova, moram priznat da ne kužim tvoju rečenicu:-), takva visoka uspješnost je kod donacija, a inače je niža, kao i drugdje
cure ne zelim vas razocarati ali meni je dr Lazarovska rekla da su sanse (pricam za mene)samo oko 15%,misleci pri tom zbog godine proizvidnje,moje,ha,ha!!
goga, pričamo o uspješnosti doniranih postupaka, a inače je niže
Mozda sam malo tupasta ali zasto je razlika izmedju uspjesnosti postupaka kod donacije i obicnog IVFa/ICSI?U oba slucaja se vracaju najbolji embriji..Ako i je razlika zasto je tako velika?:tele::kiss:
Mozda je pod termin donacija uvrstena i donacija sperme?
I sretno Mare41!!!!
Sela, kad kod nas koka zametak u startu bude dobar, ali ubrzo negdje zglajza :mrgreen:. A donirani puca od zdravlja i mladosti :-)
To bih shvatila Tiki_ada samo starije koke idu na IVF u Prag,ali na IVF tamo idu i mladje koke pa u usporedbi sa donacijama postoji razlika u uspjesnosti.Ma dobro,nema veze....Ja sam duhom vec tamo..pusica
mare41 :-D sretan put!!!:-D
hvala, jedva čekam forumašku kavu u pragu u petak:-)
srecan put i od mene takodje ...uzivaj u pragu!!
Mare41 puno,puno sreće....:-)
sretno mare41!
Nakon transfera se odma ide doma ili je poželjno odmaranje?
Nakon transfera ležiš kod njih nekih sat vremena. Nama su savjetovali da ne putujemo nazad (Rijeka) isti dan već drugi. Iskreno, u biti kažu da nema nikakvih dokaza vezano za putovanje (neki idu i isti dan). Mi smo ipak ostali,a i transfer je bio popodne pa bi onda vozili po noći.
Mare41 :heart:
Maro sve najbolje od srca!
Pozdrav ti!
mare 41 sretno od srca!!!!
što ima nova? kako mi prolazite u pragu? :)
mare41 sretno....
rose...kako je kod tebe?
amaria......mislim mislim mislim na vas :)
sretno svim curama u pragu.
voljela bi da se vratite sve sretne zadovoljne i trudne naravno...... ?
i ja mislim puno na vas
uskoro idemo i mi na put u prag
mare41 javlja da je sve prošlo u najboljem redu!:-D
samo da vas sve pozdravim!!!!
Mare41 :-D i milijardu vibrica ti šaljem :klap:
cure moje da vam javim samo da sam od jutros skoro procurela tako da nema nista ni od bete ni od iscekivanja...a da uradela i jedan kucni test i naravno samo jedna crta!!! vama koje ste u iscekivanju zelim puno ali bas puno uspeha....nekoj mora i da upali!!praticu sta se desava u svakom slucaju i drzati vam fige!!
ljubim vas
Goga69, jako mi žao...uvijek se rastužim kad ovako nešto pročitam...:-(
Nema nam druge,opet se dignuti i ići dalje....:love2:
Lua, kad krećete? Embriolog ej rekao da su smrzlići za slikat za atlas:-), bio nam je baš lijep izlet, a i drago mi je da smo upoznali naše forumaše, amaria, sretno!
Goga, jako mi je žao, puno sreće za dalje!
goga69 :-(
mare41 :klap: :klap: :-DUživaj nam sada!
mare41 dobro došla u klub!!!
goga69 žao mi je ,ali ne treba sada odustati!
goga 69 zao mi je :( , malo se odmori pa opet u MPO. zelim ti sve naj-naj za dalje :)
mare 41 sve naj-naj :)
mare41, :-D:-D
goga69, :love2:
hvala cure na podrsci....odustati verovatno necu samo se ipak mora sacekati neko vreme izmedju pokusaja zbog stimulacije a i zbog para!!
jos jednom hvala sto ste bile uz mene u celoj ovoj prici i SRECNO!!!
Mare jos jednom,da se posreci ovaj puta!!!:-D