Bok Darkica:-) želim ti svu sreću u postupku i da nam osvjetlaš obraz odmah jednim plusom:-)
Printable View
Nisam mogla odoljeti a da se bas na ovo ne nadovezem ovim linkom.Molim procitajte svako slovo.
http://www.novilist.hr/2010/02/04/um...podobnik-.aspx
p.s. moderatorice ako sam ovim prekrsila ijedno pravilo slobodno micite i brisite.
ajme :eek:
ja sam bila tamo, ali kod dr. Zmijanac i stvarno su svi preljubazni i dobri tamo..i daju si puno vremena da upoznaju pacijenta u detalje..i oprema im je super..
ali ovakva priča...uf..ne znam
dosta ljudi je oduševljeno..a neki nisu..izgleda da je ovo, nažalost jedna takva priča :(
pa bas i nemaju svi dobro misljenje mojoj frendici nije dao da prenese embrije u drugu kliniku prije 4 godine htio je da FET radi kod njega...
samo da se nadovežem, na kirurgiji 2008 g. je sa mnom ležala jedna majka, inače liječnica, također joj se isto dogodilo s Podobnikom, izvadili su joj pola crijeva zato što je ovaj zaboravio posteljicu izvaditi nakon carskog i zbog toga dobila sepsu :-(( žena je jedva preživjela i imat će trajne posljedice fizičke, a psihičke neću ni spominjati.
baš me vesli da dr. Lučinger jednako toplo i optimistično djeluje na svoje pacijentice u svojoj privatnoj klinici, baš kao što je zračio i trudio u onoj silnoj gužvetini na Vuku Vrhovcu, da malo bapski parafaraziram "vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", nikada neću zaboraviti njegovu srdačnost i entuzijazam :zaljubljen:
žao mi je što imate tako negativno mišljenje o Podobniku formirano po člancima u novinama a ne po osobnom iskustvu
Mislite da se po bolnicama to ne događa i to puno češće nego kod njega?
Samo se sve zataška (neće svoj svoga datu novine ne brinite) i ne dospije u novine a podobnika (i ostale privatnike da se razumijemo) svi jedva dočekaju na nož i jedva čekaju da objave priče u novinama
moju ujnicu su isto tako zeznuli na sv duhu prije dosta godina, jedva ostala živa, ali ih je tužila i dobila dobru odštetu - i zamislite - nije bio sv duh u novinama niti ime odgovornog doktora jer su se nagodili na sudu
nije neka utjeha u novcu ali dobro dođe nakon svega
Ovo da su se nagodili na sudu mi zvuci kao da su priznali pogresku, isplatili odstetu itd. a u slucaju dr.P. to nije slucaj, on tvrdi da je svemu uzrok njena debljina!!!
Nitko ne kaze da se i drugdje ne dogadjaju pogreske i propusti, nazalost dogadjaju se ali za ovoliko slucajva za koje sam ja osobno cula i saznala e to nema nigdje.Ja o svom osobnom iskustvu kod njega sigurno nikada necu pisati!
Francesca, ovdje imamo jako malo informacija o radu dr.Podobnika vezano za MPO. Bilo bi dobro da se napisu konkretne informacije, koji su doktori, biolozi, kakvi protokoli i koje sve pretrage se mogu kod njega obaviti. Postove od Ivanchi78 nisam smatrala relevantnim jer su vise pokazivali njen revolt prema drugom dr. bez ijednog konkretnog argumenta .
Ni ja nemam osobno iskustvo kod njega ali sigurno ga neću ni imati jer ponekad se želim poštediti učeći na tuđim greškama a ne na svojim. Toliko loših kritika nisam čula niti za jednog drugog privatnika, pa možda imam predrasude ali ne vjerujem da su sve neutemeljene
Pozdrav svima! Danas sam bila na punkciju u IVF centru kod dr Lučingera. Uglavnom, znam da su neke pitale...nema anestezije ni ičega drugoga...ali, nije neizdrživo:yes: Ja sam imala 11 folikula i dobila 11 jajnih stanica. I nisam ni pisnula:klap:Uglavnom, sada čekam da me pozove da dođem na transfer.:-D
Od 1dc Suprefact, a od 3dc Gonal F. Od 3dc do 8dc po 2 Gonala, a od 8dc do kraja po 3 ampule. Punkcija 14dc. Sada čekam da me zove dr L na transfer. Sve skupa - Suprefact, 25 Gonala F i Brevactid 5000 me je došlo 6000,00 kn.Postupak 9 225,00 kn (sve uključeno u tu cijenu).Sam postupak je 7500,00, ali imaš onaj famozni PDV od 23%, pa ti to dođe na cifru od 9 225,00kn.
Darkica, zamrzavaju js?PDV se obracunava na med.usluge?
I još nešto....gdje si kupovala Gonale? Čula sam da neki kupuju u Mađarskoj ( navodno je nešto jetinije)
Samo da javim novosti...dr L me nazvao u 14:30 i rekao da sutra u 9:00 dođem na transfer.
Već transfer? A je li rekao koliko će vratiti i što je s drugim jajnim stanicama? čini mi se malo prerano da te zvao s obzirom na tako velik broj jajnih stanica i potencijalnih embrija.
Darkice, možeš li još napisati kolika je cijena Brevactida po ampuli? ja sad imam prirodnjak pa ću ga morati sama kupovati.
Brevactide 1500 - 1 ampula oko 92 kn (uglavnom se koriste 3 kroz polustimulirani-stimulirani)
Brevactide 5000 - 1 ampula oko 172 kn (uglavnom se koriste 2 ampule)
Decapeptyl oko 50 kn
Neka me netko ispravi ako sam nešto krivo navela.
jučer ujutro radila test..negativan...
danas ujutro vadila krv...beta 214,9 :jumping:
u ponedjeljak idem ponovo
Darkica i Azrijelka36 - Držim fige!!! Sretno!!!!
Azrijelka super! :-D
Ja za koji dan postajem pikalica.
Darkice sretno danas~~~~~~~~~~~~~
Azrijelka 36 čestitam
ane nije prva danas sam srela jednu i trudna je 4 tjedna ,priča se da mu ide jako dobro valjda če i mene taj dobri duh uhfatiti.
azrijelka čestitke,darkice tebi sretno danas na transferu iznenadi nas sa velikom betom za 15 dana ,ja sam u nedjelju na punkciji moji jajčeki su se probudili napokon ,imamo ih puno ali koliko od njih če biti pravi znat če se u nedjelju pozz
:cekam: Darkice, MALECKA, gdje ste s vijestima????????????
Dobro jutro, cure! Ovako...jučer sam bila na transferu, vraćene su mi 3 mrvice. :zaljubljen:Sada 3-4 dana mirovanje, pa u utorak moram primiti injekciju Decapeptyl 0.1...:mrgreen:a onda bi se sve moglo normalno, naravno izbjegavati teže fizičke poslove. Lijep pozdrav svima:love2:
Odlično Darkica :-)! Što ti je bilo sa ostalim js? Da li dr. L radi zamrzavanje?