sela, pa bolje da je smeđa nego crvena ako je 8dpt, jer je smeđe stara krv , kuzis?
iskusne, jesam u pravu??
SRETNOOO
Printable View
sela, pa bolje da je smeđa nego crvena ako je 8dpt, jer je smeđe stara krv , kuzis?
iskusne, jesam u pravu??
SRETNOOO
Npr.8dnt = osmi dan nakon transfera / 4d = koji dan nakon punkcije si imala transfer 3,4,5...
A ja malo zabrijala pa sam u prijašnjem postu pisala 12dnt13d umjesto 12dnt3dan. Da nisi postavila to pitanje ne bih ni skužila...ah, blondie... :lol:
Ne brini, i meni je trebalo da sve pohvatam! Malalena, sretno!
E pa ja noćas nisam skoro oka sklopila! Cice me bole i kad ih ne diram, non stop me nešto žiga i probada, svaku večer mi je muka, a ujedno sam i stalno gladna! Dosada sam bila relativno cool,a sada već grizem okolo! 8dnt3d!
Snekica hvala sad mi je jasno.
Meni apsolutno ništa nije pa me to lagano brine. možda je prerano za bilo kakav simptom. Obzirom da ništa ne osjećam stalno bi nešto radila po kući a znam da nebi smjela pa ako mi netko može reć koje od kućanskih poslova da izbjegavam?
Pozdrav cure!meni danas 8dnt,5dan vraćene 2 blast.već 2 dana imam brljanje smeđe,danas je 3 dan.nije veliko par kapi kroz dan.muči me što su mi uz to već 4 žilice malo veće izašle.bole me leđa i trbuh jako.šta mislite?možda je jedan plod otišao a drugi se bori?ima tko kakvo iskustvo!ovaj put neću preživjet
neuspjeh!!!
Malalena, radi sve što ti odgovara, u principu kako ti je i klara napisala. Sve što nije teško i gdje se ne naprežeš!
Vulkan, sve šta bi rekla može biti krivo! Ja ipak navijam da je implatacija, i da nećeš morati preživljavati neuspjeh! Držim fige da se svaki dan jedan implantira! :kiss: i da će ti na kraju beta počinjati sa 4 znamenke!
snekicabaš si me malo razveselila!!!!za početak neka se barem jedan,a što ih bude više ja sretna!!!i ja tebi želim najljepšu betu!!!
Tnx, draga! Nek bude jedan ali vrijedan, a ipak nek bude bar 2. Šta sam skromna?!?!?! :lol:
Boooook cure,
evo samo da Vas sve lijepo pozzdravim i obavjestim da ću ipak pričekati 01.11. za test kako je i dr rekla. To će mi biti 18dnt. Pričala sam s MM i tako smo se dogovorili (ja se zezam-"da si ne pokvarimo vikend"), pa što bude-bude...Što se tiče nekakvih simptoma meni i dalje ništa,nekad i zaboravim na to pa potrčim,skočim,zaplešem; sjetim se onda i stanem.
Sretno svima! :heart:
ajme Lua,što si ti strpljiva:-o...ja bih već odavno prošvicala...
18 dnt...stvarno si8-)
Lua svaka cast na strpljenju!!!Gdje ces to ici vaditi 1.11?Jel u bolnicu neku?
Ja i dalje imam rozo smedji iscjedak,bio je i razrijedjen vodenast,bilo je i krvi prave,a i bolova u rodnici,tako da sad malo googlam
sto bi to moglo biti.Moguce da sam pretjerala sa dezinficijensom kod umetanja utrica pa se ostetila sluznica rodnice..jer cini mi se da
je problem u rodnici.Imala sam slican problem i prije postupka u Pragu.
Ili je to stvarno implantacija,ali ako je,nema veze s onim kako sam ja to zamisljala.Nisam pametna.Ono sto je bitno je da ne dodje prava m.
Vulkan razumijem te:-)Modesty,Snekica,Kiara,Crvenkapica,sve....:heart:
Sela,raditi ću kućni test,dr L. je rekla da tada (18 dnt) sigurno mora pokazati,e sad ćemo samo vidjeti što....
Drži te mi se cure....:*
Lua, JOŠ NI KUĆNI NISI NAPRAVILA? Ja bi definitivno već 2-3 napravila do sad :lol: Svaka ti čast na strpljenju!
Lua, nemam riječi! Ovako strpljivu osobu još nisam srela!!! Svaka čast i nadam se da će plus biti velik kao kuća!:klap:
evo cure da se i ja javim ovdje...danas mi je 4dnt3d (8,6,6-kaže biolog da je zadovoljan, rađen običan ivf)
simptoma nekako uopće nemam a baš bi voljela koji:-x
ovo mi je drugi stimulirani i jako sam pozitivna i za razliku od prošlog kada sam samo mirovala ovaj put idem u šetnje i uživam i nadam se da će sve biti ok:roll:
jedino kaj me brine, nije da mjerim temp.jer ne želim jer znam da je to sve utrogestan posljedica ali kada se dotaknem po čelu rekla bi da nemam nigti t od temp. pa makar i lažne:-)
da li ima koja da je ostala trudna a da nije imala tu famoznu povišenu temperaturu?
jutro...meni danas 9dnt5d-ja prokrvarila-da li je to moguće?ima netko iskustva da je ipak dobro završilo?
Dobro jutro svima!!
Ja danas kao i vulkan 9dpt5d. Od jučer ujutro stalno imam malo smeđeg iscjedka, kao početak m samo jako malo, ali dovoljno da me zabrine. Nevjerovatno mi je da se radi o impl. jer mi se čini da je za to prepreprekasno.Test nisam više ni radila jer nemam hrabrosti za -, a ovako lijepo odgađam, odmaram i pravim se luda i 8-)
vulkandrži se, živce na led i napravi test makar znamo da ni testovi kod tebe nisu najbolja solucija.
snekice kako si mi trudnice?? Kako stojimo sa testovima? :lol:
Lua 18dnt i ni kućni test!!! Wooow, ja bi već pukla do tada 100 puta!!
klara možeš molim te napisati kako je to bilo kod tebe, nisi radila test jer si prokrvarila, nisi radaila betu ili kako. Mislim da bi nam svima pomoglo tvoje iskustvo.
cure pomoć,
danas 5dnt3d teško iziritirana utrogestanom,čini mi se koda da mi se sve upalilo:-(
da li ima tko sličnog iskustva i što napraviti? sada me strah da zbog te upale ništa od mojih mališana:-(
Ninocka draga dok nismo sigurne sto je,a to moze utvrditi samo doc,bolje ne nista uzimati..ja cekam isto utorak da vidim sto ce biti sa mnom.Vidim da mnoge cure smedjare i brljaju a u danima nakon transfera su otprilike kao i ja..kakav je to cudni period.Ja danas 9dnt i smedjarenje je u obliku smeckaste vode razrijedjeno.
Moze biti dobro ali moze biti i lose.Cekam i nadam se.
Cure koje čekate svaka vam čast! Prošla sam to nedavno i jedva dočekala taj famozni 18dc i izgubila živce i živce!
Sljedeći put radim test 12 dc!
Nadam se da ta brljavljenja znače implatacijsko i da svi simptomi znaće trudnoću!
Držite se!
Danas 9dnt3d jutros je počelo brljačiti sa smečkastim iscjetkom!! Nisam imala mira napravila sam test, ali ona crtica što treba dati plusić je toliko blijeda da se jedva vidi! Poludit ću, osjećam se grozno, a trbuh me stalno nešto pomalo boli!
Mene je strah dočekati sutra! Sve imate 9dnt brljavljenje!!! Kad bi barem sigurno znale šta to znači, bilo bi nam svima lakše!!! Mada sam sigurna da će koja od vas (nas) biti i trudna! Držim fige za sve nas!
Ma Modesty, krvarenje u ovoj fazi najčešće nažalost ne najavljuje dobro, no ima i iznimaka, ali rijetkih.
No........... ako si vidjela plus, ma i vrlo blijedi, to je po meni pregnancy osim ako nedavno nisi primila choragon, brectavid ili slično, sutra napravi još jedan test, taj bi trebao biti već jasniji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11
Kadauna brevactid sam primila zadnji u utorak, tako da mislim da je do danas već morao otići iz organizma, a moj iscjedak je toliko mali da je sada gotovo i prestao.
Luda sam ko' kupus, svako malo sam na WC-u i provjeravam situaciju!
Ja napravila jutros test i negativan,tako da je moja priča ovdje (za sad) završila.
cure sretno!
Potpisujem ovo.
Moja trudnoća je spadala u te iznimke i počela je zbilja čudno, ovo je priča o početku:Citiraj:
mare157 prvotno napisa
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...=189&Show=2068
lua, baš mi je žao, drži se!
klara, priča je..... (sve se mi potajno nadamo jednoj takvoj)
svim čekalicama bete ~~~~~~~
Nažalost slažem se s Kadaunom brljavljenje obično naznačuje početak menge, osim ako nije oko transfera e to bi prepisala implantaciji.
Klara je bila stvarno izuzetak da je imala mengu i da je to bila normalna, zdrava trudnoća.
15dnt5d..radila test prije 5dana..i negativan je ..da nije mozda bilo prerano,sta vi mislite??vracena 1 blastica ..jos uvijek nisam prokrvarila niti imam kakvo brljavljenje..jedino sto me tu i tamo zaboli trbuh kao da cu dobit..i to je to..beta tek u utorak..
Mayica1 menga ti se može odgoditi i od utrogestana ako ih koristiš. Ništa do bete...
A jesmo neke, sve brljavimo nešto bez veze kad ne treba. Ma ja se još nadam da to nije kraj...
klara hvala za link, sad se bacam na čitanje!
Lua žao mi je, drži se!
Ajme Klara priča je nevjerovatna!! Pune oči suza...
Lua žao mi je :-(
modesty, blijeda druga crtica meni zvuči jako dobro~~~~~