prvi dio odrađen u 10:00 :-D ... drugi dio u 18:00
pozitivne misli i vibre molim i dalje :love2:
prvi dio odrađen u 10:00 :-D ... drugi dio u 18:00
pozitivne misli i vibre molim i dalje :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :love:
baš mi je drago da si uspjela riješiti dio dugova :-D
:klap::love2::heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ti srcem želim da ozdraviš :heart:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Meni se uvijek pokazalo najjednostavnije otići u poslovnicu konkretne banke, ovdje reiff, ali svejedno, ako se uplaćuje na tekući račun u nekoj banci gdje nemam otvoren svoj račun,
najbolje je jednostavno ući u poslovnicu, bilo koju u gradu, pružiti papirić s brojem računa i jednostavno dati keš da ga uplate na taj račun. Samo upitati je li račun otvoren na to konkretno ime.
Nikakva pošta, nikakva papirologija, provizija,
jednostavno uzmu novac, uplate, nema upisivanje ni onoga tko uplaćuje niti ičega drugoga.
Samo dobijete potvrdu o uplati i to je to, tako je u svim bankama, najeekspresnije to ide kad direktno kod njih uplatite, rado primaju uplate :mrgreen:.
Romana, svaki blagoslov i najljepše želje i od mene,
vibre za uspješan svaki sadašnji i budući postupak :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~:heart::heart:
Draga Marival, sretan ti Božić i neka ti nova godina donese puno sreće i zdravlja :heart:
Hrabrosti imaš na bacanje, kad ju je bog dijelio tebi je sigurno sasuo deset porcija više nego običnim smrtnicima ;-):heart:
Uz nešto malo para šaljem ti tonu dobrih vibrica! Kad se pribroje svim ostalim dobrim vibrama s foruma - nema da omanu! Neka sada hitro doputuju do tebe i pomognu rastjerati boleštinu da se više nikad ne vrati :-D
Sretno, draga :love2:
umjesto adrese upišeš "zagreb"Citiraj:
Marival, pokušala sam uplatiti internet bankarstvom, ali mi ne da i javlja da moram pravilno ispuniti račun. Pretpostavljam da je to zbog toga što nije dovoljno upisati samo ime primatelja nego treba i adresa. Ne znam jel može i bez poziva na broj odobrenja.
važno je da bilo što piše
u rubriku "poziv na broj" napišeš broj osobnog računa
jedino što im je potrebno je broj računa banke, ime i prezime i broj osobnog računa
marival, puno mislim na tebe
bit će sve dobro :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:h eart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
današnje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga marival! znam kroz što prolaziš meni jedna jako bliska osoba je prije 4 godine operirala ca dojke. tada su na institutu rekli da je bolje napraviti radikalnu operaciju, nego poštednu iako nije bilo zahvaćenih limfnih čvorova niti zračenja. ono što neću zaboraviti jesu riječi njenog dr koji je rekao da je ca danas kronična bolest i da nauči živjeti s tim. eto,samo mala podrška i s moje strane, javi kako je.
hvala od :heart: na vibrama .... dobri ste ... još malkice - u ponedjeljak bi trebalo TO biti finiširano
hvala i na pomoći koja i dalje stiže stvarno ste :angel:
voljela bi kada sve ovo prođe ili bar kada se vratim u normalu da napravimo jedan dobar tulum - roštiljada na Bundeku recimo :mrgreen:
pa da vas i osobno upoznam ... jer svaki dan pomislim " o da mi je vidjeti svakoga tko mi je tako nesebično pomogao i još mi pomaže " ... pokloniti mu bar jedan ogroman zagrljaj kada se nemogu drugačije odužiti :love2:
Evo još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas!
:heart: ... neka vam Nova godina obasja dušu
i ispuni je najdivnijum osjećajima ... i neka
vam se ostvari sve što želite, a nemate i neka
sačuvate sve što imate i volite
od :heart: vaša MarIvaL - Romana
p.s.
Hvala svima na divnim SMS porukama ali ne ljutite se što ne
uzvraćam ... pre skupo mi je to, a VAS DIVNIH LJUDI JE TAKO PUNO :love2:
marival :love:
želim ti ostvarenje svih želje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da u ponedjeljak bude sve u redu :heart:
Marival, u mojim si molitvama:heart:
:heart::heart::heart::heart:
Draga Romana~~~~~~~~~~~~~~~~za danas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:za danas
Draga Marival, zelim ti puuuuno zdravlja u Novoj 2011 :herat:
sve najbolje cijeloj obitelji :-)
i ? kako je prošlo danas?
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-(:cry:
kupci našeg stana ...... šugavi kupci našeg stana !!! ... nakon skoro 2 mjeseca maltretiranja, filozofiranja, kerefekiranja, primjerka predugovora, provjera, cjenjkanja i inih sranja ... na dan kad su trebali donjeti kaparu i na dan kad smo i trebali dati kaparu za kuću - mrtvo hladno javili DA ODUSTAJU GRRRRRR, fuck, shit, fakin šit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil:
sad samo još mogu očekivati banku na vratima i nas u novinama kako nas deložiraju :roll: